[offtopic]Petkan. Бургаския фен на футбола е неразбираемо понятие за по-младите от нас, или да си го кажем правичката - за тези 300 човека от единия и другия лагер. Тези, които могат да напълнят стадион в Бургас все още са тези, които мислят, като мен и теб. Изкуственото диференциране "прокарано" през последните години обърка много хора. В много моменти ме е налазвала тотална апатия и отвращение, като разбирам за изстъпленията по улиците на града ни, където преди години сме гонили майните от Пловдив, а името БУРГАС след отборите ни обезличаваше първите им имена на принадлежност. Е-ееех...Бургаския дух и шовинизъм умряха тотално. Това "умиране" се създаде с много родилни мъки и...мерак от шепа хора - най-вероятно с потекло далеч от града ни. Както и да е. С тази политика за разделение - стадиона в Бургас ще се напълни само и единствено при...безплатен вход. Така, както се пълнеше при силния Нефтохимик и безгрижния Балъков Черноморец.
Приказките пък на Христо за вазелина ги оставям на страна.

ПС: Що се касае за екскурзията за Дания: Сигурен съм, че Пламен е визирал друго, ако все пак се лъжа тук е момента тогава да вметна, че повечето сме самостоятелни и зрели хора с икономическа самостоятелност и "завоювано" място под слънцето, където организацията на свободното ни време и воаяжи никога не са зависели или зависят от други хора (със заведения да речем)...Все пак съм сигурен, че Пламен друго е имал предвид.[/offtopic]