Евентуално ако станем трети,немците първи и стигнем до нов мач с тях ще е идеално.
Не знам обаче защо се ядосвам и има очаквания за медали,толкова сме далеч чак не ми се говори.
5-тия гейм пак победени излезнаха........
ЕП:Германия - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЕП:Германия - България
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]
MuFc1878 написа:Може и да не стане! Русия бие Чехия и нас, а Германия пуска на чехите. Така Руснаците са първи, а немците 2-ри
Ще видим какви са нагласите след мача Полша - Франция.
Ако Полша бие, Германия ще ни желае на 1/4 финала
-
- Контакти:
какво ги смятате. Днес играхме безобразно слабо. Сметки, сметки, аман от сметки. Истината е, че на това европейско ще е чудо, ако сме четвърти отново.
Мляко с ориз написа:какво ги смятате. Днес играхме безобразно слабо. Сметки, сметки, аман от сметки. Истината е, че на това европейско ще е чудо, ако сме четвърти отново.
Aз викам медал да вземем

Само Левски!
siniq_fen написа:Мляко с ориз написа:какво ги смятате. Днес играхме безобразно слабо. Сметки, сметки, аман от сметки. Истината е, че на това европейско ще е чудо, ако сме четвърти отново.
Aз викам медал да вземем
И как ще вземем този медал,като последните три пъти ли?
rmfan5 написа:siniq_fen написа:Мляко с ориз написа:какво ги смятате. Днес играхме безобразно слабо. Сметки, сметки, аман от сметки. Истината е, че на това европейско ще е чудо, ако сме четвърти отново.
Aз викам медал да вземем
Със сметки - минаваме на парад през плейофа и после през Германия и след това като стигнем полуфинал вече ще му мислим.
Само Левски!
siniq_fen написа:rmfan5 написа:siniq_fen написа:Мляко с ориз написа:какво ги смятате. Днес играхме безобразно слабо. Сметки, сметки, аман от сметки. Истината е, че на това европейско ще е чудо, ако сме четвърти отново.
Aз викам медал да вземем
Със сметки - минаваме на парад през плейофа и после през Германия и след това като стигнем полуфинал вече ще му мислим.
А дано,ама надали

Просто няма го характера на този отбор,дано да съм в грешка и да вземем медал но не виждам как.
За мен това днеска не беше никакви сметки а просто стечение на мача. Надявам се да греша ама ... незнам. Успех на нашите и ще съм доволен и на четвъртфинал да играем 

[center]

[/center]

rmfan5 написа:
Просто няма го характера на този отбор,дано да съм в грешка и да вземем медал но не виждам как.
Ако го казваш на база днешния мач, мога да ти припомня какво причиниха снощи немците на Русия

Иначе може и така да е, да се надяваме обаче, че този път ще се получи.

Само Левски!
-
- Контакти:
Никой не може да ме убеди че нашите играха в петия гейм
никой ,спомнете си при 12-8 мисля беше таймаута в петия гейм ,всички бяха доволни дори и се шегуваха
Дано сметките ни са с кръчмар ..
Успех

Дано сметките ни са с кръчмар ..
Успех