Шефът на ЦСКА пристигна

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Re: Шефът на ЦСКА пристигна

Мнениеот onegavon » 20 сеп 2013 11:02

Tommi написа:Червените ги чака светло бъдеще. :mrgreen: :mrgreen:

За разлика от вас да!

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 20 сеп 2013 15:35

Aко е вярна сентенцията,че начина по който изглеждаш външно показва какъв си вътрешно - то този Лоурънс Дейвис,който аз предвидливо определих като английския сър Стенли Ройс е при цялото ми уважение абсолютен и гнусен негодник...Има вид на шопар и с тази гнусна гуша и мутра,прилича на всичко друго,но не и на спасител!

Много зле скроен театър на Сашо Томов... :roll:
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
leski

Мнениеот leski » 20 сеп 2013 15:54

Председателят на Надзорния съвет на ЦСКА Лоурънс Дейвис даде специална пресконференция, на която обяви намеренията си и проектите си, свързани с най-титулувания български клуб.

Дейвис заяви, че новото ръководство е постигнало договорка за сътрудничество със Селтик, Евертън, клубове от Катар и ОАЕ.

Плановете на боса са ЦСКА да изгради академия, в която да тренират млади футболисти от арабските страни. Целта е армейците да привличат млади таланти, които по-късно да продавам в Западна Европа.

„Когато бях млад и футболен фен, името на ЦСКА бе известно като едно от големите такива на европейския футбол. Всички гледаха тогава Купата на европейските шампиони и знаеха за победите над Ливърпул. Важно е да осъзнаем, че ЦСКА е един от най-големите клубове в Европа. Проблемите, от които страда клубът, са последиците от минали управления. През юли нямахме отбор, нямахме нищо. Сега вече край на това. Искам да променя това. Разговарях с много хора, всички искаха да има кажа нещо за ЦСКА. Видях много ентусиазъм и много притеснение.

Искаме да върнем отбора отново в Шампионската лига, да направим силен отбор, отново да се върнем на евросцената. Да имаме спортно технически щаб, който да гради отбора искаме да подсилим отбора чрез международни партньорства – среща ще имаме да финализираме отношения със колеги от Великобритания, Катар, ОАЕ, Селтик, Евертън. Искам е да създадем партньорства и да засилим детско юношеския футбол.

Тук са тръгнали един от най-големите имена в българския футбол, едни от най-добрите състезатели във Висшата лига - Димитър Бербатов, Петров, Стилиян, Стоичков. Тук все още има много таланти и искам да изведем тези таланти до европейския футбол и чрез нашите партноьрства да доведем други таланти тук.

Дотук със сладките приказки. Има и тежки аспекти. Клубът през годините е пропадал, искаме да излезем нагоре и затова имаме нужда от помощта на всеки фен.

Възнамеряваме да пуснем акциите, така че всеки фен да може да инвестира. Упълномощил съм шефът на феновете на Арсенал, който е адвокат, да се заминава с това нещо.

Намеренията са ни да има прозрачност в инвестициите, да изградим база, ще има инвестиции не само от мен – не само от мен и капитанът на националния отбор на Англия по ръгби, искаме клубът да стане по отворен към медиите.

И най-важно ще има абсолютна прозрачност. Няма да ги има старите проблеми като при миналото ръководство. Няма да има скрити сделки, които са се случвали при предишното ръководството. Ще има месечен бюлетин. Няма да има сделки под масата.

На тази среща поставихме основите на нашата стратегия за изплащането на задължения. Те ще се изчистят до март-април 2014 година, освен едно-две задължения, които са по-големи.

Назначили сме международна одиторска фирма а и финансови съветници, ще е прозрачно всичко. Искаме повече фенове да станат акционери в клуба, не само тези в България, а и които са в чужбина.
Истината е, че сме на дъното. Но искаме хората да вярват, че може да променим това много бързо. Откакто Томов дойде през юли резултатите се подобриха.

Не трябва да планираме за следващия мач, от днес за утре или до мача с Левски, трябва да мислим дългосрочно. Нуждаем се от инвестиции в стадиона и в базата, но откакто дойдохме огранизацията се подобри.

На моя Туитър акаунт ще може да ми задавате всякакви неудобни въпроси, от сорта на дали сме платили на градинаря. Дори и да не сме му платили, аз ще ви отговаря.

Гледал съм всеки един мач на ЦСКА в интернет, благодарение на сина си. Понякога картината насича, но гледам всеки мач. Започваме от дъното. Отборът се нуждае от подобрение. Вчера българският футбол постигна невероятен успех. И ние ще стигнем там.

