ДО ГОНГ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: ДО ГОНГ

Мнениеот garfild8 » 27 апр 2009 19:27

Ей,тия от Гонг съвсем го удариха през просото.
mursusaid написа:вижте само и с каква статийка "обширна" отразяват мача ни..Манолов го бъркат с Манолев,втория гол все пак го вкарва Юруков,а не Манолов,гола на мездра става след удар с глава ,намеса на Илчев и едва тогава е добавката на Симонович,а вижте как е отразено в гонг, не знам дано си я редактират статията че с това си отношение само се излагат и тук не става въпрос само за 4ерно море ,а за отбор който заема трето място в класирането и с възможност да представя България в Европа

За тях са най-важни Левски и ЦСКА,почти нищо друго и започват да ми писват съвсем.И без това след мача ни с Левски ми паднаха в очите и ги слушам само от време на време.Днес най-важни бяха Гонзо,Батков,Патков и останалите.Скоро съвсем ще ги зарежа и ще следя срещите в Novsport.Mного благодаря на колегата за линка.
Само Черно море.

Потребителски аватар
nikola28

Мнениеот nikola28 » 27 апр 2009 19:30

MORSKI написа:
nikola28 написа:Е,сигурно е имало и такива които са злобеели ,но аз исках да продължите,понеже бяхте по-добри от тях.Спор няма на бялото не мога да кажа черно.за 14.11.2008 можем да си говорим 3 дена,понеже има много гледни точки.Ами ще трябва да лягате,щото работата е сериозна,нема да има дербита и нема да има кой да ни бие с 5-0 :)

Имаше,имаше доста дето злобееха....Включително и мои познати даже,но както и да е...
Иначе мисли реално и трезво- вие хич не сте в цветущо състояние да не кажа,че кожата ви зависи от дербито..АКо ние сме си осигурили по един или друг начин зона Уефа ,как мислиш дали ще се играе дербито?????При положение,че в момента игарата ни е с класи над вашата.....

С едно не съм съгласен ,че играта ви е с класи над нашата.При Дуци играем много по-добре ,няма да споменавам съдиите,но малшанс ни преследва,поне така мисля.Честно да ти кажа,играта ви хич не ми харесва последните 5 кръга,яко млатене на топката.Ходил съм на мачове на Тича миналата година ,с Пирин за първенство и купата и Славия, играехте много по добре,сега виждам само ритане и по -малко футбол.Сега ще се намерят критици да оплюят нещата.
САМО СПАРТАК ВАРНА

Потребителски аватар
nikola28

Мнениеот nikola28 » 27 апр 2009 19:32

Е,сигурно е имало и такива които са злобеели ,но аз исках да продължите,понеже бяхте по-добри от тях.Спор няма на бялото не мога да кажа черно.за 14.11.2008 можем да си говорим 3 дена,понеже има много гледни точки.Ами ще трябва да лягате,щото работата е сериозна,нема да има дербита и нема да има кой да ни бие с 5-0 :)[/quote][/quote]

Вместо да си вземете домакинставата с Беласица и Вихрен и да се спасите и после да ни ударите едно рамо и на нас сега пак трябва да ви даваме. Ама този път точките и на нас ще ни трябват. Гадни соколи, всичко прецакахте :D[/quote]
Какво да правиш ,Батка,съдба :)
САМО СПАРТАК ВАРНА

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 27 апр 2009 19:38

Естествено че софийската аудитория.Нали слънцето изгрява първо над София :)
Само Черно море.

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 27 апр 2009 19:38

nikola28 написа:С едно не съм съгласен ,че играта ви е с класи над нашата.При Дуци играем много по-добре ,няма да споменавам съдиите,но малшанс ни преследва,поне така мисля.Честно да ти кажа,играта ви хич не ми харесва последните 5 кръга,яко млатене на топката.Ходил съм на мачове на Тича миналата година ,с Пирин за първенство и купата и Славия, играехте много по добре,сега виждам само ритане и по -малко футбол.Сега ще се намерят критици да оплюят нещата.

Съгласен съм, но изваждането на титулярните ни бекове от първия състав нямаше как да не се отрази. Бачев и Лазаров нямат същите качества, особено тези при включванията напред и при разиграването и владеенето на топката. Трябва да се реагира лятото. :D

Потребителски аватар
BS1913
Контакти:

Мнениеот BS1913 » 27 апр 2009 19:38

SAMP написа:
BS1913 написа:Кога най сетне ще спрете да си правите гаргара с феновете на отборите извън София.Половината ни мач мина а се включихте 2 пъти от стадиона.Повече предавахте от Пирогов за Гонзо отколкото мача на моряците :evil: Говорите кви ли не щуротии а мач които не е маловажен (за феновете на морето поне ) излиза че на вас ви е през .../....
:evil: :evil:

ako e tvoe radioto ti,kakvo 6te celi6 da te slu6at 2-2,5 miliona levskari ili 100 000 hilqdi ot 4erno more...koq auditoriq e po-vajna spored teb :roll: :roll:

Този въпрос го обсъдихме доста нашироко ;) И само да спомена че си сбъркал- 8 милиона левскари в България са го слушали и 6 милиона в чужбина :lol: :D :mrgreen:
Вратарят на "Тича" през 1919 д-р Кирчо Ангелов в първия мач със "Славия" във Варна поискал стол, седнал пред вратата си, запалил лула и невъзмутимо зачел вестник! Тичанци победили с 3:0.

Потребителски аватар
shevchenko
Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
Контакти:

Мнениеот shevchenko » 27 апр 2009 19:41

Какво сте се разписали за това Черно море? Играха веднъж по служебен път в УЕФА и са станали голям отбор. Я ми припомнете кога са победили един от грандовете, че нещо не си спомням.
Изображение

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 27 апр 2009 19:45

ее хора спрете да пишете за Черно море,че шевченко нещо се дразни :D :D
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 27 апр 2009 19:46

И аз не си спомням знаеше ли се точния резултат на Левски - Локо Мз преди още да почне мача. Не си спомням някой залагал ли е на точен резултат, за да припечели парички щото няма такива за да издържа отбора си. Не си спомням и аз. :lol:

Потребителски аватар
shevchenko
Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
Контакти:

Мнениеот shevchenko » 27 апр 2009 19:46

mursusaid написа:ее хора спрете да пишете за Черно море,че шевченко нещо се дразни :D :D

Не бе, не се дразня, но просто по-леко с еуфорията. ;)
Изображение

Върни се в “Черно море”