Гранада - Реал Мадрид 02/02/13

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
aguias
Контакти:

Re: Гранада - Реал Мадрид 02/02/13

Мнениеот aguias » 03 фев 2013 19:20

Честито сега сме ние ;) !
Benfica Lisboa

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 03 фев 2013 19:29

За мен лично,един от главните проблеми в отбора на Реал е,че сякаш се изгуби доверието между играчите и Моуриньо,изгуби се онази връзка,която въпреки доминацията на Барселона,сполтяваше отбора и бе в основата за спечелването на Ла Лига миналия сезон-силният и сплотен колектив,съпътстван от класата на играчите и опита на треньора!

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 03 фев 2013 22:59

Как точно според Вас, ако един отбор се пази два месеца, не играе с необходимата концентрация и влагане за два мача ще се вдигне да играе на върха на възможностите си.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 04 фев 2013 09:45

LevskiZavinagi написа:
Winger написа:
ihalamadrid написа:Сега се зачудих ако Фалкао беше на мястото на Бензема дали щеше да опъне мрежата ? :|

Зависи дали харесва Моуриньо или не (това в кръга на шегата), но наистина са необходими нови попълнения в отбора, защото някои от сегашните играчи не показват, че заслужават да са част от Реал Мадрид...

По азбучен ред ли да ги давам: Адан, Арбелоа, Албиол, Карвальо, Кедира, Есиен, Кайехон, Бензема, Игуаин - всички тези са играчи, които не заслужават дори да се снимат с бялата фланелка.

Играчи, които играят под нивото си: Рамос, Коентрао, Марсело (заради контузията), Алонсо, Ди Мария, Модрич (още не се е адаптирал), Кака

... Реал Мадрид никога не е имал такава сбирщина "неща" в отбора си, направо е жалко за всеки един фен на този отбор, да гледа как тези бездушници и високоплатени бездарници убиват името на любимия ни отбор...жалко наистина!

:) :) :) ако беше тука преди когато аз ги пишех такива работи,щях да имам поне 1 съфорумец който да ме подкрепя :o 8-) :mrgreen:
Иначе за мача...да не съжалявам ,че не можах да го гледам.Явно е нямало какво толкова да се види,загубата не е фатална - с нея и без нея - 3 място.Дано ръководството от всички тези неуспешни мачове ,да си направи изводите и на лято да купи ГОЛМАЙСТОР,че гледам Бензема пак е правил "чудеса" .........................според мен трябва и 1 класно крило ,Ди Мария изпадне ли ви криза или се контузи,няма кой да го смени и се разчита само на Йозил и Роналдо
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 04 фев 2013 12:53

Признавам си, че не симпатизирам на Реал, но не виждам защо феновете на отбора приемат този мач така драматично. 2-и или 3-ти какво значение има? Разликата в точките до Барса е убийствена и това няма как да не действа демотивиращо. Важните мачове са с МЮ. След тях може пак да дискутираме.

ПП: Роналдо отново показа, че е изключителен голмайстор - видя, че в едната врата не става и се разписа в другата :) ... но пък го направи красиво.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 05 фев 2013 00:02

fcb_bg написа:Снощи беше сложен край на спора кой е по-добрият измежду Меси и Роналдо. Португалецът е единственият футболист в Примера, който може да се похвали, че е вкарвал на абсолютно всички отбори, включително и на Реал Мадрид. :mrgreen:

Това ми хареса! :mrgreen:
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Върни се в “Реал Мадрид”