Футболни фланелки/екипи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Re: Футболни фланелки/екипи

Мнениеот fr3ak_boy » 06 юни 2013 23:00

Без име написа:
fr3ak_boy написа:
Без име написа:[offtopic]Много обичаш да даваш квалификации, но аз си избивам комплексите. Уогика, брат! :lol:[/offtopic]

[offtopic]В коя да е, тема, като вляза, изключвайки форумът на Юнайтед, се вихриш и някои хора ти се смеят, малка част от тях може и да те подкрепят, но ти си на всяка манджа мерудия и ми даваш много базисен материал, върху който да изграждам мнение и да раздавам квалификации. ;)[/offtopic]

[offtopic]Както казва един мой приятел - Аз данък обществено мнение не плащам. Ако искат да се смеят. Да успееш да усмихнеш някого в този негативен свят си е постижение. ;) Тъпото е, че аз съм комплексиран, пък ти изгаряш от желание да ми раздаваш квалификации. :) Не стигай до моето ниво, бъди над нещата 8-)[/offtopic]

[offtopic]А една още по-сложна задача е да промениш света около теб към по-добро и аз се опитвам да правя това, ама хайде няма да цитирам статуси от фейсбук. :mrgreen: А за да променя нещата, трябва да падна до тяхното ниво, за да ги повдигна, защото те от подадена ръка често не разбират.[/offtopic]
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
drakata
Контакти:

Мнениеот drakata » 06 юни 2013 23:07

Изображение

Изображение

синята ВИС-2
не намерих друга снимка
Според 1/3 от британските ученици СИРЕНЕТО расте по дърветата.

Потребителски аватар
komi
Контакти:

Мнениеот komi » 06 юни 2013 23:27

Две на Юве, една на Милан, една на Лацио и една на Сенегал.
P.S. Не ми се искаше да влизам в онази другата тема, но все пак...Аз лично си избирам фланелките по следните критерии:
1-ви и най-важен е любимия отбор - затова имам две на Юве
2-ри критерий са играчите и
3-ти дизайна
Фланелката ми на Милан е на Паоло Малдини и е един прекрасен бял екип. Въпреки пристрастията ми уважавам изключително много Малдини,както уважавам Хавиер Санети, Франческо Тоти и т.н., въпреки,че не са от моя отбор. Тук и дизайна също има голямо значение. Тази на Лацио е на Ернан Креспо и е от времето,когато Сименс стоеше на екипите и разни други шарении :) Сенегалската също много ми допадна като дизайн. Така че професорите на тема патриотизъм е по-добре да замълчат. Поздрави за хубавата тема.

Потребителски аватар
pepo
Контакти:

Мнениеот pepo » 06 юни 2013 23:40

Без име написа:
fr3ak_boy написа:
Без име написа:[offtopic]С човека си изясних отношенията, ама май искаш да му разводним темата. Хубавото е, че той е твой приятел и ще ти държи сметка на теб, че водиш глупав спор, а не на мен. Нека бъде твоята:
Явно не хващаш нищо от моите думи, ще гледам да ги обясня малко повече, белким тоя път успееш :)
Няма как в сърцето ти да е България, а ти да обличаш и слагаш артикули на други страни. Няма как. Поне аз не мога да си го обясня, що за обич към Отечеството е това. За да носиш в сърцето си България, ти трябва повече от една фланелка/шапка/гривна/ татус ;) Аз лично също нямам фланелка на България, но нямам и фланелка на Германия/Турция/ Камерун/ БЮРМ. Иначе едно от предимствата на писането е, че говорните дефекти не се показват. Явно ти се гордееш със своите. (или има някаква скрита причина да изписваш "железен" по друг начин :? ) Няма лошо. В моя роден град има и много хора имащи този проблем. Мога да попитам някого и да ти дам препоръки за логопед[/offtopic]

[offtopic]Ама ти наистина си като кон с капаци. :lol: :lol: :lol:
Значи човекът отвори тема за колекция от фланелки/екипи, а не какво нося в сърцето си, върху него и т.н. Само че ти, "Саше", си избиваш комплексите и показваш жеУезната логика пак. :lol: :lol:
П.П. Използването на главна буква вместо нормалната се приема за ирония, а не за показване на говорен дефект (и тук блесна с логиката си). ;)[/offtopic]

[offtopic]Много обичаш да даваш квалификации, но аз си избивам комплексите. Уогика, брат! :lol:[/offtopic]

Явно ти беше важно да омажеш темата...тъпак!
Никой не може да спре Лавината!Лавината спира само когато сама реши!

Потребителски аватар
ПортугалецКамикадзе

Мнениеот ПортугалецКамикадзе » 06 юни 2013 23:54

Имам 3 футболни фланелки на Левски, 2 фенски, 1 на Италия на Пума, Ливърпул последната им на Адидас, Брьондби - Рийбок, Аякс - Адидас.
Седем е добро число
Както октоподът предрече, ЦСКА ги няма вече.
1948-2013. Амин.

Потребителски аватар
Genius.
Контакти:

Мнениеот Genius. » 06 юни 2013 23:58

Никой ли няма тениска на българския национален отбор по футбол бе?На Сенегал,Галатасарай,Фенербахче,Анадола и на Камерун имате ама на България нямате? :shock:
[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/233/6425233S.jpg[/wrapimg][/center]
[center]Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City![/center]

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 07 юни 2013 00:05

Genius. написа:Никой ли няма тениска на българския национален отбор по футбол бе?На Сенегал,Галатасарай,Фенербахче,Анадола и на Камерун имате ама на България нямате? :shock:

Като малък имах една на Бербатов :) сега стои някъде у нас ама изобщо даже не знам къде е :)

Потребителски аватар
bajo1000
Контакти:

Мнениеот bajo1000 » 07 юни 2013 00:56

Eдна на Селтик и една на Глазгол Рейнджърс :)

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 07 юни 2013 00:58

Genius !!!! :lol:
Ивайло Лудогорец написа:Изображение

И една на Лудогорец , но е тренировъчна .

Потребителски аватар
streetbard
Контакти:

Мнениеот streetbard » 07 юни 2013 01:40

Имам две фланелки на Сливен,една на Левски,три на Арсенал,една на Фулъм,една на Лил,една на Брьондби,една на Аякс,една на Валенсия,една на Северна Корея,една на Хърватска,една на Германия,една на Рейнджърс,една на Куба,една на Щутгарт,на Манчестър Сити,една на Бразилия...мисля,че изброих всичко.Не съм убеден,но утре като се прибера и ако видя нещо,че не съм написал ще добавя.А за националния,и аз съм търсел като луд,както и анцуг,новия Каппа.Не съм намерил още.Ако някой знае...купувам

Върни се в “Свободна зона”