Стоичков и Литекс заплашват Левски с антирекорд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Re: Стоичков и Литекс заплашват Левски с антирекорд

Мнениеот snakebite » 03 апр 2013 13:01

Asen4o59 написа:
Стига се пъна бе, човек! Знаем колко сте велики! Само ще ти спомена, че съм гледал мач Лудогорец - Локо ГО '82-'83 някъде... Феновете от Горна Оряховица бяха поне два пъти повече от тези на домакините! :)
P.S. Същото важи и за мачовете в Ловеч тогава.

Ей човек, още малко и ще ти повярвам. Бях дете тогава но помня много добре мачовете точно в този период. Отбора бе силен за ниво Б група, не случайно през 1983-84 игра и полуфинал за КСА, по малко от 4000-5000 човека не е имало. И да сте имали някаква публика в този мач е била някаква малка част, така че вероятно осъзнаваш колко нелеп е поста ти...
Много сте ми интересни плювачите по Лудогорец, изтърсвате тука по една лъжа, и мислите че всички ще ви повярват.
За привържениците на Локо Пловдив и брутално смешния надпис за 1 стотинка за билетчето, ще сканирам билета си и ще го пратя на всички желаещи..

Що се отнася за мача, подкрепям Литекс, но мисля че Левски ще продължи. В каквато и форма и да са Левски са си Левски, име-институция в Българския футбол....
Искам да има и продължения за да се поизморят Литекс за нашия мач ;)
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 03 апр 2013 13:02

doktora25 написа:С риск да си навлека много негативи с това мнение и аз ще пожелая успех на Литекс тази вечер. Просто отмененият гол в първия мач беше престъпление срещу футбола направо и ми уби всякакво желание да спечелим тази купа. Просто не го заслужаваме, просто можем да се наречем всичко друго, но не и отбор: група наемници, които разхождат святата фланелка и се подиграват с половин България, за шефовете да не говорим. Знам, някои ще кажат Литекс през 2011 не заслужаваха да бъдат шампиони, бяха подпирани, но сега просто те са може би единственото хубаво нещо в българския футбол. Отбор почти изцяло съставен от българи, които знаят защо са на терена, видя се че това което е направил Гриша Ганчев през годините е много много голямо, една трета от националите са от тази школа или минали оттук. Ако те не заслужават да играят в Европа кой? А през първенството ще е много по-трудно да се класират.
Боли ме за Левски. Трябва незабавна чистка още от сега, като се започне от треньора и то не с временни заместници, а с голямо име. Трябва поне 4-5 юноши да се налагат титуляри до края на сезона и да се види кой става и кой не и една мащабна селекция лятото с минимален брой чужденци.

Ако всички футболни хора и фенове разсъждаваха по подобен начин родният футбол щеше да мери аршин поне със средно-европейските клубове!Но нали сме тъмни балкански субекти, винаги се стараем да прикрием собственото безсилие!

haha

Мнениеот haha » 03 апр 2013 13:08

W84me написа:Победата довечера ще е още по-сладка след надъхванията ви...

Довечера сънародникът ви Ахмед няма да е съдия.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

haha

Мнениеот haha » 03 апр 2013 13:09

bluegope написа:Както винаги не се подкрепя любимия отбор, а се вика срещу Левски. Това е разликата между нашата и всички останали публики! Мноого мъка има по тоя свят...

Какво стана със "Справедливост за Ицо и Любо"- двама от сектор Б осъдени за разпространие на дрога? Това ли е великата публика, да подкрепя такива хора?
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

vladomin_
Контакти:

Мнениеот vladomin_ » 03 апр 2013 13:11

Трябва много да бъдете концентрирани във фаза защита и полузащита. Имате много стойностни играчи и повече ще Ви приляга да играете на полуфинал. Успех за Литекс!!!
ВДинев

Потребителски аватар
No Pyro No Fun
Контакти:

Мнениеот No Pyro No Fun » 03 апр 2013 13:14

snakebite написа:
Asen4o59 написа:
Стига се пъна бе, човек! Знаем колко сте велики! Само ще ти спомена, че съм гледал мач Лудогорец - Локо ГО '82-'83 някъде... Феновете от Горна Оряховица бяха поне два пъти повече от тези на домакините! :)

Ей човек, още малко и ще ти повярвам. Бях дете тогава но помня много добре мачовете точно в този период. Отбора бе силен за ниво Б група, не случайно през 1983-84 игра и полуфинал за КСА, по малко от 4000-5000 човека не е имало. И да сте имали някаква публика в този мач е била някаква малка част, така че вероятно осъзнаваш колко нелеп е поста ти...
Много сте ми интересни плювачите по Лудогорец, изтърсвате тука по една лъжа, и мислите че всички ще ви повярват.
За привържениците на Локо Пловдив и брутално смешния надпис за 1 стотинка за билетчето, ще сканирам билета си и ще го пратя на всички желаещи..

Що се отнася за мача, подкрепям Литекс, но мисля че Левски ще продължи. В каквато и форма и да са Левски са си Левски, име-институция в Българския футбол....
Искам да има и продължения за да се поизморят Литекс за нашия мач ;)

По това време почти навсякъде е има много хора... ЦСКА и Левски са г/д с 20 000 +
Изображение

Потребителски аватар
topchaki
Контакти:

Мнениеот topchaki » 03 апр 2013 13:16

Има ли дъжд вече в Ловеч че да знаем как да се обличаме ?

Dani Kiki
Контакти:

Мнениеот Dani Kiki » 03 апр 2013 13:22

snakebite написа:
Asen4o59 написа:

На малкия човек всичко му се вижда голямо, даже и публиката на Лудогорец!
:) :) :)
realno: Бройчо сега се оплаква като клиент изпуснал евтино олио? :)

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 03 апр 2013 13:26

topchaki написа:Има ли дъжд вече в Ловеч че да знаем как да се обличаме ?

Сутринта ходих до Ловеч и беше облачно, но все още не валеше, но почна да прекапва по обяд.
Като се връщах на Сопот почна да вали и в момента тук при нас (Тетевенския край) вали и много вероятно и в Ловеч да вали, така че си се облечи като за дъжд и то докато влезнете на трибуната, там вече ще е сухо, все пак има покрив ;)
Безаварийно пътуване ви пожелавам, то и аз ще тръгна към 16 часа, че и мен си ме чакат 70км път
Изображение

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 03 апр 2013 13:30

Иска ми се Левски да продължи .... в следващата фаза едно дерби да си спретнем :oops: така ,че 1:1 от мене.

Върни се в “Литекс”