Фенската популярност на отборите ни във Facebook

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Фенската популярност на отборите ни във Facebook

Мнениеот dunavfc » 12 яну 2013 21:19

MORSKI написа:
dunavfc написа:
Бях убеден,че аргумента ти ще бъде,точно такъв.Били още новаци в "А" група и т.н...Само ще ти кажа,че аз имам сериозни наблюдения върху този отбор и това е нормално,все пак сме от един регион.В "В" група преди 3-4 год. когато Домусчиев беше само един блян,средната посещаемост на отбора във "В" група беше около 1000 човека,малко по-късно в "Б" група посещаемостта им беше около 2-3 хил. души.Много ли е,малко ли е,всеки сам да си преценява...Никой новак в "А" група не е плащал толкова скъпи билети,колкото плащат лудогорец,това не бива да бъде подценявано.Освен това,ще поживеем,живи и здрави и ще се увериш,че там интереса към Лудогорец,няма да спадне,както е например при Литекс.

Средната посещаемост на Тича е изключено да е 3500 души.А помниш ли първият кръг с Лудогорец,колко хора имаше от Разград на стадиона ви ? Едва ли всички са били разградски студенти от Варна.

Ние,ако влезем в "А" група,ще бъде ако не първият,то поне вторият отбор по посещаемост и това ще бъде една доста дълга тенденция,гарантирам ти го.Много малко са градовете в България,които да обичат футбола,повече русенци.Ако пък отбора има и късмета да е някакъв фактор в първенството,ще е тегаво за гостите..

Не знам какво си бил убеден, но аз се убедих в едно- хич не си запознат с родната действителност или говориш колкото да не заспиш. Я ги дай тея мачове във "В" група, но със статистики за билетите. На око ли си ги броял :lol: Защото аз ги помня още като Антибиотик, когато ние бяхме през 90-те в "Б" група и бяха една шепа народ... Точно фактът, че Домусчиев инвестира в тях им напълни стадиона. Още първата година, когато минаха от "В" в "Б" група.
За билетите си прав, но има едно, но- половината, че ако не и целият град СЕ ИЗДЪРЖА ОТ ЛИЦЕТО ДОМУСЧИЕВ! Сещай се дали се налива от пусто в празно, Така че не ми говори за цените на билетите и т.н.
Да сравняваш Лудогорец с Литекс някак го приемам. Но да ми сравняваш Лудогорец с Черно море :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Само това ще ти кажа.
Изключено викаш и как ти ли го реши? Господин последна инстанция може би? Ти наясно ли си с таблицата с посещаемостта? Видимо не си, ама говори нашият! Че Черно море неизменно винаги е завършвал в първите 6 по посещаемост, изключае тази година, която ни е най-слабата от 12 насам! Не говори глупости като не си наясно. Виждам, че лижеш задника на съгражданите, ама не го прави толкова очевадно и като не си наясно с нещата! Поне се запознай и тогава говори...

Помня- бяха смешно малко. Даже клетката не беше пълна. И точно такива бяха- не ми се прави на интересен. Варна е пълна с хора от Разград, от Силистра, от Шумен, че и от твоя Русе. Остана да нямат хора на стадиона. Като ми даваш пример- помниш ли колко хора имаше в клетката им на техния стадион по време на мача ни с тях? А? Миналата година или късата ти синя памет не ти е от полза? Ще ти припомня- толкова хора в тяхната клетка са имали само Левски, ЦСКА и пловдивските отбори!

Дъгла тендецния, ама на мук :lol: Още след втората година стадионът ви ще стане като 90% от тези в "А" група. Ще наберете инерция първата година и толкова. Не ми говори глупости- познавам достатъчно фенове на Дунав, с които сме в приятелски взаимоотношения. Те сами са ми го споделяли- даже ви знам фракциите. По едно време бяха две от по 25 - 30 човека. Познавам се с някои хора. Идвали са на Тича, даже са ми споделяли, че им се иска да имат като нашата агитка (беше 2007, 2008 година мисля).. Така че не ми говори врели некипели.

Хм,провокира ме,да си направя може би излишният труд,но вместо с приказки,трябва да приложа доказателства за думите си.Нямам възможност да го направя,веднага,но по-късно ще затвърдя думите си ;) Лека вечер засега...

