Черноморец Бургас:Зимна подготовка - Контроли,Трансфери

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Re: Черноморец Бургас:Зимна подготовка - Контроли,Трансфери

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 20 дек 2012 19:03

Искам си Акаунта написа:
NEFTOCHIMIK 1962 написа:Да ама нЪл знаиш че те българските футбалери искат гда гушнат нещо на ръка-предварително демек :) Той Херо зако се чужденци зима?! И що само българи си посочил ???? Нъл знаиш че не ПСФК-то,а ние сме "Зенит"-а на Бургас

Ми те баламите дето даваха пари на ръка са на привършване ... така , че въпросните играчи няма да имат голям избор . ;) Пък че сте "Зенит"-а на Бургас , не бях се сетил . Като влезете догодина в "А" група ( живот и здраве ) и ва засипят със записи на маймунки пак ще си говорим :mrgreen:

90% съм сигурен че черни няма да вземат. Наште са много крайни(повечето де) и ръководството малко или много се съобразява.Аз не съм чак толкова "расист" кат Теб :mrgreen: ама мога да приема една-две чернилки ако са с класи над нашите.Иначе по принцип и аз не ги искам много(ама мен кой мЪ пита де)
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 20 дек 2012 21:14

Искам си Акаунта написа:Ето няколко играча които биха били полезни на Черноморец :
Дечев ( в момента без отбор ) , Башлиев ( ненужен в Левски ) , Владислав Романов ( В Ботев Враца , но има клауза която му позволява да напусне без финансов иск ) , Родригес ( ако разтрогне с ЦСКА ) , Симеон Райков ( Левски ) , Мишо Александров ( Лудогорец ) , Атанас Курдов ( ако напусне Локо Пловдив) .

Родригес е вариант наистина , както и Мишо Александров

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 21 дек 2012 09:28

Мишо Александров го харесвам много, наистина бих се радвал ако дойде при нас. Виж Наско Курдов дето се помисли за голямата звезда след един добър сезон във В група го видяхме - нищо в Б група, още по-нищо в А..
[center]Member of Old School Boys [/center]

tyranta
Контакти:

Мнениеот tyranta » 21 дек 2012 11:37

Ivo-Chernomoretz написа:
Искам си Акаунта написа:Ето няколко играча които биха били полезни на Черноморец :
Дечев ( в момента без отбор ) , Башлиев ( ненужен в Левски ) , Владислав Романов ( В Ботев Враца , но има клауза която му позволява да напусне без финансов иск ) , Родригес ( ако разтрогне с ЦСКА ) , Симеон Райков ( Левски ) , Мишо Александров ( Лудогорец ) , Атанас Курдов ( ако напусне Локо Пловдив) .

Родригес е вариант наистина , както и Мишо Александров

даже без да разтрогват Родригез , Бенжалюн , Тенгариня , Боладо , Пакурар , Нилсон Антонио , Спрокел , К. Янев , Станко Иовчев ... от тия които си изберете зимаите го :) без пари се дават като коледен подарък ... за ПРИСО искаме някоя др стотинка иначе и тои е на тезгяха !!!
Които само каже и да ги взима !!! Никои от наще няма да му се разсърди !!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 21 дек 2012 19:13

Треньорът на Черноморец Димитър Димитров - Херо е твърдо против защитниците му Пламен Димов и Георги Терзиев да бъдат продадени на "Левски". Както е известно, "сините" искат поне единия от двамата бранители, които да засилят защитата на тима през зимата. Трансфер обаче едва ли ще има.

Причината е, че "Левски" преметна бургазлии с продажбата на Георги Сърмов. През 2006 година "сините" взеха халфа за символична сума и 30 процента при следващ трансфер. Малко по-късно Сърмов бе продаден в пакет с Николай Димитров на турския Касъмпаша за обща сума от 1 милион евро. Под името на Сърмов бяха записани само 150 000 евро, за да може Черноморец да прибере възможно по-малка сума. Реалните пари, които Батков прибрал обаче, е била 2-3 пъти по-голяма, "пише "7 дни спорт".
Сега "сините" отново примамват "акулите" на въдицата с малка трансферна сума за Димов и Терзиев, но със солиден процент при следваща продажба. Двамата младежки национали обаче струват доста пари, а от Герена не могат да ги извадят и търсят вратички. Херо обаче не иска и да чуе, тъй като в Бургас не искат отново да патят от хитрините на Батков.

