Наистина ли ритника означава побутване с крак

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Re: Наистина ли ритника означава побутване с крак

Мнениеот Red thunderstorm » 14 ное 2012 15:05

rudy написа:
peliforewer написа:Съжалявам че за пореден път омаскарявате една тема създадена от коментари на Юри Кучев...

Ако беше кръстил темата "фен тема на Юри Кучев", едва ли щеше толкова да съжаляваш. Пускаш провокативна тема, а очакваш адекватни коментари.
Искаш да защитим Кучев? Ама ти добре ли си? Наказаха ли Илиев заслужено? Наказаха го! Наказаха ли по същия начин Бандаловски? НЕ! Какво да коментираме изказвания и интерпретации на медиите, когато делата на БФС "доказват" колко е синьо? Или очакваш да пусна тема с "отбрани" цитати на перуката? Само за да ти докажа, че е про-чорбарски настроен? Айде нема нужда - ние това много добре си го знаеме...

Да бе, сигурно! Говедар да е настроен про-чорбарски? Още малко и швепс! Всъщност, кое точно провинение на Бандаловски визираш и искаш наказание като на Илиев?

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 14 ное 2012 15:16

peliforewer написа:Съжалявам че за пореден път омаскарявате една тема създадена от коментари на Юри Кучев при казуси касаещи Левски и ЦСКА и казах че аз няма да коментирам.Ако искахте сериозно да ми опонирате,трябваше да извадите факти и коментари на Кучев с които да ми докажете че той има еднакво отношение към всички отбори.Аз Ви извадих два примера със странни заседания на комисии в БФС облагодетелствали Левски и Ви помолих да намерите нещо подобно и по отношение на ЦСКА.Вместо факти,сините фенове засипаха темата с едни и същи коментари,от едни и същи хора,които вече съм научил наизуст.И тъй като явно не сте наясно кой определи 3месеца наказание за така наречения допинг в ЦСКА,ще Ви поясня че това беше комисия от БОК,а не от БФС.От БФС поискаха увеличаване на наказанието,но Апелативния съд потвърди наказанието,като нейния председател заяви че от датата на обжалването по закон наказанието спира и футболистите имат право да играят до решението на АС,за кои път да Ви повтарям каква бе реакцията на Кучев и как две седмици увърта и не позволи на наказаните футболисти да играят.Ако зависише от Фурнаджиев,Попов,Кучев и другите измекяри от БФС,футболистите още нямаше да играят.Да не Ви припомням подобен случай с бразилски футболист на Локо Пд,който беше веднага оневинен от БФС.Това са фактите,за разлика от Вас аз не правя мои преразкази на случващото,а показвам хронологията на събитията.Покажете ми нещо от това което съм написал да е лъжа или да не се е случило и ми покажете документирани факти за благосклонно отношение на БФС към ЦСКА и да спорим.Само не излизаите с номера за В група,че се изтърка,защото през 2008г.проблемът беше как едни 3мил.евро да се отнемат от шампиона на България и да се дадат на Батков.А после по най-бързия начин трябваше да се успокоят нещата и заличат изпълнителите на мръсната поръчка.

Грешен пост. За да се проследи дадена тенденция трябва да се направи изследване не от "представителна" извадка, в случая такава каквато ти изнася, а от цялостната информация – т.е. не от тези няколко случая, а от всички в продължение на години. Такова нещо не е направено, защото на авторът или не му оттърва, или няма капацитета да го направи. И в двата случая отговорът е един - темата е изчерпана и е за ключ.
Последна промяна от Der Schmarotzer на 14 ное 2012 15:18, променено общо 1 път.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 14 ное 2012 15:16

peliforewer написа:Съжалявам че за пореден път омаскарявате една тема създадена от коментари на Юри Кучев при казуси касаещи Левски и ЦСКА и казах че аз няма да коментирам.Ако искахте сериозно да ми опонирате,трябваше да извадите факти и коментари на Кучев с които да ми докажете че той има еднакво отношение към всички отбори.Аз Ви извадих два примера със странни заседания на комисии в БФС облагодетелствали Левски и Ви помолих да намерите нещо подобно и по отношение на ЦСКА.Вместо факти,сините фенове засипаха темата с едни и същи коментари,от едни и същи хора,които вече съм научил наизуст.И тъй като явно не сте наясно кой определи 3месеца наказание за така наречения допинг в ЦСКА,ще Ви поясня че това беше комисия от БОК,а не от БФС.От БФС поискаха увеличаване на наказанието,но Апелативния съд потвърди наказанието,като нейния председател заяви че от датата на обжалването по закон наказанието спира и футболистите имат право да играят до решението на АС,за кои път да Ви повтарям каква бе реакцията на Кучев и как две седмици увърта и не позволи на наказаните футболисти да играят.Ако зависише от Фурнаджиев,Попов,Кучев и другите измекяри от БФС,футболистите още нямаше да играят.Да не Ви припомням подобен случай с бразилски футболист на Локо Пд,който беше веднага оневинен от БФС.Това са фактите,за разлика от Вас аз не правя мои преразкази на случващото,а показвам хронологията на събитията.Покажете ми нещо от това което съм написал да е лъжа или да не се е случило и ми покажете документирани факти за благосклонно отношение на БФС към ЦСКА и да спорим.Само не излизаите с номера за В група,че се изтърка,защото през 2008г.проблемът беше как едни 3мил.евро да се отнемат от шампиона на България и да се дадат на Батков.А после по най-бързия начин трябваше да се успокоят нещата и заличат изпълнителите на мръсната поръчка.