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 12 яну 2013 21:28

dunavfc написа:
Пич,абе не улучваш правилният човек бе...Не гледам футбол от вчера,отдавана съм си дал сметка за това,кой,кой е в българският футбол.Да,естествено,че ще дам Дунав за пример,средна посещаемост в "Б" група 4-5 хил. души как ти звучи ? Мачове с 7-8 хил. души срещу Нафтекс,Черноморец Бургас,Спартак Варна,Любимец,Брестник и т.н. как ти звучи ? Ние 20 год. сме на майка си у ..... и въпреки това,продължаваме да сме лоялни към отбора си.Нали помня,когато вие бяхте в "Б" група,бяхте 200 човека,нямахте дори агитка...Спартак Варна имат горе-долу нашата съдба въпреки,че успехите им са значително по-големи от нашите и евала им правя,че винаги си подкрепят отбора и са истинска публика,която не случайно се опитва и се бори със сегашното си ръководство.Кога вие ще се дигнете и ще измете вашите хора от ръководството ? Никога,защото не сте общност,както са соколите...

Говориш тотални глупости :lol: Първо, Русе не е малък град. Няма два отбора, а един, макар че не е ясно има ли го, или го няма тоя отбор. Тея статистики, че сте имали по 4-5 хиляди на мач как ги правите не ми е ясно, като нито има броячи, нито се води точна статистика на продадените билети за "Б" група :lol: Направо ме убиваш., Все едно да кажа, че на Тича сме средно по 10 000 на 8 к стадион :lol:
Какво помниш, помнел вика :lol: Нали и аз помня когаот бяхме в "Б" група. Или ти си бил на всеки мач на Тича през 90-те, а не си ходил в Русе :lol: Пълни глупости говориш. Даже като падахме от Козлодуй не бяхме 200 човека на стадиона не ми говори врели некипели. Още с предното ти мнение се убедих, че говориш наизсут, колкото да не заспиш. Не разполагаш нито с конкретни факти за посещаемост, нито с нищо.
А пък това за Спартак кърти мивки и пробива отвсякъде. Ясно е, че им симпатизираш (което за фен на Дунав е по-скоро странно- нито един от познатите ми не може да ги трае), ама поне малко да си в час с нещата и тогава говори. Спартак нито са били със сходна на ващшата съдба, нито са повече от нас, нито нищо. Никога не са били, няма и да са повече. Не само това- на последното дерби НА ТЕХНИЯ СТАДИОН., БЯХМЕ ПОВЕЧЕ ОТ ТЯХ :lol: Какво повече да говорим!!!

А за измитането на ръководството :lol: Я ми кажи какво са постигнали "тая общност"., че нещо не се сещам? :lol: Протестирали били- бравос, страхотен успех. И да са направили нещо? Създадоха си подобие на отбор и какво стана даже 6 месеца не издържа? После 2 години се чудеха дали да се връщат на стадиона, или не. Накрая се върнаха и издигат плакати. Евала, ама не виждам да са постигнали нещо?
А за нашето ръководство не говори, защото пак си далеч от нещата и то много! С ТИМ начин за справяне няма. И все пак точно благодарение на ФЕНОВЕТЕ И разговорите с "ръководството" за които ти видимо не знаеш, но говориш, беше сменен Зафиров и натирени 7 човека от отбора.
Последна промяна от MORSKI на 12 яну 2013 22:04, променено общо 2 пъти.

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 12 яну 2013 21:37

За 20 години ботявци имаха едно гостуване с бройка 500 човека (Локомотив сф)и другите по 20-50 човека и дунафчо го дава като сравнение.Колко велики били :lol: В същото време ние бяхме по 1000-2000 на гостувания,обаче помни ,че сме били по малко от тях :lol: :mrgreen:
сега ги е завладяла еуфорията след 2о- годишен миманс и е нормално да излязат от дупките си.Както написах в една друга тема след две загуби в началото на пролетния сезон,ще се стопят на половина.
и Дунавчо за една година си тръгваха на два пъти от стадиона преди края на мача,заради негативен резултат . Щом за теб това са велики фенове .Ясен си! :lol:
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
Tribune East 1912
Контакти:

Мнениеот Tribune East 1912 » 12 яну 2013 21:47

Феновете на Локомотив Пловдив вместо да се опитат да си вдигнат посещаемостта, те само плоят по БОТЕВ. Признайте си го ,че тази година имаме уникална посещаемост за България и то не само на домакинствата. Опитвайте се да не демонстрирате толкова нагледно комплексите си.