8-)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 22 дек 2012 13:46

Треньорът Димитър Димитров - Херо и воденият от него тим на Черноморец (Бургас) са получили покана да изкарат зимната подготовка в Ирак.
Макар това да е единствената опция "акулите" да тренират на топло през зимата, Херо и щабът му не бързат да кажат "Да" преди иракската страна да им изпрати подробности за конкретните условия и доколко са сериозни намеренията им.
В клубната каса няма пари за лагери и плановете досега бяха зимната подготовка да се проведе в Поморие, където има терен с изкуствена настилка.
[center]R.I.P[/center]

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Мнениеот cena62 » 23 дек 2012 10:12

Спортно-техническият щаб на Локомотив Пловдив уреди контрола с отбор от „А" група, съобщава Plovdivutre.bg. На 26 или 27 януари пловдивчани ще играят в Бургас срещу Черноморец на Димитър Димитров – Херо.
[center]Черноморец Бургас !
[/center]

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 23 дек 2012 20:32

Селекцията на Херо поне според мен е елементарна 8-) Георги Илиев от ЧМ,Иван Коконов от Славия,Живко и Патев от Нефтохимик,Боли продаден,Преслав освободен/продаден :roll: Колкото до предложените от Цска само двама имат в момента класата да играят в Черноморец,а именно Мишел Платини и Станко Машината ;) Като се вземе в предвид,че Станко Машината го искат всички европейски грандове начело с Барселона ми се струва,че имаме някакви минимални шансове да привлечем някой от двамата единствено ако на Мишел му е домъчняло за Бургас,Морето и неговите трудови хора :lol:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 23 дек 2012 22:43

23 декември 2012 18:46
"Народно дело"
Херо иска Георги Илиев, Миро Манолов и Марадончо на "Лазур"
Треньорът на Черноморец Димитър Димитров-Херо призна, че харесва качествата на Георги Илиев и Мирослав Манолов и би искал да има играчи като тях в своя тим.

"Наясно съм обаче, че двамата имат дългосрочни договори и струват скъпо, а ние едва оцеляваме финансово. Друго обаче не мога да разбера – как с такива футболисти и още няколко други Черно море ще е чак на 10-о място и само на 4 точки от изпадащите. Говоря като страничен човек, защото не съм в кухнята на варненския клуб и не зная какви проблеми са имали през есента“, заяви за „Народно дело“ Херо.
Той е убеден, че напролет моряците ще покажат съвсем различен игрови облик и ще са устремени към топ 6.
Той се се изказа ласкаво за треньора Георги Иванов.
"Той е млад, амбициозен, чувства играта. Нищо чудно Черно море да се окаже първият тим, в който Гонзо ще успее като треньор. Това, че два-три пъти не постигна нищо с Левски, не означава, че не става за тази работа. В тези случаи водеше сините в трудни моменти, а и му липсваше опит, който идва с годините", заяви Херо.
Последният уточни, че Гонзо му е слабост още от 2000 г., когато Левски направи дубъл, вдигайки титлата и купата. Тогава Херо бе треньор, а Иванов – централен нападател.
"Това изобщо бе най-силният сезон на Гонзо като футболист. Сега му пожелавам да постигне повече в треньорската професия", допълни Херо.
Димитров призна още, че от 6 месеца опитва да привлече Дончо Атанасов, но удря на камък:
"Исках го още през лятото, но като ми каза колко взема на "Тича“, веднага уточних, че ние такава висока заплата няма как да му дадем. Сега е свободен агент, но желанието му е да продължи с футбол в чужбина и вероятно пак ще се разминем.“
Реклама

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 24 дек 2012 14:11

Турският Истанбул ББ е подал в офисите на Черноморец оферта за Яник Боли. По непотвърдена информация за звездата на "акулите" е предложена сумата от 400 000 евро.

Шефовете на бургаския тим не бързат с отговора за продажба, но турците настояват Боли да акостира при тях още в началото на 2013-а.

В Истанбул ББ играят двамата бивши футболисти на Литекс - Дока Мадурейра и Том.

Трансферите им бяха осъществени от мениджъра Несим Нешадов, който е в основата на контактите между Истанбул ББ и Черноморец.
[center]R.I.P[/center]

Върни се в “Черноморец”