Феновете на Ботев и Локо се счепкаха в сайта на Астана

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Re: Феновете на Ботев и Локо се счепкаха в сайта на Астана

Мнениеот 1912plovdiv » 01 юли 2013 20:04

Пловдивчанина написа:
Грешиш омразата я насаждате вие феновете на сдружението! Ние никога не сме започвали с обидите първи! И каква е гаранцията, че във някакъв си форум е писал фен на Локомотив!?

Ей на това се вика типично нагъл и дебелоок селски лъжец ! Те нямат мач да не квичат за жълтите без значение срещу кой отбор играят, вдигат хореографии срещу жълтите дори ДОРИ КОГАТО НЕ ИГРАЯТ С ТЯХ, нямат песен без да се споменат жълтите, опитаха се миналия сезон да вкарат няколко нови песни /естесвено крадени/ в които не се пее за жълтите щото всички им се подиграват , е не става братче :lol: Щом не се квичи против жълтите няма как тая песен да се възприеме там добре :lol:
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 01 юли 2013 20:04

Тази тема е просто за без коментар! Някои хора държат да се излагат пред цял свят. Срам ме е, че такива хора наричат себе си българи.

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 01 юли 2013 20:05

Модераторче, отдъхни малко щото днешния ден ти дойде малко в повече :mrgreen: а това е само началото

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 01 юли 2013 20:05

никки1912 написа:
Модератор ЛокоПД написа:
Parmalat написа:В официалния сайт на Астана феновете на Локомотив Пловдив пишат на феновете на казахстанците да викат цигани на отбора на Ботев.Феновете на Ботев не останаха длъжни и отвърнаха на Локомотивците.http://fca.kz/rus/guestbook/

Абе спрете се бе.Най-вече феновете на Локомотив. :x Кой ви кара да отивате в сайта на казаците и да пишете такива простоии.С право феновете на Ботев ви упрекват.Нямате ли уважение.Играе български отбор,а вие гледате как да го унижите.

Пармалате,знам че си фен на Ботев,но преди да пускаш подобни теми,поне си провери информацията. :idea: "Феновете на Ботев и Локо се счепкаха"...ти малоумен ли си ? Ами ако ти кажа,че тоя с ник Bulgaria не е наш фен ? Че и на ЛС ми писал и се извинява "за проблема" ? Най-малкия проблем на феновете на Локо ПД е някакъв мач в Казахстан.

ПС.До нашите фенове - не пишете в тази тема,поредната създадена от и за "морални победители".
Точно ти пък не се обаждай, ти си изпечен лъжец. Онзи ден ме беше изкарал, че имам 15 ника и като написах че лъжеш ми изтри мнението. Като си модератор да не си хванал Господ за шлифера.

Беше написъл, че ти и аз сме един и същ човек, смятай :lol: И тва модератор, дето може да гледа айпи-тата. Значи единствения извод е, че просто лъже :idea:
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 01 юли 2013 20:07

balgarin написа:Тази тема е просто за без коментар! Някои хора държат да се излагат пред цял свят. Срам ме е, че такива хора наричат себе си българи.

Вие ги разбирате едва сега що за стока са, а ние като живеем в един град, питаш ли ни кво се налага да търпим... :roll:
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 01 юли 2013 20:09

Модератор ЛокоПД написа:
Пармалате,знам че си фен на Ботев,но преди да пускаш подобни теми,поне си провери информацията. :idea: "Феновете на Ботев и Локо се счепкаха"...ти малоумен ли си ? Ами ако ти кажа,че тоя с ник Bulgaria не е наш фен ? Че и на ЛС ми писал и се извинява "за проблема" ? Най-малкия проблем на феновете на Локо ПД е някакъв мач в Казахстан.

БУХАХАХАХАХАХХА ..... е няма такава селска наглост :shock:

Не е фен на Локо Пд, сигурно ползват един и същи кабел за интернет с комшията му локомотивец :lol: Точно както ти и "комшията" ти white snake :mrgreen:

Толкова са откачили, че и сами си говорят с другите си ников на "лични съобщения" :shock: ПОМООООООООООООЩ :lol: :lol: :lol:
Последна промяна от 1912plovdiv на 01 юли 2013 20:12, променено общо 1 път.
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
botevbeerboys
Контакти:

Мнениеот botevbeerboys » 01 юли 2013 20:11

Пловдивчанина написа:
T&T написа:Девизът на феновете на Ботев е "Любов предавана от поколение на поколение", докато за жалост част от феновете на Локомотив предават от поколение на поколение омразата си към градския съперник. Не ви ли прави впечатление, че когато по стадионите в България гостува агитката на Локомотив неизменно се пеят песни срещу Ботев, докато ние пеем песни срещу Локомотив само по време на дербито. Всичко това говори само и единствено за наличието на комплекс от Ботев, който комплекс мъчи част от феновете на Локомотив и за съжаление точно тази част насажда омраза помежду ни.

Грешиш омразата я насаждате вие феновете на сдружението! Ние никога не сме започвали с обидите първи! И каква е гаранцията, че във някакъв си форум е писал фен на Локомотив!?

Как да грешим бе виж си само подписа и ще разбереш кой е комплексар!Винаги сте имали комплекс към великия БОТЕВ циганчета!

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 01 юли 2013 20:13

Raoul_Duke написа:
balgarin написа:Тази тема е просто за без коментар! Някои хора държат да се излагат пред цял свят. Срам ме е, че такива хора наричат себе си българи.

Вие ги разбирате едва сега що за стока са, а ние като живеем в един град, питаш ли ни кво се налага да търпим... :roll:

Ама и вие не падате по-долу. Накажете ги с мълчание и това е. А тука взехте да си вадите керливи ризи от 15 години назад. Само си представи, че някой пъпчив тийн, дето се чуди какво да прави му е хрумнало да влезе във форума на ония? И от къде наистина сте сигурни, че това е фен на буферите? То в този форум повечето са незнайни герои, кво остава за на пичка си лелина. Аре живи и здрави. И успех в ЕКТ!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 01 юли 2013 20:15

Raoul_Duke написа:
..... И тва модератор, дето може да гледа айпи-тата. Значи единствения извод е, че просто лъже :idea:

Тоше,Тоше...и ти беше модератор,знаеш какво показва модпанела.Понякога в бързината бързате и не внимавате. ;) Скоро ще се разбере кой е лъжеца.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 01 юли 2013 20:17

Модератор ЛокоПД написа:
Parmalat написа:В официалния сайт на Астана феновете на Локомотив Пловдив пишат на феновете на казахстанците да викат цигани на отбора на Ботев.Феновете на Ботев не останаха длъжни и отвърнаха на Локомотивците.http://fca.kz/rus/guestbook/

Абе спрете се бе.Най-вече феновете на Локомотив. :x Кой ви кара да отивате в сайта на казаците и да пишете такива простоии.С право феновете на Ботев ви упрекват.Нямате ли уважение.Играе български отбор,а вие гледате как да го унижите.

ПС.До нашите фенове - не пишете в тази тема,поредната създадена от и за "морални победители".

И кой си ти че някой да ти се извинява на лични :lol: :lol: И за какво да го прави и точно пък на теб :lol:
Усещаш ли каква глупост си съчинил :mrgreen:

Върни се в “Ботев”