sin4ec написа:Против ГЕРБ, не съм решил още за кого. Може да се появи нова звезда на хоризонта. Ако не-Атака или БСП.
Ако направят проект Борат-Гърнето-Домуса и ГГ ще избият рибата - за такава "звезда на хоризонта" и аз влизам гол в банята

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
sin4ec написа:Против ГЕРБ, не съм решил още за кого. Може да се появи нова звезда на хоризонта. Ако не-Атака или БСП.
WESLEY119 написа:Не мога да повярвам, че имам толкова съмишленици.
veni__85 написа:Хайде стига де , сега пък на Кунева ли повярвахте. То не беше онзи дето ни "оправи за 800 дни" , след него турско-комунистическата коалиция и накрая "Супер Бойко". Глупав е българският народ , и за това никога няма да се оправи. Трябва да има гражданско общество да сме единни , и да ги махнем тези марионетки от парламента. Абсолютно всички партии , трябва да им покажем , че сме народ , защото ние дори и стадо не сме. Трябва сериозно да се замислим за надписа на парламента и да спрем да бъдем егоисти и още по-лошо да правим така ,че другия да е зле и това да ни пълни душата от кеф.
Аз лично няма да гласувам или ще ида да дам невалиден вот , защото няма абсолютно никаква разлика дали е Бойко , Стойко , Сергей или Иван.......
Red_Neck написа:Ако направят проект Борат-Гърнето-Домуса и ГГ ще избият рибата - за такава "звезда на хоризонта" и аз влизам гол в банята
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 27 госта