Редно ли е да се плаща за подкрепа?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Редно ли е да се плаща за подкрепа?

Мнениеот Teo » 19 авг 2013 19:19

D.Georgiev написа:Втора е по-големина и е най-старата. Проблем ли видя някъде? Джамии в други градове ли не си виждал?

Не не съм виждал... и защо по дяволите това нещо е обявено за паметник на културата?? на коя култура??? :shock:

Могилката
Контакти:

Мнениеот Могилката » 19 авг 2013 19:21

Мен лично изобщо не ме интересува Лудогорец къде и за какво ще играе.
Единствения вариант да отида на този мач е с цел някаква сериозна благотворителност.
Да обяви дерибея, че приходите отиват за някоя си болница и мога да са замисля дали да не си загубя една вечер от живота.

Иначе тоя мач е важен за не повече от 50к в България. Виж да е мач на някой отбор от майната си бих ги ГЛЕДАЛ на живо, но не и да ги подкрепям, поне ще има какво да се види по трибуните.

Успех на Лудогорец, но на мен ми е все тая.

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 19 авг 2013 19:24

Въпросът е принципен.Щом г-н Домусчиев е решил да инвестира в Лудогорец,ОК,но да поеме последствията и да се примири с това,че националният стадион ще остане полупразен.Разбира се,много по-добре ще е да е пълен с фенове,които да подкрепят 90 минути безспирно,но това е невъзможно за отбор от такъв малък град.
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 19 авг 2013 19:25

Teo написа:
petko.h.markov написа:
Teo написа:
petko.h.markov написа:Тео ти ходил ли си в Разград въобще? Познаваш хора от там.Доколкото знам това е град в България.Ама твоето
е обяснимо-наскоро си взе изпита по лека атлетика.

Ходил съм там точно 2 пъти - пълен е мюсулмани и роми тоя град.............

А то в София и Пловдив са по-малко. И каква е връзката между населението и отбора? Собственикът е от София
и от ЦСКА. Ако ни беше собственик пак същите ли думи щеше да употребиш за него.Аз съм имал малшанса да се
запозная с него но в случая говорим за български отбор.

Петко ти да не мислиш, че аз отивам заради собствениците на стадиона :shock: какво общо има той в случая :? Не ми харесва тоя отбор, града и като цяло никой в него с малки изключения и не го крия...

Добре.Но не обиждай българите които живеят там.Фирмата ми е работила там и познавам доста добри
и коректни хора.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 19 авг 2013 19:26

petko.h.markov написа:
Teo написа:
petko.h.markov написа:
Teo написа:
petko.h.markov написа:Тео ти ходил ли си в Разград въобще? Познаваш хора от там.Доколкото знам това е град в България.Ама твоето
е обяснимо-наскоро си взе изпита по лека атлетика.

Ходил съм там точно 2 пъти - пълен е мюсулмани и роми тоя град.............

А то в София и Пловдив са по-малко. И каква е връзката между населението и отбора? Собственикът е от София
и от ЦСКА. Ако ни беше собственик пак същите ли думи щеше да употребиш за него.Аз съм имал малшанса да се
запозная с него но в случая говорим за български отбор.

Петко ти да не мислиш, че аз отивам заради собствениците на стадиона :shock: какво общо има той в случая :? Не ми харесва тоя отбор, града и като цяло никой в него с малки изключения и не го крия...

Добре.Но не обиждай българите които живеят там.Фирмата ми е работила там и познавам доста добри
и коректни хора.

Както и да е.. повече няма се занимавам с тия, приятен ден.

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 19 авг 2013 19:29

El Grande Capitan написа:
Garra Dembele написа:В България само един отбор е способен да напълни стадион Васил Левски! Всички знаят кой е! ;)

Челси или Барселона имаш предвид?

Естествено, че има предвид Ботев Пловдив.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 авг 2013 19:29

Garra Dembele написа:
zlatan написа:кое му е Българското бре на Лудогорец виж им групата за мача с Локото 18 човека-15 чужденци айде стига Българи.
Лудогорец си е на Лудогорец и на Разград да са живи и здрави хората от там и нека да напълнят стадин Васил Левски

В България само един отбор е способен да напълни стадион Васил Левски! Всички знаят кой е! ;)

не е само един, повече са:
Барселона, Реал, МЮ, Челси, Байерн, Милан, Юве, Ливърпул, особено ако става въпрос за групите на ШЛ :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
kokorz

Мнениеот kokorz » 19 авг 2013 19:30

Да беше пуснал и тема когато на фирмата ти се подаряват безплатни билети за театър или опера.Сигурно и това е платена подкрепа да не останат салоните празни.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 авг 2013 19:37

Teo написа:
D.Georgiev написа:Втора е по-големина и е най-старата. Проблем ли видя някъде? Джамии в други градове ли не си виждал?

Не не съм виждал... и защо по дяволите това нещо е обявено за паметник на културата?? на коя култура??? :shock:

Какъв софиянец си ти, като не си виждал джамията в центъра на София, срещу Халите?
Че вие в центъра имате джамия и синагога и нито една църква бе, столичанино :mrgreen: :mrgreen: А, има една, извинявам се-"Св. Неделя" :oops:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

BU12TRAS
Контакти:

Мнениеот BU12TRAS » 19 авг 2013 19:42

~
Последна промяна от BU12TRAS на 06 окт 2015 16:31, променено общо 1 път.

Върни се в “Лудогорец”