Не разбирам как някои от вас решиха, че Нюаджи не ставал, след като до момента през сезона по ред причини (липса на картотека, пренебрежително отношение от страна на Стойчо, лекуване на травма) е изиграл едва 7 мача за отбора (с "Етър", "Славия", "Левски", "Ботев" Пд, "Лудогорец" за Купата, "Монтана", "Литекс"), като нито веднъж не е оставал пълни 90 мин. на терена. На всичкото отгоре в 3 от тях ("Ботев", "Лудогорец", "Литекс") започна като ляво крило, което очевидно не му е силна позиция. Нека го пробват няколко мача в центъра или вдясно, пък тогава да говорим, че не ставал. Срещу "Левски" беше централен нападател и направи силен мач. Не говоря само за гола - непрекъснато се движеше по целия фронт на атаката и затрудняваше съперниковите защитници. През 2-рото полувреме всички опасности бяха създадени най-вече благодарение на него, защото Карачанаков вече беше сменен заради травмата, а Сержиньо и Анисе тогава бяха фигуранти. Срещу "Черноморец" е достатъчно да им сменят фланговете с Варела (или поне да имат повече свобода да си сменят позициите по-често в хода на играта) и ще изглеждаме по-добре. Все пак Йешич каза, че ще има промени, поради което се опасявам, че Нюаджи ще изгори, но няма да е фатално, стига вместо него за започне Сержиньо (а защо не Чочев или пък Анисе да е крило), а не Присо. Може дори Нюаджи да започне в центъра с Камбуров, а лекувалият доскоро травма Платини да остане на пейката.
Също така Саша задължително трябва да си партнира с наистина опорен халф, а не с Анисе. И по възможност е добре Бандата да бъде оставен резерва, защото явно не му се отразява добре капитанската лента и май се взе прекалено насериозно - хубаво е малко да бъде приземен. Също така Долапчиев и Сержиньо задължително трябва да са в групата, като португалецът може дори да е титуляр.
Знам, че не съм треньор и едва ли имам право да давам акъли на Йешич, но все пак съставът е едно от нещата, от което всички се вълнуваме и обичаме да дискутираме, затова си позволих да дам по-обширно мнение по въпроса.

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...