А после развитият малък и среден бизнес направо да ги взима тия с висшУ и да работят за благото на народа.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
W84me написа:Ко стана, котараци? Пак ли герберски пачки сънувате?
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
Мистри написа:za nas e toj religiq написа:
Абе замислял съм се много пъти над това , обаче ми се струва прекалено крайно !
А и в нашата действителност , с тия овце дето ги виждаш наоколо , все някой ще успее да ги яхне и поведе към "нови бъднини"![]()
Иначе всичко хубаво се гради след пълна разруха ! Обаче за това трябва да имаш самосъзнание и ясна преценка на ситуацията ! А тук овце дал господ !
Да!
Замислял ли си се, защо в почти цял свят , икономиките имат ръст.Дори и в Европа.
А тук рупорите тръбят вече пета година , за икономическа криза?
cska-632 написа:"Над околийския началник стоеше областният, над областния - министърът, над министъра - правителството, а над правителството - мафията - невидима, всемогъща и безчовечна!"
"Тютюн"
za nas e toj religiq написа:Мистри написа:za nas e toj religiq написа:
Абе замислял съм се много пъти над това , обаче ми се струва прекалено крайно !
А и в нашата действителност , с тия овце дето ги виждаш наоколо , все някой ще успее да ги яхне и поведе към "нови бъднини"![]()
Иначе всичко хубаво се гради след пълна разруха ! Обаче за това трябва да имаш самосъзнание и ясна преценка на ситуацията ! А тук овце дал господ !
Да!
Замислял ли си се, защо в почти цял свят , икономиките имат ръст.Дори и в Европа.
А тук рупорите тръбят вече пета година , за икономическа криза?
Ами имаме си нова групичка кукловоди , за която въобще не се обича да се говори ! Хвърлят ни се само старите до болка познати за да отклоняват внимание ! А за кръга „Типинг пойнт" и „Глобална България" Никой нищо не споменава
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта