"А" гр. 4 кр. Черно Море - Локомотив Пловдив - коментари

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

sandi74

Re: "А" гр. 4 кр. Черно Море - Локомотив Пловдив - коментари

Мнениеот sandi74 » 10 авг 2013 20:50

Грозно,грозно много грозно.Двата отбора играха всичко друго но не и футбол.Блъскане,ритане,ръгане,кюскане,падане,лежане,ставане.Срам за футбола бе това.Това бе подигравка за феновете на стадиона и за тези пред малкия екран.Все пак честита победа на Черно море.

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 10 авг 2013 20:59

Модератор ЛокоПД написа:
Vincenzo написа:Специално място искам да обърна на Якимов. :lol: Станков го разбирам, че е чорбар и си тачи неговите хора, ама т'ва момче, не знам с какъв акъл изобщо помирисва терен. Маламов КЪДЕ Е ?!

Маламов е контузен.

Аааа добре. Не знаех.
Изображение

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 10 авг 2013 21:40

sandi74 написа:Грозно,грозно много грозно.Двата отбора играха всичко друго но не и футбол.Блъскане,ритане,ръгане,кюскане,падане,лежане,ставане.Срам за футбола бе това.Това бе подигравка за феновете на стадиона и за тези пред малкия екран.Все пак честита победа на Черно море.

Ще ви видим следващия мач. От тук до края на сезона моряците няма да имат загуба. Щом локомотивци, които са много стойностен отбор бяха смачкани на Тича, не виждам друг, особено Берое как ще ни победят.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 10 авг 2013 22:06

Тръгваме да обръщаме и пускаме Стефанов и Тимонов :lol: Кой им е казал, че могат да играят не знам?! Куанг и Флавио трябва да са титуляри! Дузпа имаше, ама той тоя моряк и оскар може да му дадем, като, че ли слон го настъпа.

Vict0ry
Контакти:

Мнениеот Vict0ry » 10 авг 2013 22:11

зеления написа:
sandi74 написа:Грозно,грозно много грозно.Двата отбора играха всичко друго но не и футбол.Блъскане,ритане,ръгане,кюскане,падане,лежане,ставане.Срам за футбола бе това.Това бе подигравка за феновете на стадиона и за тези пред малкия екран.Все пак честита победа на Черно море.

Ще ви видим следващия мач. От тук до края на сезона моряците няма да имат загуба. Щом локомотивци, които са много стойностен отбор бяха смачкани на Тича, не виждам друг, особено Берое как ще ни победят.

Хехе чак пак смачкани...И вие сте гола вода.След гола имах чувството,че играем на забавен каданс.Заслужихте си победата,но не ви чака нищо хубаво в първенството.Ще ви останат само плюнченето и мечтите за първата 7-ца.

Иначе нашите много слаби...Камбуров пълна дупка отново....Н'дайе горе-долу се мъчеше,макар че и на него не му вървеше.Най-изненадан съм от Господинов много слаб мач,тотално неориентиран в повечето ситуации.Липсата на Малама се усеща.Според мен Тимонов,Куанг и Флавио титуляри!

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 10 авг 2013 22:13

soccerav написа:Тръгваме да обръщаме и пускаме Стефанов и Тимонов :lol: Кой им е казал, че могат да играят не знам?! Куанг и Флавио трябва да са титуляри! Дузпа имаше, ама той тоя моряк и оскар може да му дадем, като, че ли слон го настъпа.

Аз имах някаква надежда, че Лимона може да направи нещо, особено на фона на мъката, която се разкарваше по терена, но уви. Сашо Станков може да се е хванал на бас и в тая връзка да мъчи хора, като Здравко, Данчо Тъча и Якимов и да не пуска изброените от теб. :)
Последна промяна от Vincenzo на 10 авг 2013 22:16, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 10 авг 2013 22:15

Vincenzo написа:
soccerav написа:Тръгваме да обръщаме и пускаме Стефанов и Тимонов :lol: Кой им е казал, че могат да играят не знам?! Куанг и Флавио трябва да са титуляри! Дузпа имаше, ама той тоя моряк и оскар може да му дадем, като, че ли слон го настъпа.

Аз имах някаква надежда, че Лимона може да направи нещо, особено на фона на мъката, която се разкарваше по терена, но уви.

Лимона можеше само да я вгорчи тая мъка :mrgreen:

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 10 авг 2013 22:22

зеления написа:

Колко сме стойностни ние е малко спорен въпрос, с оглед на последните ни 2 мача. Що се отнася до вас, не знам откъде тая увереност, като се има предвид, че неска вкарахте първия си гол за 4 мача... Вярно, че ние бяхме трагедия днес, но тая апатия по терена не идваше само от нас.. ;)
Изображение

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 10 авг 2013 23:03

Vict0ry написа:
зеления написа:

Хехе чак пак смачкани...И вие сте гола вода.След гола имах чувството,че играем на забавен каданс.Заслужихте си победата,но не ви чака нищо хубаво в първенството.Ще ви останат само плюнченето и мечтите за първата 7-ца.

Иначе нашите много слаби...Камбуров пълна дупка отново....Н'дайе горе-долу се мъчеше,макар че и на него не му вървеше.Най-изненадан съм от Господинов много слаб мач,тотално неориентиран в повечето ситуации.Липсата на Малама се усеща.Според мен Тимонов,Куанг и Флавио титуляри!

Готов съм да се обзаложа с теб, че Черно море ще играе в първата седмица, а вие, за съжаление, във втората. На каса бира. :)
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
puf-paf
Контакти:

Мнениеот puf-paf » 10 авг 2013 23:31

Много трагични бяхме ,мъка е да се гледа даже .Приличаме на бално санаториум един идва друг си тръгва .
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи

Върни се в “Локо Пловдив”