vaskonti написа:Разбрах, чипирането просто е лошо и точка. Ама защо е лошо, какво е лошото...подробности, които даже нямало смисъл да бъдат изброявани.
Какъв е проблемът да ми кажете поне едно от тези лоши последици? Аз ви казах едно положително нещо, вие ми кажете отрицателните - поне едно от тях! Толкова ли е трудно? Айде, помогнете на мен, клетия слепец, да избяга от оковите на НСР!
Ти си бетер от робите. Значи искаш да те знаят навсякъде и по всяко време какво правиш. Защото с този чип точно това
ще се случва, а то вече става с чиповете на кучетата (експериментално пак на животни). Даже да не вярваш в "тези конспирации" (какви конспирации като това нещо полека лека се въвежда в други страни, а и у нас ще се случи) не ти ли се вижда някак безумно да ти имплантират чип в тялото? Ти да не си някакъв робот ? Хиляди години хората са живеели без тях и сега изведнъж "за тяхно" добро да им слагаме чип. И това да става ЗАДЪЛЖИТЕЛНО? То Хитлер, Сталин и т.н така са се надявали да успеят - като обещаят рай на земята за поданиците си, а се вижда какво става накрая. Най-малкото е робско и унизително да ти слагат чипове и т.н.
Да не говорим, че вече ти се каза от ВРС какви са минусите, ама ти май не четеш и като си си наумил, че е хубаво не искаш да вникнеш. Викаш супер е, ако нямаш чип да не можеш да купуваш, да си изкарваш лична карта, да живееш пълноценно. Да ходиш на лекар. Супер, много "хуманно" и ненарушаващо Конституцията и основните човешки права.

[/center]
[/center]