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 12 яну 2013 21:47

kubik написа:За 20 години ботявци имаха едно гостуване с бройка 500 човека (Локомотив сф)и другите по 20-50 човека и дунафчо го дава като сравнение.Колко велики били :lol: В същото време ние бяхме по 1000-2000 на гостувания,обаче помни ,че сме били по малко от тях :lol: :mrgreen:
сега ги е завладяла еуфорията след 2о- годишен миманс и е нормално да излязат от дупките си.Както написах в една друга тема след две загуби в началото на пролетния сезон,ще се стопят на половина.
и Дунавчо за една година си тръгваха на два пъти от стадиона преди края на мача,заради негативен резултат . Щом за теб това са велики фенове .Ясен си! :lol:

Е го малумника пак изпълзя :lol: Прикараите нет на ваще хора в маалата че и лудогорец вече ви минаха вълчо
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 12 яну 2013 21:51

Tribune East 1912 написа:Феновете на Локомотив Пловдив вместо да се опитат да си вдигнат посещаемостта, те само плоят по БОТЕВ. Признайте си го ,че тази година имаме уникална посещаемост за България и то не само на домакинствата. Опитвайте се да не демонстрирате толкова нагледно комплексите си.

Тоя комплекс никога немогат го скрият.Завинаги в наща сянка.Ще си го носят и в отвъдното
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 12 яну 2013 22:05

Посещаемост "А" група 2010/11
№ Отбор Зрители Средно
1 Черноморец 61129 4075
2 Левски 60180 4012
3 Локомотив Пловдив 50830 3388
4 Берое 45276 3018
5 Миньор 39480 2632
6 ЦСКА 36640 2442
7 Монтана 34070 2271
8 Черно море 33340 2222
9 Сливен 29300 1953
10 Литекс 26840 1789
11 Пирин 21790 1452
12 Видима 16780 1118
13 Калиакра 15435 1029
14 Славия 13941 929
15 Академик (Сф) 9070 604
16 Локомотив София 7880 525 Състезаващият се по това време в Източна В група Ботев Пловдив посещаемост 4736 зрители средно на домакински двубой с общ брой на гостуващи фенове 200-на двубоя с Нефтохимик.Рекорд на Гинес.Отбор от трета дивизия шампион на старната си по посещаемост.Останалото е въпрос на клубни пристрастия и мозъчна недостатъчност.Защо спорите с явните факти.Миналият сезон само ограниченият капацитет на Беркут ни лиши от присъствие в тройката.Стадиона ни е с капацитет 22 000 и всеки присъствал на двубоите ще ви каже до колко е пълен Колежа.Така ли е господа форумни ,,бабаити'' неходищи по една или друга причина на стадионите си.

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 12 яну 2013 22:12

данните от фейсбук са някакъв критерии за мярка на броя фенове,но по интересно е да се изследва тренда и процесите които протичат,тук вече трябва да се гледа статистиката по посещемост,моментна форма,група в която играе отбора,град и населено място и като се вземат тези фактори може да правят някакви генерални заключения,ето и мойте
1.окончателно рухва мита за червена и синя България-Левски и Цска взети заедно имат под 70% от всички фенове във фейсбук,като никой от тях няма повече не от 50%,а дори и от 40%,посещаемостта е убийствено ниска и това очевидно ще води до още по голям спад
2.отбори от сравнително големи градове като-Русе,Плевен и Благоевград са на доста ниско фенско ниво в момента и с доста потенциал
3.отбори като Черно море и Черноморец сравнени със Спартак Варна и Нефтохимик-страшно ниски показатели на фона на огромната разлика в класите,тук при положение че отборите от б група се класират в ,тенденцията е повечеот ясна-ще има смяна на местата със скоростта на противоположно движещи се асансьори

Потребителски аватар
zuman1912
Контакти:

Мнениеот zuman1912 » 12 яну 2013 22:19

Сигурно пак теста за лоялност към бесите е причината токова малко Вълчовци да гласуват в феиса.
Изображение

Върни се в “Футбол - България”