17ти кръг ЦСКА – Черноморец 10ти март 15:00ч. КР 2:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: 17ти кръг ЦСКА – Черноморец 10ти март 15:45часа

Мнениеот Udoji90 » 04 мар 2013 12:18

Не разбирам как някои от вас решиха, че Нюаджи не ставал, след като до момента през сезона по ред причини (липса на картотека, пренебрежително отношение от страна на Стойчо, лекуване на травма) е изиграл едва 7 мача за отбора (с "Етър", "Славия", "Левски", "Ботев" Пд, "Лудогорец" за Купата, "Монтана", "Литекс"), като нито веднъж не е оставал пълни 90 мин. на терена. На всичкото отгоре в 3 от тях ("Ботев", "Лудогорец", "Литекс") започна като ляво крило, което очевидно не му е силна позиция. Нека го пробват няколко мача в центъра или вдясно, пък тогава да говорим, че не ставал. Срещу "Левски" беше централен нападател и направи силен мач. Не говоря само за гола - непрекъснато се движеше по целия фронт на атаката и затрудняваше съперниковите защитници. През 2-рото полувреме всички опасности бяха създадени най-вече благодарение на него, защото Карачанаков вече беше сменен заради травмата, а Сержиньо и Анисе тогава бяха фигуранти. Срещу "Черноморец" е достатъчно да им сменят фланговете с Варела (или поне да имат повече свобода да си сменят позициите по-често в хода на играта) и ще изглеждаме по-добре. Все пак Йешич каза, че ще има промени, поради което се опасявам, че Нюаджи ще изгори, но няма да е фатално, стига вместо него за започне Сержиньо (а защо не Чочев или пък Анисе да е крило), а не Присо. Може дори Нюаджи да започне в центъра с Камбуров, а лекувалият доскоро травма Платини да остане на пейката.
Също така Саша задължително трябва да си партнира с наистина опорен халф, а не с Анисе. И по възможност е добре Бандата да бъде оставен резерва, защото явно не му се отразява добре капитанската лента и май се взе прекалено насериозно - хубаво е малко да бъде приземен. Също така Долапчиев и Сержиньо задължително трябва да са в групата, като португалецът може дори да е титуляр.
Знам, че не съм треньор и едва ли имам право да давам акъли на Йешич, но все пак съставът е едно от нещата, от което всички се вълнуваме и обичаме да дискутираме, затова си позволих да дам по-обширно мнение по въпроса. ;)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 04 мар 2013 13:25

Очаквам "презарежане" в херовите редици, все пак "мача на живота" им беше на 3-ти март и на фона на безобразния ЦСКА ще станем свидетели на втора загуба за армейците.
Предполагам, че Йешич ще опита да се измазни на феновете и ще заложи на повече млади футболисти, а те трудно ще се справят с напрежението и пак ще има срам.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 04 мар 2013 13:28

sin4ec написа:Мачът за мен е 1X, а подхвърлянията за лягане срещу Левски днес някак не звучат добре от места, които трябва много години да трупат само победи срещу Левски, за да се изравнят с Херо по този показател! Отделен въпрос, че същите Херо ги би за месец три пъти, но това са подробности! Когато Стойчо, Ешич и си изберете още един-двама ОБЩО имат толкова победи срещу Левски, колкото Херо, може и да се опитате да говорите!

Да бе, знаем как Херо ви бие и после пада от слабаците, за да компенсира, ама тези факти странно защо не ги упоменаваш?!

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 04 мар 2013 14:19

Загубата от Литекс е факт, за мен две са основните причини никаква свежест в играта и няма читав заместник на Тошко Янчев. Един Маркиньос или Ицо Янев щеше да ни е от плюс. За мача с Черноморец 1-0 и то с голяма мъка. Да пуска поне младите миналата година точно те си свършиха работата и изненадаха всички с почти спечелена титла. Стойчо ми липсва, трябваше той да си завърши първенството.
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 04 мар 2013 15:26

vaskonti написа:
sin4ec написа:Мачът за мен е 1X, а подхвърлянията за лягане срещу Левски днес някак не звучат добре от места, които трябва много години да трупат само победи срещу Левски, за да се изравнят с Херо по този показател! Отделен въпрос, че същите Херо ги би за месец три пъти, но това са подробности! Когато Стойчо, Ешич и си изберете още един-двама ОБЩО имат толкова победи срещу Левски, колкото Херо, може и да се опитате да говорите!

Интересно как най-добрите му играчи са контузени за мача с Левски, но всички на куп ще се оправят за мача с ЦСКА?

Koи са тия най-добри играчи . Давай имена ...
Ти колко футболисти мислиш ,че имаме ,че Херо да си позволява ей так да ги отписва ???
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
jorkata_
Контакти:

Мнениеот jorkata_ » 04 мар 2013 15:31

Дайте предполагаем състав за мача.. Ето го и моя: Господинов,Грънчов,Попов,В.Василев,Венков,Делев,Саша,Чочев,Варела,Платини,Камбуров(Анисе)

Потребителски аватар
-Ivan-
Контакти:

Мнениеот -Ivan- » 04 мар 2013 16:04

Докато Титан и Майкъла са в ЦСКА забравете за титлата!Кой кавото ще да ми говори,истината е една-Титан държи ЦСКА далеч от титлата и това е истината.Отностно мача 1-0
Изображение

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 04 мар 2013 16:05

Bartolomej написа:
vaskonti написа:

Интересно как най-добрите му играчи са контузени за мача с Левски, но всички на куп ще се оправят за мача с ЦСКА?

Ти колко футболисти мислиш ,че имаме ,че Херо да си позволява ей так да ги отписва ???

Уатара , Фо-поре и Паланков, този новия дето уж се контузи вчера? Кажи ми, че това не са четиримата ви най-добри играчи?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 04 мар 2013 16:06

jorkata_ написа:Дайте предполагаем състав за мача.. Ето го и моя: Господинов,Грънчов,Попов,В.Василев,Венков,Делев,Саша,Чочев,Варела,Платини,Камбуров(Анисе)

Грънчов до Апостол в центъра на защитата, десен бек Васил Попов. Делев не се знае какво става с него, така че предпочитам Сержиньо.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 04 мар 2013 16:08

vaskonti написа:
Bartolomej написа:
vaskonti написа:

Уатара , Фо-поре и Паланков, този новия дето уж се контузи вчера? Кажи ми, че това не са четиримата ви най-добри играчи?

За Уатара се чува ,че ще получи визата си чак за края на март, Фо Поаре се контузи още на мач със СпартакВн и не се знае далии срещу вас ще играе , Паланков е наказан с червен картон от мача с Локо Сф , ама и без него същата работа . Гаел ще почива 10 дена , най-вероятно чак за Локо Пд ще е готов .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Върни се в “ЦСКА”