Черноморец Бс - НЕФТОХИМИК Бс

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Re: Черноморец Бс - НЕФТОХИМИК Бс

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 29 юли 2013 19:12

hristo1306 написа:Здравейте, всички познати, не познати, псуващи и биещи ! Чудя се за кой блок да си взема билет за мача ? Най - много ще бъда доволен, ако нямам право на избор. Дано всичко да е продадено и да нямам право на глас. Естествено, че желаното ми място е на 5 - 10 метра в дясно от любимата ми зелена агитка. Но няма да се чувствам зле и в компанията на стари познати от "вражеската" агитка. Сред тях има хора достойни за уважение, които ценя и уважавам. Никога няма да се срамувам от "футболна" компания с Н. Тодоров, Петкан, Н. Димитров. Даже мисля, че ще ни бъде по-весело. С майтапи, закачки и леки шегички, естествено за цаци и мазути ! Дано се понапълни стадиона / нашия и вече вашия /- в което се съмнявам. Ще бъда доволен и на бойко реми, дори и без голове. Но най-много ще бъда доволен, ако всеки посетил мача се прибере в дома жив и здрав, прегрякнал от викане,че не може да се скара даже и на жена си,че салатата му не е готова. Нека да си направим шоуто, нека да се доближим поне малко до Пловдивското дерби. Нека да докажем, че и в Бургас футбола все още е жив ! Напук на ДС - Митьо селския-2 !

Дай Боже това да се случи ! ;)

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 29 юли 2013 22:50

hristo1306 написа:Здравейте, всички познати, не познати, псуващи и биещи ! Чудя се за кой блок да си взема билет за мача ? Най - много ще бъда доволен, ако нямам право на избор. Дано всичко да е продадено и да нямам право на глас. Естествено, че желаното ми място е на 5 - 10 метра в дясно от любимата ми зелена агитка. Но няма да се чувствам зле и в компанията на стари познати от "вражеската" агитка. Сред тях има хора достойни за уважение, които ценя и уважавам. Никога няма да се срамувам от "футболна" компания с Н. Тодоров, Петкан, Н. Димитров. Даже мисля, че ще ни бъде по-весело. С майтапи, закачки и леки шегички, естествено за цаци и мазути ! Дано се понапълни стадиона / нашия и вече вашия /- в което се съмнявам. Ще бъда доволен и на бойко реми, дори и без голове. Но най-много ще бъда доволен, ако всеки посетил мача се прибере в дома жив и здрав, прегрякнал от викане,че не може да се скара даже и на жена си,че салатата му не е готова. Нека да си направим шоуто, нека да се доближим поне малко до Пловдивското дерби. Нека да докажем, че и в Бургас футбола все още е жив ! Напук на ДС - Митьо селския-2 !

Чета и не вярвам. Гледам аватара,чета и не вярвам. Гледам ник нейма,чета и не вярвам. Вярвам само в това,че името ми не е в списъка на "избраните". ;)
Дано бат'Ицо,дано се сбъдне всичко това.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 30 юли 2013 10:54

Ице това ти ли си?!? :shock: :shock: :shock:
Как излезе от дупката, в която беше попаднал напоследък, човече?!?

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 30 юли 2013 19:19

В каква дупка ме пращаш бре, човеко ? Да не ти мириша вече на ковчег ? :mrgreen: Главата си държа винаги гордо вдигната и то над водата. Не влизам и на дълбоко, да не ме последва съдбата на Варненския митрополит Кирил. :mrgreen: То в Бургаския залив е пълно с 30-ина акули. :mrgreen: Знам ли какво да очаквам от тях ? Знам,че се плашат само от ЗЕЛЕНО ! :mrgreen: И не ме хвали, че май ме урочаса. :mrgreen: Пак ще почна да сея - пепел и жупел. :mrgreen: Ето например, днес сина отиде за билети. Попитал за кой блок са билетите за фенове на нафтата. Отговора е - в сектора за гости :?: За мен е обидно да гледам мача, като животно затворено в клетка. Та нима с мои пари и с парите на хилядите нефтохимици не беше построен този стадион ? Аз мисля,че мястото зад решетките / не на стадиона, а в затвора/ е за ИЗРОДА ! Срам и позор за Бургас ще бъде / при полу-празен/ стадион,да има фенове в клетката. Поздравления за феновете на "Черноморец", които взеха страна по този въпрос !

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 30 юли 2013 23:35

Ни та знам Ицо ли си , Христу ли си , ама аман от твоите провокативни и тъпи коментари
Утре представители на двата фенклуба и милиционерите ще обсъждат в кой сектор коя агитка ще бъде , маршрута на "шествията" и други теми по безопоснаостта на зрителите преди, по време и за дълго след мач
Кат не знаеш не коминтирай баси
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 31 юли 2013 00:30

Абе, малоумник ! Какви провокации търсиш пак ? Казах ти самата истина,но на такива като теб трябва да се обяснява 100 пъти !!! Аман от идиоти !!!

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 31 юли 2013 00:36

Bartolomej написа:Ни та знам Ицо ли си , Христу ли си , ама аман от твоите провокативни и тъпи коментари
Утре представители на двата фенклуба и милиционерите ще обсъждат в кой сектор коя агитка ще бъде , маршрута на "шествията" и други теми по безопоснаостта на зрителите преди, по време и за дълго след мач
Кат не знаеш не коминтирай баси

Какво търсиш пак ???? Днес на сина са казали в"клетката". Билетите са за сектор Б, блок 11, ред 15 места 11,12,13,14,15 ! На тебе и на Даката трябва да ви се обяснява повече !

Потребителски аватар
Green Fighters
Контакти:

Мнениеот Green Fighters » 31 юли 2013 10:29

Въобще не им обръщай внимание ;) Петък ще мълчат :twisted:

БУРГАС Е НА НЕФТОХИМИК

Нефтохимик
Контакти:

Мнениеот Нефтохимик » 31 юли 2013 13:50