Ticha написа:peho написа:Хареса ми публиката.И на двата отбора.Аре честито на Литекс.И на есен в групите!!!
На мене ми хареса публиката само на Пирин. Евала на момчетата! Заслужават адмирации!
+1
А за мача.Недай се Боже, повече такива слаби финали.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Ticha написа:peho написа:Хареса ми публиката.И на двата отбора.Аре честито на Литекс.И на есен в групите!!!
На мене ми хареса публиката само на Пирин. Евала на момчетата! Заслужават адмирации!
petrof написа:Яко оспамихте темата. За последните десетина коментара немам думи... Голяма интелигенция... По-добре не пишете, като няма какво да кажете.
petrof написа:Много готин мач. Който не го харесва не разбира от футбол. А най-хубавото от всичко е, че ги нямаше Левски и ЦСКА на финала
petrof написа:Абе тоя тренера на Пирин голям олигофрен... Съдията му виновен. Егати смешника
delpi написа:Най-слабия финал в историята на купата на България!
Мъри най-после спечели един важен мач този сезон! Браво Мъри!
TUS написа:Imam edin vupros!
Pirin imahali udar v o4ertaniqta na vratata,4e pone az ne vidqh ili tolkova sum gledam ma4a i az?
Nqkoi ako moje dami kaje ot kade moje dasi svalq bg /kirilica /
petrof написа:delpi написа:Най-слабия финал в историята на купата на България!
Мъри най-после спечели един важен мач този сезон! Браво Мъри!
И по какво съдиш, че това е най-слабия финал в историята? Мнението ти е абсолютно несериозно...
Ticha написа:Сега чета че агитката на Пирин е била 5000 човека, което си е супер цифра за БГ. Не е приятно за отбор водещ се за гранд в БГ да бъде освиркван от почти целия стадион докато получава купата. За пореден път се вижда, че каквото и да прави Гриша Ганчев не може да накара ловчанлии да подкрепят отбора си, което за мене е много жалко.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта