Кога най-накрая ще видим истински Левски ?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
S1914
Контакти:

Re: Защо Левски НЕ заслужаваше да стане Шампион !

Мнениеот S1914 » 26 май 2013 11:11

Аргументите против Левски да стане шанпион тази година са много, но мен ми стига само един от последния мач:
Да бавиш времето при 1:0 на Герена срещу който и да е отбор у нас е престъпление и извращение срещу историята и аурата на клуба. По-добре падни като мъж отколкото да надлъжеш отбор от златната среда с 1 на мъка. "футболисти", които доиграват мачове дори и при 5:0 нямат място на Герена.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 26 май 2013 11:11

allez_les_blues написа:
Teo написа:[

Аз ще ангажирам теб, мнението ти е абсурдно, защо търсите под вола теле - отново :?:

Нито вие, нито Лудогорец не заслужава титлата, а кой Монтана ли я заслужава :roll:

Сираков никога няма да се върне, докато Мустака е собственик на Левски, не го ли разбра това :?:

Срамът за ранно отпадане от Европа ще си е при вас, но вие срам си нямате, така че...

Титлата ви беше отнета с автогол и то какъв само!

Най-важното --> спомнете си думите на управници, те са ключа за загубената титла!

За Сираков и Батков не си прав.Батков беше в много по-остър конфликт с Боримиров, разменяха си буквално обиди, но Боримиров беше върнат в клуба. За юбилея ще-неще Батков ще върне Сираков, защото ако и за 100 годишнината сме без титла, това наистина ще е краят му в Левски...а явно се видя че има прокоба-без Сираков не можем да станем шампиони и това е...за последните 30 години имаме само една титла която е изцяло без негово участие,през 2009г., и то и нея я взехме на магия дето се вика,добре че там Морето биха ЦСКА от немай къде та с клизма и електрошок станахме първи тогава :lol:

Наско го мразя, но е най-великия ви играч и ръководител - абсолютен факт! Не мисля, че ще се върне той, абсурдно е просто, атаките Борето-Батков пасти да яде пред Сираков-Батков, все пак Сираков има достойнство, но може и в името на Левски да загърби всичко което са си казали и да се върне, но шанса е малък.

wsxedcrfv

Мнениеот wsxedcrfv » 26 май 2013 11:12

master-krasi написа:Защо Левски не заслужава да стане шампион е видно за всички.Аз мисля , че още с първите си неадекватни ходове преди първенството,ръководството подготви сполетялата Левски трагедия.Неподходящия за Левски треньор/Илиев/ и престъпната селекция направена от него, подкрепена и от ръководството. Та в отбора има 3-4 добри футболисти - вратаря Илиев,Мюлдер,Родригес и може би Димов. Другите отдавна трябваше да извън отбора/изключвам юношите/.
Аз обаче не виждам с какво Лудогорец заслужава да бъде шампион.Та още първия им мач есента с Черно море във Варна беше спечелен по втория начин.Ако е вярно това,че Славия е стимулирана с 500 бона за последния мач с Левски, порочния кръг се затваря. Това би означавало,че Домусчиев освен олигарх е и първеню,което иска да покаже финансовото си могъщество.Срамота е да се говори,че Славия е синоним на честност,а Венци Стефанов вместо човек-корупция достоен радетел за феърплей. Само защото Батков самоуверено не му предложи някакви пари за да падне.

парите от домуса са 1 000 000 лева

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 26 май 2013 11:14

wsxedcrfv написа:
master-krasi написа:Защо Левски не заслужава да стане шампион е видно за всички.Аз мисля , че още с първите си неадекватни ходове преди първенството,ръководството подготви сполетялата Левски трагедия.Неподходящия за Левски треньор/Илиев/ и престъпната селекция направена от него, подкрепена и от ръководството. Та в отбора има 3-4 добри футболисти - вратаря Илиев,Мюлдер,Родригес и може би Димов. Другите отдавна трябваше да извън отбора/изключвам юношите/.
Аз обаче не виждам с какво Лудогорец заслужава да бъде шампион.Та още първия им мач есента с Черно море във Варна беше спечелен по втория начин.Ако е вярно това,че Славия е стимулирана с 500 бона за последния мач с Левски, порочния кръг се затваря. Това би означавало,че Домусчиев освен олигарх е и първеню,което иска да покаже финансовото си могъщество.Срамота е да се говори,че Славия е синоним на честност,а Венци Стефанов вместо човек-корупция достоен радетел за феърплей. Само защото Батков самоуверено не му предложи някакви пари за да падне.

парите от домуса са 1 000 000 лева

Имаш ли доказателство, че са толкова :lol: или говориш колкото да преглътнеш мъката която те е налегнала от вчера... :?

allez_les_blues
Контакти:

Мнениеот allez_les_blues » 26 май 2013 11:16

ама що па трябва да хрантутим Дебелия тумбак бре, пари да му предлагаме-айде стига. А Славия все някой ден ще опре до Левски, така както Локо(СФ) опря до ЦСКА. То не е далеч и тоя ден между другото ;) И пак давам пример с Байерн-миналия сезон не една, не две, ТРИ калъфки прибраха, буквално ги сринаха от подигравки, но този сезон нали видяхте какво се случи-ФАНТАСТИКА БАВАРИЯ прегази всичко и всички :mrgreen: Догодина имаме юбилей, елементарната справедливост изисква ние да сме шампиони- Литекс се пробваха два пъти, ЦСКА се пробва, Лудогорец се пробва...време е и Левски да вземе своя пай-айде тая година станалото станало, титлата беше по скоро пожелателна преди началото на сезона, но следващия сезон нещата вече са на живот и смърт...а за ЦСКА щеше да е по-добре да станем шампиони, дето се вика щяхме да си по-начешем крастата и догодина можеше пък те да хванат ръка...сега няма баце, следващия сезон ще е Сталиградската битка :mrgreen:
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]

master-krasi
Контакти:

Мнениеот master-krasi » 26 май 2013 11:18

Не ставай адвокат на Домусчиев ! Спомни си ролята в която бяхте ти и твоя ЦСКА миналата година. Още повече,че тогава един роден цесекар като Домусчиев хвърли луди пари срещу отбора на сърцето си - ЦСКА.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 26 май 2013 11:19

Така, посъбрали сте се не само хлапетии, но и малко по-големи и всички сте проявили една особено силна българска черта - омразата и себеотрицанието, в зависимост от топва, за кой отбор сте. Аз няма да пиша дълги тиради как и защо, но ще задам няколко въпроса:

- Кой заслужаваше да е шампион, щом Левски не заслужава? Нека да видим големите мачове между първите 5 отбора : Левски-Лудогорец - 1:0 и 1:2; Левски-ЦСКА - 2:1 и 0:1; Левски - Ботев - 3:1 и 0:2 и Левски -Литекс - 2:1 и 2:1 - кой от тези мачове е съмнителен, купен, неигран, с пробити играчи и т.н. - от тях Левски има 5 победи и 3 загуби - 15 точки, като ксъмета ни покри само с Лудогорец, но късмета идва при силните или делиорманскому - пашата обича смелите. Да погледнем Лудогорец: Левски - 2:1 и 0:1; ЦСКА - 1:0 и 0:0; Ботев - 1:0 и 2:0; Литекс - 2:0 и 0:0 - колко от тези мачове са съмнителни - иначе 17 точки и само една 1 загуба - само една - какво ли значи това? Та кой заслужаваше да е шампион, щом Левски не заслужава?

- Залужаваше ли България да бие Франция през 1993- тогава не бяхме ли нагли и арогантни? Не ни ли покри на 101% късмета, че с 2 атаки вкарахме 2 гола, единият в добавеното време? Не викахме ли тогава, че Господ бил българин? Ама ви беше кеф, нали и го брояхте за заслужено? И същата тази "заслужена" победа, след това доведе до най-големият връх във футболната ни история - нека сме малко по-обективни, а?

- Левски взе 2 калъфки тази година, които предизвикаха неистов вой от кеф сред имбецилните скопеняци от села, паланки и Младост, но нека ви запитам, съвсем обиктивно и с ръка на сърцето: кой от двата отбора - Левски или Лудогорец - би представил по-добре България в ШЛ по презумция? И кой измежду полуразпадналия се и със сигурност разпродаден след 2-3 седмици Берое и Ботев би представил по-добре България - ето това е цената на двете калъфки на Левски за България, но едва ли ще го проумеете в омразата си...

- Какво стана с директивата, синьото БФС, сините треньори и т.н. - та всички (почти) сини легенди взеха точки от Левски - Гонзо, Вили, Мърльо, Хубчев ни взе купата, а Кокала ни затрудни до безкрай и единствено Тони Здравков не ни взе точки - какво стана с този мит?

И за финал - аз исках титлата и считам, че я заслужихме, като най-малко слаби, най-честно играещи и с най-велика публика - оборете ме,а ко можете, с футболни аргумени, с какво друг отбор трябваше да е шампион и как ще помогне това на Бг в евротурнирите? А за нас, Левски, е добре, доколкото може да се нарече така, че ще играем в ЛЕ - там ще сме поставени ив 4-те кръга което дава възможност за натрупване на точки и самочувствие, които ще са ни необходими при атаката на ШЛ догодина, ако станем шампиони. Успех, момчета - аз вярвам във вас :!: :!: :!:
П.С. И престанете да купувате играчи на Берое - виден факт е, че са дивни продажници/бездраници - Иво Главата ни спря евроепопеята преди 3 години, сега пък тази гнида Везалов...
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Мнениеот Бекъма » 26 май 2013 11:25

viali69 написа:Нямате шампионски отбор. Това е. Не следя българското първенство, но снощи изгледах мача със Славия. Наистина имаше футболисти в бели фланелки, които имаха странни отигравания. Не казвам, че са били пробити, но някой от тях са си левскари от деца. Например един Галин Иванов, който написа в профила си "Само Левски".
Един от Славия обаче игра на 100% - вратарят Гошо Петков. И той беше достатъчен Левски да изпусне титлата на собствения си стадион пред препълнени трибуни и изстудяващо се шампанско. А купата чакаше в тунела на ст."Георги Аспарухов" ...
Никой не ви е виновен. Просто нямате отбор ! През годините съм гледал далеч по-силни и шампионски отбори на Левски. Този не е такъв.
Догодина правите 100 години и ще спечелите титлата. ;)

Изображение

Това би трябвало да е поздрава на Гошо Петков към Батков по случай изпуснатата титла. :lol: :lol: :lol:

Аз продължавам да мисля,че ние нарочно изпуснахме титлата защото тя е без никакво значение.Никой БГ отбор няма шансове в един турнир в който всичко е дирижирано.Кой би платил за ТВ права на мач на Лудогорец или Левски?Само Барекчийницата.Колко зрители ще закарат тези два отбора на стадиона?Най-много два автобуса плюс няколко емигранта.В една система създадена да прави пари мизерници като нас не се допускат.За нашите отбори шанса да направят коефициент и малко пари и някой трансфер е ЛЕ щото богатите гледат на нея пренебрежително.Три дни да бяхме играли със Славия нямаше как да ни вкарат гол.Затова си го вкарахме ние.Болните амбиции на някои президенти последните четири години поставят отборите им в ролята на жертвени агнета.Гришата го разбра сега е ред и Домуза да се сети.
СПУКАНОГЪРНЕ

БАТЭ

Мнениеот БАТЭ » 26 май 2013 11:30

Щото тия в Подуяне така и не се научиха да не приказват много, когато отборът им не струва. Хубаво е да си вярваш, ама като сложиш тигана и викнеш мангалите да свирят преди да си нагазил в морето за рибата, се получава ГОЛЯМ МАЙТАП .
Батков: Без промени в Левски, връщаме се в кочината

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 26 май 2013 11:55

Двама централни защиници ,един плеймейкър и един нов дефанзивен халф ,може би и нов тренер ,специалист от западна Европа. ;)
Изображение
Изображение
Изображение

Върни се в “Левски”