Това няма да е моят клуб, а на София, на всички фенове. Искам публиката да застане зад над и да участва. Имаме идея за стадиона, за отбора. Ако те имат някакви идеи, сме готови да разговаряме с тях.

Имаме дискусии със Селтик, за 1 октомври имаме среща да станем официални партньори с договор за сътрудничество. Имали сме среща с техния надзорен съвет, на Евертън и фамилията на Катани в Катар.
Отосно новия ни генерален спонсор - разговаряме с три страни, но скоро ще обявим.

В момента сме на 6 места от това, на което трябва да сме.
Да това за мен е бизнес. Знам че за много хора е начин на живот. Знам за отношенията ЦСКА – Левски. Знам как е, аз съм от Лондон и съм фен на Тотнъм. България е много специална страна, евреин съм, това е единствената страна спасила евреите. И ще дам най-доброто от себе си за да възстановя славата на ЦСКА.

Само поради една причина трябва да изградим най-добрата академия в света. И имаме голям брой международни партньори, те ще използват тази база. Тъй като имаме тази възможност да предоставим базата на отбори от средния изток да играят тук, когато там е 50 градуса.

Идеята е да използваме средствата за изграждането на школа от световна класа. Надяваме се един ден за ЦСКА да играят 11 българи и да трансферираме футболисти в силните първенства в Европа.

Имаме традициите, имаме играчите, имаме таланта да създадем големи играчи. Kажете на всички да подкрепят любимия си отбор, ако разбира се той е ЦСКА”, завърши Лоурънс Дейвис.

След речта си английският бизнесмен получи фланелка на ЦСКА с номер 1.

След това Лоурънс Дейвис написа своето послание е почетната книга на ЦСКА.

„Това е началото. ЦСКА е единственият път. Боже, помогни ми да изпълня целта си”

Изображение

Потребителски аватар
trimontium
Контакти:

Мнениеот trimontium » 20 сеп 2013 16:41

Дано не съм прав, но вие ми кажете откривате ли прилики
Последна промяна от trimontium на 27 сеп 2013 15:54, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
leski

Мнениеот leski » 20 сеп 2013 16:42

trimontium написа:Дано не съм прав, но вие ми кажете откривате ли прилики:[img]

Има малка прилика ! ;)

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 20 сеп 2013 17:23

Все едно, че слушам Митал преди 6 години и дори ухилената физиономия на Томов си е на мястото. Г-н Лорънс каза прекрасни неща, направо ни стопли сърцата, но не знам, колко да приемем за чиста момета. Утре той ще си замине за Лондон и можете да се сетите, кой ще остане да командва. Томов беше направил добър отбор през 2008, но допусна много грешки, които почти не ни затриха. Аз не разбрах този англичанин ще дава ли пари за клуба? Говореше в множествено число, като стана дума за управление, но човека с връзките е той. Факта, че е евреин също е обезпокоителен, защото те никога не дават нещо даром. В момента не виждам никакви шансове за печалба покрай ЦСКА. Дано поне да няма пак нещо скрито-покрито, което в най-важния момент да се окаже по-важно от отбора. Извинявайте, че съм предпазлив и не изпадам в еуфория след хубавата пресконференция, но такива приказки сме ги чували вече много пъти.

Потребителски аватар
MAЙOPA
Контакти:

Мнениеот MAЙOPA » 20 сеп 2013 17:44

Лоурънс Дейвис,много изпечен мошеник,невероятнo нагли лъжи хвърли,щял да прави топ дестко-Ю-школа,шл и др глупости,обаче явно си личеше,че го интересува търговията с талантите от школата на ЦСКА,които ще замества с рижи дегенерати,горкичкият ЦСКА,Сашо Томов,Стойчо Младенов и тоя Артист,ще го ликвидират. ;)
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/E1/D7/4170b902cbb5e1d7.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 20 сеп 2013 17:46

MAЙOPA написа:Лоурънс Дейвис,много изпечен мошеник,невероятнo нагли лъжи хвърли,щял да прави топ дестко-Ю-школа,шл и др глупости,обаче явно си личеше,че го интересува търговията с талантите от школата на ЦСКА,които ще замества с рижи дегенерати,горкичкият ЦСКА,Сашо Томов,Стойчо Младенов и тоя Артист,ще го ликвидират. ;)

Добре, сър Елтън. Щом казваш - значи е така. Явно се познавате повече от добре с Лоурънс. Кой от двамината е главнокомандващия в спалнята?

Потребителски аватар
RED 1

Мнениеот RED 1 » 20 сеп 2013 17:50

BOSSИзображение
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 20 сеп 2013 18:20

Aнглийският Венци Стефанов :lol: :lol:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Върни се в “ЦСКА”