percival написа:BadBoy написа:И пак стигаш до мнението ми, че ЦСКА неотстояват интересите си и тези на феновете, а се продават за 16К евро.
Всеки отбор гледа някак си да продаде правата за мачове или тренировки.Това ,как ще ги разпространява и как ще ги предоставя купувача ,не мисля да е работа на ЦСКА !
Продавача на пазара като вземаш картофите ,да не би да ти казва как да ги сготвиш ,ако не ги направиш както той ти казва ,няма да ти продаде
В официалният сайт има информация и новини от лагера,има и кадри от тренировки и мачове.Какво повече ни трябва ? Ще прежалим някоя и друга контрола ,та всичките фенове на бг футбола прежалихме почти един полусезон ,а сега за няколко контроли всичките сте се разревали .При това реват другите ,а не феновете на ЦСКА !
Само, че медиите ни не са толкова богати, че да си позволят лукса да плащат за някакви тренировки и те още утре ще оставят ЦСКА да си тъне в анонимност, а вие феновете ще пилите по форумите, че предавали мачовете на Левски, Лудогорец и др, а на ЦСКА не.
Когато нещо остава скрито, то съмненията за черно тото, дори и индиректно си е гаден удар по името, но явно собствениците на ЦСКА това не ги вълнува.
Мениджмънта и маркетинга са нещата които изкарват пари в клуба, но явно сте пълни аматьори и щом тази посредственост ви харесва аз съм никой, че да я променям и спирам тук по темата.