Ултрас Пловдив отново на първа линия на протеста

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

СТАМАТ

Re: Ултрас Пловдив отново на първа линия на протеста

Мнениеот СТАМАТ » 02 юли 2013 17:38

"Ултрас Пловдив отново на първа линия на протеста" Ако някой се гордее с "тази първа линия", горко на страната ни! 50 фена, да пречат на 5 000 човека да си вършат работата???????? Каква е вината на тези хора, че правителството е вдигнало майчинството, та да отговарят затова? Нека феновете отидат пред Министерския съвет и издигнат лозунги от рода на " Намалете майчинството както беше при ББ"!!! Оставете Орешарски поне 100 дена, да вкара някой бандит в затвора и ако е лошо за народа, протестирайте! Трябваше "Трактора" да стане шеф на ДАНС, та да вървят работите по-бързо!:)Сега сте смешни! Керванът си върви, а кучетата си лаят! :)
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 02 юли 2013 17:42

Карайте се,плюйте се,подигравайте се един с друг,така идеално влизате в сценария на ония в Парламента ;) Каузата е България,а те тръгнали да се делят на цигани,папагали и т.н.....В Турция,където фанатизмът е на краен предел успяха да застанат рамо до рамо фенове на Бешикташ,Галатасарай,Фенербахче и други,но ние явно сме друго качество хора....Май ТОЙ беше прав за човешкият материал :roll:

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 02 юли 2013 17:44

samatoranaga написа:
drughi написа:Изображение

Толкова ли няма един грамотен между вас да редактира многото елементарни правописни грешки преди да публикувате каквото и да е.
Това "със фес" най-много кърти. Как пък няма поне един дето да е избутал и след трети клас...

Това да не е черновата на чаршафите за единствения мач на коко пловдив ? :lol: :lol: :lol:
Изображение

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 02 юли 2013 18:01

Ситуацията много ми напомня, когато някой кърти бетон в жилищен блок след 22 ч.!!! Пречи ти, но си викаш :"Това е съседа Спиро"! На 20 -я ден вече ти писва и звъниш на 112 да идва полиция и да го изхвърли заедно с инструментите му!!!:)))))) Не може 100, 200 или 20 000 човека, да искат да променят вота на народа! Другите как търпяха 3,5 години? Ако има нови избори и веднага след това излязат 50-100 човека недоволни ОТНОВО ДА БЛОКИРАТ???? Това е анархия! Полицията да отвори Закона за движение по пътищата и да почва да прибира на топло!:))))

Потребителски аватар
stioks
Контакти:

Мнениеот stioks » 02 юли 2013 18:01

samatoranaga написа:Браво на момчетата отишли на протеста, но с коментарите за "жълтити" се обезсмисля всичко, защото всички сме българи

кажи го това на "жАлтитИ" братя, според които ходим на протест, защото Боко ни плаща :mrgreen:

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 02 юли 2013 18:26

Вие протестирате против ТОВА!!!!! http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1109714

НЕ Е ЛИ СМЕШНО??????

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 02 юли 2013 18:46

СТАМАТ написа:Вие протестирате против ТОВА!!!!! http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1109714

НЕ Е ЛИ СМЕШНО??????

Пак не си разбрал.Аз лично,протестирам срещу тази,която е на снимката - Дора Янкова,бивша кметица на Смолян,с не знам точно колко мандата.След няколкото изкарани мандата,остави една фалирала община,един град,от който хората се изселиха с хиляди /от 35 000 души преди,сега са 8 000/.Накрая умишлено изгуби изборите и остави милиони лева дългове.Колко разрешителни за строежи на хотели,за сеч на гора,за ежегодни "ремонти" на пътища,за квото се сетиш,толкова комисиони е прибрала,че самата тя даже не знае колко пари има.Резултата - вместо Смолян да стане като Банско,примерно,стана поредния обезлюден град.Когато гейчето Станишев ставаше председател на БКП/БСП/,другарката Янкова беше втората опция.И тая тръгнала да ми се прави на икономист и да говори за лихви и не знам си кво.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Kamenitza1912
Контакти:

Мнениеот Kamenitza1912 » 02 юли 2013 18:57

Кой ви плаща рейса???

Опаа.. няма как да знаете, защото никой от вас не е бил на протест... друго си е да се плюнчиш в нета и да копи-пействаш на Игито съчиненията.

Протестирайте срещу хората на снимките, на клиповете на десктопите ви .. на квото искате.. Вие за 50лв ще протестирате и срещу майките ви...
"ТОП Ултрасите", които протестираха срещу ГЕРБ, протестират ли и сега? Или 50лв им се виждат малко?

Фиксален резерв знаете ли кво е и защо няма почети нищо в него след мандата на ГЕРБ?
Тая магистрала с кви пари се направи знаете ли?

- Пфф кво ми пука бе.. нали Игито е казал да пишем във форума..

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 02 юли 2013 19:05

Kamenitza1912 написа:Кой ви плаща рейса???

Опаа.. няма как да знаете, защото никой от вас не е бил на протест... друго си е да се плюнчиш в нета и да копи-пействаш на Игито съчиненията.

Протестирайте срещу хората на снимките, на клиповете на десктопите ви .. на квото искате.. Вие за 50лв ще протестирате и срещу майките ви...
"ТОП Ултрасите", които протестираха срещу ГЕРБ, протестират ли и сега? Или 50лв им се виждат малко?

Фиксален резерв знаете ли кво е и защо няма почети нищо в него след мандата на ГЕРБ?
Тая магистрала с кви пари се направи знаете ли?

- Пфф кво ми пука бе.. нали Игито е казал да пишем във форума..

А на вас колко ви плащат,за да си стоите на задника и да не протестирате ?

"Фиксален резерв" казваш ?! :lol: Приятел,би ли ни обяснил този нов термин.Чувал съм за фискален резерв,но...Кво ти пука бе...важното е labrador-а да пише,а дали разбираш точно какво си написал...
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 02 юли 2013 19:08

Как да протестират неградските,като човек на Пеевски е събрал тарторите им им е заявил,че ако искат да финансират отборчето им ,трябва да стоят настрани и да не излизат на протести 8-)
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Върни се в “Локо Пловдив”