1ви кръг ЦСКА - Локо Пловдив събота 20ти юли 20:00ч.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: 1ви кръг ЦСКА - Локо Пловдив събота 20ти юли 20:00ч.
Кирохимович ще избухне. 

fire написа:Кировец написа:fire написа:Ами факта, че сте още в А група , какво е "бе"? Преди няколко години изхвърлиха Берое от А група заради 60 000 лева, преди това същото сполетя Пирин Благоевград заради 45 000 лева! Вие имате МИНИМУМ 35 милиона дългове.....!? За какво говорим тогава?....
ПП: Моля феновете на Цска да не приемат мнението ми като тенденциозно срещу клуба им!
Просто се старая да се аргументирам с фактите!
Адски глупанар си, ама при сливането на Велбъжд и Локо не рева. При сливането на Берое и пращането на дълговете им в празното пространство пак не рева?
Пропуснал си и сливането на Ботевь с Металик Сопот!
Само, че когато тези сливания се случиха, това можеше да става по закон! По-късно беше забранено! В такъв случай, не намирам основание в примерите и иронията ти!
И къде съм споменал за "сливания" в предните си постове, че си се хванал за тях![]()
Хайде по-кротко с определенията "умнико"! Някъде да съм обидил някой?
Много ограничен ум си. Говоря за сливания, защото ти намекваш за дълговете на ЦСКА - е, къде са отишли дълговете при сливанията на споменатите и защо не си пратил писмо до папата все още? Кое сливане е забранено и кое не е отделен въпрос.
На фона на неуредиците и последствията от гаврите на Титан ще е успех , ако се доберем до равен . Да се надяваме , че зимата ще се направи качествена селекция и подготовка !
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
- No Pyro No Fun
- Контакти:
- Червени Воини
- Контакти:
2:0 и над 10хил. на стадиона!
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”
Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!
Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!
-
- Контакти:
Тежък първи мач, но такава е програмата. Аз вярвам на Стойчо и футболистите, че могат да вземат мача. Трябват ни още две-три качествени попълнения и всичко ще е точно. Мисля, че не можем да очакваме някакъв хубав футбол, защото дори сега за мен титулярите на ЦСКА са енигма. Има едни 7-8 сигурни, но останалите до 11 са доста неясни. Като прибавим и непроведената подготовка, мача трябва да го вземем на мускули и желание. Не си спомням Локо Пловдив да са ни били на Армията, затова и традицията е с нас. Аз ще бъда на стадиона пък, каквото стане! За ЦСКА тази година ще е с оздравителен ефект, но от зимата може да се започне на чисто.
- david_villa
- Контакти:
Знаете ли, че в цялата история на БГ футбол "Локо" не е побеждавал в София? 2:1!
- Udoji90
- Контакти:
david_villa написа:Знаете ли, че в цялата история на БГ футбол "Локо" не е побеждавал в София? 2:1!
Имаш предвид, че не е побеждавал конкретно нас в София ли?

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Наистина досега ЛОКО Пловдив няма победа срещу ЦСКА като ГОСТ, победите за ЛОКО са или като домакин или на неутрален терен, ..... но винаги има първи път, миналата година не стана, тази да видим.....
Както се казва сега или никога, това е шанса ни да унижим Цска в София, ако те или Ботев или Левски имат такъв шанс хич няма да му мислят -5,6 колкото могат повече ще вкарат, само че ЛОКО винаги сме се славили с великодушието си.....
Както се казва сега или никога, това е шанса ни да унижим Цска в София, ако те или Ботев или Левски имат такъв шанс хич няма да му мислят -5,6 колкото могат повече ще вкарат, само че ЛОКО винаги сме се славили с великодушието си.....
-
- Контакти:
Мача няма да е лек, но мене ме притеснява повече имали, кой да картотекира играчите ни във БФС. Кой ще влезе в ролята на директор, като смяната на собственоста още не е факт. Дано Титан не правят номера, защото ще е тъпо, заради тях да не започнем, като хората. Гледам, че взимаме нови играчи, значи все пак някой преговаря. Въпроса е, кой ще подписва договорите?