Грешен пост. За да се проследи дадена тенденция трябва да се направи изследване не от представителна извадка, в случая такава каквато ти изнася, а от цялостната информация – т.е. не от тези няколко случая, а от всички в продължение на години. Такова нещо не е направено, защото на авторът или не му оттърва, или няма капацитета да го направи. И в двата случая отговорът е един - темата е изчерпана и е за ключ.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 14 ное 2012 15:28

Red thunderstorm написа:Да бе, сигурно! Говедар да е настроен про-чорбарски? Още малко и швепс! Всъщност, кое точно провинение на Бандаловски визираш и искаш наказание като на Илиев?

Ударът без топка срещу Йорданов в дербито не е ли за червен картон? Щото ако беше обратното, щяхте да циврите 5 години, защото сте ревльовско отборче. Начело с треньор ревльо.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
kronos
Контакти:

Мнениеот kronos » 14 ное 2012 15:31

tzvetan_tee написа:Алооо разбирача?? Я кажи за ето това самосезира ли се ДК? Няма такива нагли типове като вас!!! Изображение
ПИСНА МИ ДА ГРУХТИТЕ ЕЙЙ !!!

АМИ СЕГА :roll: :roll: :roll:

Хайде бързо КОМИСИЯТА ДА СЕ САМОСЕЗИРА :!: :!: :!: ИНАЧЕ Е ПРОСТО ТЕНДЕНЦИОООООООЗНО защитаване на вечно плачещите :!:
BE STRONG

ЛЕВСКИ - САМИ СРЕЩУ КОМПЛЕКСАРИТЕ!

Kobe Bryant: "If you see me in a fight with a bear, pray for the bear."

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 14 ное 2012 15:49

Цветане, трий снимката, че темата замря :lol:
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

mimi29
Контакти:

Мнениеот mimi29 » 14 ное 2012 15:57

kronos написа:
tzvetan_tee написа:Алооо разбирача?? Я кажи за ето това самосезира ли се ДК? Няма такива нагли типове като вас!!! Изображение
ПИСНА МИ ДА ГРУХТИТЕ ЕЙЙ !!!

АМИ СЕГА :roll: :roll: :roll:

Хайде бързо КОМИСИЯТА ДА СЕ САМОСЕЗИРА :!: :!: :!: ИНАЧЕ Е ПРОСТО ТЕНДЕНЦИОООООООЗНО защитаване на вечно плачещите :!:

на снимката се вижда как БАНДАЛОВСКИ маха останало косъмче от не качественото бръснене на ЙОРДАНОВ :mrgreen:
седим си аз у комунизъмъ пубер на 10-12 годинки.
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 14 ное 2012 16:16

honda написа:За наказанието на Пл.Илиев- напълно заслужено.
Интересно докога ДК ще се самосизира единствено за играчи на Левски. Защото аз съм виждал над 10 пъти Ив.Бандаловски да удря без топка без топка за последно на мача ЦСКА-Левски дали не опита да души И.Йорданов от Левски- беше ли наказан по запис и въобще какво трябва да направи за да го накажат? Колко пъти миналия сезон беше простено на него, Мораеш или Н.Дюлгеров?
Колко пъти по видео запис са наказвани играчи на Левски и колко на ЦСКА.
Автора на темата цитира случая с Присо- а забравя ,че там имаше показания на двама полицаи че Присо им е оказвал съпротива и се е опитвал да ги удря. Интересно защо не бяха взети под внимание?

Колега,когато на терена съдиите ги е страх и не наказват така както повелява правилника и го няма вече телевизионното затъмнение ,няма как да скрият гафа които са извършили и донякъде компенсират с последващи наказания.Казвам донякъде защото ,едно е да ти дадат червен картон в мача и да го доиграваш с 1-2 футболисти по-малко,друго е да си го изиграеш в пълен състав примерно и после пак да ти наложат наказание и то минималното възможно.
В момента "синият" отбор играе най-слабият футбол от топ4.От излъчените мачове бяха надигравани от всички отбори и то на собственият им стадион.Временната позиция която заема отбора не е плод на действията на футболният терен ,а на игрите извън него.Автора отворил темата си е в пълното право !
В правилника ясно си пише ,удар или опит за удар в извън игрова обстановка 3 мача ! Тук си бяха 2 удара или опити за удар с крак ,все тая наказанието е същото .Минимума трябваше да е 5 мача !Още по смешно е оправданието му ,че е бил провокиран от фал в игрова обстановка !Смешна история,смешен футбол ! По скоро фалшив като косата на управляващият !
Последна промяна от percival на 14 ное 2012 16:20, променено общо 1 път.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 14 ное 2012 16:19

Е вие понеже играете много силен и красив футбол сте на 4 място с 9 точки зад първия :lol:
Думите ти между другото важат и в пълна сила за Бандаловски, който на дербито нито бе изгонен, нито после наказан :idea:
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 14 ное 2012 17:31

rsk написа:Е вие понеже играете много силен и красив футбол сте на 4 място с 9 точки зад първия :lol:
Думите ти между другото важат и в пълна сила за Бандаловски, който на дербито нито бе изгонен, нито после наказан :idea:

Чудно защо ли трябваше да бъде изгонен само във вашите очи ?
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Върни се в “ЦСКА”