Цензура на транспаранти на Сектор Г!В каква държава живеем?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Re: Цензура на транспаранти на Сектор Г!В каква държава живеем?

Мнениеот doktora25 » 25 ное 2012 10:08

Аз_съм_Спас написа:при липса на алтернатива, се избира по-малкото зло. Не съм мислил че някога ще го кажа, но в случая БСП е по-малкото зло от Боко.

+1914
И между другото той има заслуга за подписването на Южен поток и за евентуалното идване на Газпром в Левски, колкото аз имам заслуга за кацането на Армстронг на Луната. Южен поток беше проект, одобрен от цяла Европа и ние последни подписахме, нагло изнудвайки до последно руснаците и заплашвайки че няма да подпишем. Премиерът единствено можеше да прати всичко по дяволите. Така че продължавайте със скандиранията, подкрепям ви в делото, дано подобни неща се пренесат и на Герена.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Adrian Monk
Контакти:

Мнениеот Adrian Monk » 25 ное 2012 10:59

doktora25 написа:
Аз_съм_Спас написа:при липса на алтернатива, се избира по-малкото зло. Не съм мислил че някога ще го кажа, но в случая БСП е по-малкото зло от Боко.

+1914
И между другото той има заслуга за подписването на Южен поток и за евентуалното идване на Газпром в Левски, колкото аз имам заслуга за кацането на Армстронг на Луната....

Good luck, Mr. Gorsky! :lol: :lol: :lol:
(Мързи ме да превеждам, който отбира малко от английски може да прочете историята само като пусне "Good luck, Mr. Gorsky" в търсачката...) :)
"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 25 ное 2012 11:27

Прословутата наглост на червените петолъчки- ако Михайлов не си държеше перманентно главата на дръвника единствено в името на вашето жалко съществуване...

Ако след многобройни аудиенции при властимащите, не беше решено част от безумните пари,които плаша държавата за една евтина и некачествена услуга да отиват и името на вашето жалко съшествуване...

"Немили-недраги" щяхте да сте, и то само донякъде, ако риткахте по окръжните групи, където ви е мястото. Сега сте "толерирани-глезени" :mrgreen: И радващи се на безпрецедентна снизходителност за всичките мизерии, които вършите. :roll:

Потребителски аватар
sizif
Контакти:

Мнениеот sizif » 25 ное 2012 11:37

Blue1914 написа:Прословутата наглост на червените петолъчки- ако Михайлов не си държеше перманентно главата на дръвника единствено в името на вашето жалко съществуване...

Ако след многобройни аудиенции при властимащите, не беше решено част от безумните пари,които плаша държавата за една евтина и некачествена услуга да отиват и името на вашето жалко съшествуване...

"Немили-недраги" щяхте да сте, и то само донякъде, ако риткахте по окръжните групи, където ви е мястото. Сега сте "толерирани-глезени" :mrgreen: И радващи се на безпрецедентна снизходителност за всичките мизерии, които вършите. :roll:

Много всезнайковци има тук...Тиквата унищожи базата на децата за да направи арена Армеец!Тиквата както и всички предишни управляващо взимат огромен наем само от ЦСКА!
Нищо общо нямате с Апостола

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 25 ное 2012 11:56

Adrian Monk написа:
Янис Зику написа:Когато ние го псуваме трябва да влезнем в затвора едва ли не, когато обаче други го направиха преди нас получиха два спонсора, които им издържат отбора. После се чудете защо мрънкаме.

Ами чети конституцията, синко: "Левски" е отбор на народа! И да мрънкате, и да не мрънкате (като мрънкате повече мърдате и повече ви влиза), това е положението... 8-)

:shock:

http://ofanziva.org/multimedia/2012-09- ... 0%B4%D0%B0
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 25 ное 2012 12:17

sizif написа:
Blue1914 написа:Прословутата наглост на червените петолъчки- ако Михайлов не си държеше перманентно главата на дръвника единствено в името на вашето жалко съществуване...

Много всезнайковци има тук...Тиквата унищожи базата на децата за да направи арена Армеец!Тиквата както и всички предишни управляващо взимат огромен наем само от ЦСКА!

Пак наглеем зверски... :mrgreen:

Между отнетата "база" на червено знаме и предоставената ви за ползване чисто нова "Академик" няма никаква база за сравнение. ;) Ама нали все трябва да търсим врага с партиен билет... :mrgreen:

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 25 ное 2012 15:20

McLovin написа:Аз може да съм простак, но до сега никой не ми отговори на въпроса. Каква е алтернативата? Някъде да съм казал, че трябва да се трае?

П.П. Колегата Beck's май най-добре ще постъпи от всички ни. Но не защото ще се махне от държавата, а от хората, които живеят в нея :|

А каква алтернатива е ББ на алтернативата бе колега :?: Всеки :!: Повтарям всеки друг би се справил по-добре от тази шайка наглеци и некъдърници начело с тиквата..

Потребителски аватар
blac_black_cat
Контакти:

Мнениеот blac_black_cat » 25 ное 2012 20:32

turbogena написа:Миналата година когато псувахме Боко Тиквата в Разград не закъсня отговора на мутрата. Той се видя след есенното дерби...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fG_FnX4xfpQ[/youtube]

Комуниста други похвати не знае, но ще ни разбере ЮНИ
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея,
за ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея !
Емблемата ще браня дори с кръвта си
и в огъня ще влезна да пазя честта си !!!
ОООООО....ОООООО.....ООООО
[/center]

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 26 ное 2012 01:13

RedeviL написа:
McLovin написа:Аз може да съм простак, но до сега никой не ми отговори на въпроса. Каква е алтернативата? Някъде да съм казал, че трябва да се трае?

П.П. Колегата Beck's май най-добре ще постъпи от всички ни. Но не защото ще се махне от държавата, а от хората, които живеят в нея :|

А каква алтернатива е ББ на алтернативата бе колега :?: Всеки :!: Повтарям всеки друг би се справил по-добре от тази шайка наглеци и некъдърници начело с тиквата..

Ок, върнете Доган на власт :)
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 26 ное 2012 16:45

Някой явно много се е притеснил да не би на стадиона да се появи плакат или знаме агитиращи срещу премиера и затова е взел превантивни мерки да не се допускат всякакви плакати и знамена. Мисля си, че проблемът не е в Бойко Борисов, а в хората около него, които всячески се мъчат да му угодят и да му се сложат по стар български обичай.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “ЦСКА”