Tommi написа:Срещу какво да протестирам, като все още Правителството не е свършило нищо?
Доста точно казано

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Tommi написа:Срещу какво да протестирам, като все още Правителството не е свършило нищо?
Ivo-Chernomoretz написа:Tommi написа:Срещу какво да протестирам, като все още Правителството не е свършило нищо?
Срещу 20-годишното управление на комунистите , който ни докараха до мизерия - ето срещу това
Tommi написа:Ivo-Chernomoretz написа:Tommi написа:Срещу какво да протестирам, като все още Правителството не е свършило нищо?
Срещу 20-годишното управление на комунистите , който ни докараха до мизерия - ето срещу това
Аз бях останал с впечатление, че протестът е срещу правителството на Орешарски, а не срещу управлявалите досега.
doktora25 написа:brossy написа:doktora25 написа:Оставете хората да работят!Към момента те нямат алтернатива! След управлението на мутренското правителство от българофоби най-малкото, което заслужават е 100 дни толеранс.
Каква алтернатива са бе! Все комунистите са ни алтернатива.... до кога. Докато Комунистите са във власта,тая държва няма да тръгне да се оправя.Вие явно сте с доста къса памет.Никой ли не усеща какво става в момента,че Октопода се е развихрил с пълна сила.А.П. в момента диктува всичко и прокуратурата и ДАНС само и само да съсипе ГЕРБ.Я сега ми кажете как живеехте преди 4 години?
Много по-добре живяхме. И двамата ми родители ходеха на работа тогава. И нямаше от всяко едно приятелско семейство поне по един зад граница. И пенсията на баба ми я увеличаваха всяка година. И не се спираха ключови проекти, осигуряващи по-спокойно бъдеще на страната.
Ivo-Chernomoretz написа:Tommi написа:Срещу какво да протестирам, като все още Правителството не е свършило нищо?
za nas e toj religiq написа:Ivo-Chernomoretz написа:Tommi написа:Срещу какво да протестирам, като все още Правителството не е свършило нищо?
Не че съм комунист , ама държавата пострада най много при "не комунистическите " правителства на Костов , царя и боко , така че по леко с изсилванията! Нека все пак да видим дали имат желание за работа и тогава да ги съдим ?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта