Георги Илиев влезна в управата на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Kашчей

Re: Георги Илиев влезна в управата на ЦСКА

Мнениеот Kашчей » 10 окт 2012 23:38

delqnski47 написа:
Kашчей написа:
А аз ще приема, че ми завиждаш, защото съм по-красив от теб :mrgreen:
Сега малко по-сериозно:Останах изумен тази сутрин, когато установих, че този ти пост е коренно променен и в него липсва поканата, която ми изпрати да се кандидатирам за работа в ЦСКА :o

Не знам коя власт ще сменяте, но ако от всеки кресльо става футболен началник-Дучето щеше да е първи като шеф в ЦСКА.Това, че някой е бил голям цесекар или средна ръка футболист в България не винаги го прави футболен човек.Дано да бъркам, но вие и Дуци посрещнахте с мощно "Ура!!!".

Кашчей,ти толкова много си се ''изумил'',че не си забелязал поканата,която всъщтност е от мене :mrgreen:
Иначе не разбирам какъв ти е проблема?Нещо ни даваш сметка как да посрещаме Майкъла ли?

Амии... в такъв случай се извинявам на Васконти :oops: Случват се и такива грешки понякога, което не ме оправдава за недоглеждането.

Делянски, вие всеки нов посрещате с гръмко Ура, та не виждам причина да не посрещнете и Майкъла така.Дано след 3-4 месеца не го изпратите така, както изпратихте Емо и Дуци.

От практиката ти във форума би трябвало да си разбрал, че отстрани много лесно се дават компетентни мнения и съвети.Чертаят се схеми на игра, на постройка...но, ако някой от тукашните разбирачи получи шанс да води отбора в един мач... не ми се мисли какъв ще е резултатът.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 10 окт 2012 23:53

Kашчей написа:
delqnski47 написа:
Kашчей написа:
А аз ще приема, че ми завиждаш, защото съм по-красив от теб :mrgreen:
Сега малко по-сериозно:Останах изумен тази сутрин, когато установих, че този ти пост е коренно променен и в него липсва поканата, която ми изпрати да се кандидатирам за работа в ЦСКА :o

Не знам коя власт ще сменяте, но ако от всеки кресльо става футболен началник-Дучето щеше да е първи като шеф в ЦСКА.Това, че някой е бил голям цесекар или средна ръка футболист в България не винаги го прави футболен човек.Дано да бъркам, но вие и Дуци посрещнахте с мощно "Ура!!!".

Кашчей,ти толкова много си се ''изумил'',че не си забелязал поканата,която всъщтност е от мене :mrgreen:
Иначе не разбирам какъв ти е проблема?Нещо ни даваш сметка как да посрещаме Майкъла ли?

Амии... в такъв случай се извинявам на Васконти :oops: Случват се и такива грешки понякога, което не ме оправдава за недоглеждането.

Делянски, вие всеки нов посрещате с гръмко Ура, та не виждам причина да не посрещнете и Майкъла така.Дано след 3-4 месеца не го изпратите така, както изпратихте Емо и Дуци.

От практиката ти във форума би трябвало да си разбрал, че отстрани много лесно се дават компетентни мнения и съвети.Чертаят се схеми на игра, на постройка...но, ако някой от тукашните разбирачи получи шанс да води отбора в един мач... не ми се мисли какъв ще е резултатът.

Чакай сега...ние ще си посрещаме както си искаме!Това трябва да ти стане ясно!Окей? ;)
По нататък пак ще си говорим!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Kашчей

Мнениеот Kашчей » 11 окт 2012 00:00

delqnski47 написа:Чакай сега...ние ще си посрещаме както си искаме!Това трябва да ти стане ясно!Окей? ;)

Аз недоглеждам, а ти не вникваш в написаното!
Като искате посрещайте и с шампанско и чер хайвер-ваш си проблем!

Отстрани и вътре, Делянски, там е разковничето.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 11 окт 2012 01:05

Kашчей написа:
delqnski47 написа:Чакай сега...ние ще си посрещаме както си искаме!Това трябва да ти стане ясно!Окей? ;)

Аз недоглеждам, а ти не вникваш в написаното!
Като искате посрещайте и с шампанско и чер хайвер-ваш си проблем!

Отстрани и вътре, Делянски, там е разковничето.

По принцип не понасям негативно настроените хора...или такива,които постоянно реват за нещо(било то дори и за неща,които съм съгласен с тях...!Е,познавам един..постоянно мрънка за нещо в този Фейсбук(или Фейсбоклук както обичам да казвам))!Затова аз искам да съм оптимист,въпреки че в тази ситуация мога да се съглася с тебе!Майкъла е изключителна бъбрива личност(тоя клип в Спортала дет е 25 ли колко там минути беше с него...!Много надъхваща лекция изнесе-малко на Любо и Стойчо ми мяза като начин на говорене,но дотам!Първоначално бях добре настроен,но като свърши клипа изведнъж се запритесних...да не би ще бъда излъган за пореден път?Както и да е,ще поживеем и ще видим,макар че това последното ни писна да си го повтаряме!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 11 окт 2012 16:05

Не виждам, с какво би помогнал Майкъла на ЦСКА в сегашната ситуация. Щом Титан остават ако ще Фергюсън да дойде с помощник Гуардиола пак отбора няма да върви. Ама нямало да взима заплата, а какво ще работи за кеф? Живеем във века на парите и безплатни услуги няма. Майкъла е бизнесмен, който строи, а какво му трябва на ЦСКА-нови бази и стадион. Вероятно неговата фирма ще се заеме с ремонтите на Армията и Панчарево. Като гледам стадиона доста пари ще са нужни за да се приведе във нормален вид, за Панчарево да не говориме. Дано това е първата задача на новия шеф. След това школата, чиската на ненужните чуждестранни играчи и взимането на малко, но сериозни заместници. Ето вчера прочетох, че Зико ще се връща в Румъния, защото в Корея не се е разбрал с нито един клуб. Това ще е трансфер за милиони, защото, каквото и да си говориме такъв голмайстор отдавна не е идвал във България.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 11 окт 2012 21:16

redpride написа:Не виждам, с какво би помогнал Майкъла на ЦСКА в сегашната ситуация. Щом Титан остават ако ще Фергюсън да дойде с помощник Гуардиола пак отбора няма да върви. Ама нямало да взима заплата, а какво ще работи за кеф? Живеем във века на парите и безплатни услуги няма. Майкъла е бизнесмен, който строи, а какво му трябва на ЦСКА-нови бази и стадион. Вероятно неговата фирма ще се заеме с ремонтите на Армията и Панчарево. Като гледам стадиона доста пари ще са нужни за да се приведе във нормален вид, за Панчарево да не говориме. Дано това е първата задача на новия шеф. След това школата, чиската на ненужните чуждестранни играчи и взимането на малко, но сериозни заместници. Ето вчера прочетох, че Зико ще се връща в Румъния, защото в Корея не се е разбрал с нито един клуб. Това ще е трансфер за милиони, защото, каквото и да си говориме такъв голмайстор отдавна не е идвал във България.

Жив да си! Току що отговори на въпроса: "Чий го дири Илиев на Народна армия, от любов ли е или от нещо друго..."
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 окт 2012 22:46

TristaNNN написа:
redpride написа:Не виждам, с какво би помогнал Майкъла на ЦСКА в сегашната ситуация. Щом Титан остават ако ще Фергюсън да дойде с помощник Гуардиола пак отбора няма да върви. Ама нямало да взима заплата, а какво ще работи за кеф? Живеем във века на парите и безплатни услуги няма. Майкъла е бизнесмен, който строи, а какво му трябва на ЦСКА-нови бази и стадион. Вероятно неговата фирма ще се заеме с ремонтите на Армията и Панчарево. Като гледам стадиона доста пари ще са нужни за да се приведе във нормален вид, за Панчарево да не говориме. Дано това е първата задача на новия шеф. След това школата, чиската на ненужните чуждестранни играчи и взимането на малко, но сериозни заместници. Ето вчера прочетох, че Зико ще се връща в Румъния, защото в Корея не се е разбрал с нито един клуб. Това ще е трансфер за милиони, защото, каквото и да си говориме такъв голмайстор отдавна не е идвал във България.

Жив да си! Току що отговори на въпроса: "Чий го дири Илиев на Народна армия, от любов ли е или от нещо друго..."

В Холдинга на Титаните има и строителна фирма.Пита се, за чий ще дават пари на външен изпълнител?!Нямам спомен фирмата на Майкъла да е специализирана по изграждане на спортни съоръжения.За терени да не говорим изобщо.Аз се замислям, дали няма нов прочит на "Приказка за стълбата" в това назначение на Майкъла
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 11 окт 2012 23:42

Кашчей написа:
В Холдинга на Титаните има и строителна фирма.Пита се, за чий ще дават пари на външен изпълнител?!Нямам спомен фирмата на Майкъла да е специализирана по изграждане на спортни съоръжения.За терени да не говорим изобщо.Аз се замислям, дали няма нов прочит на "Приказка за стълбата" в това назначение на Майкъла

Ще дават и още как, иначе е много съмнително дон Праховеца (забележи приликата с дон Флорентино Перес :mrgreen: ) да плаща на собствената си фирма за изпълнение на ремонтно-строителните дейности. Виж, ако и Майкъла влезе в строителната игра придружен от номенклатурчика-директор на "Златна Панега Цемент (понастоящем Титан)" , то пъзелът става наистина пъстър. Пари да се крад.... ааа искам да кажа: "Бетон да се лее и песен да се пее" 8-)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 11 окт 2012 23:44

TristaNNN написа:
Кашчей написа:

Ще дават и още как, иначе е много съмнително дон Праховеца (забележи приликата с дон Флорентино Перес :mrgreen: ) да плаща на собствената си фирма за изпълнение на ремонтно-строителните дейности. Виж, ако и Майкъла влезе в строителната игра придружен от номенклатурчика-директор на "Златна Панега Цемент (понастоящем Титан)" , то пъзелът става наистина пъстър. Пари да се крад.... ааа искам да кажа: "Бетон да се лее и песен да се пее" 8-)

вие ги разобличихте 8-) и все пак силно се надявам г-н Явор Пиргов да внесе някаква яснота тея дни :mrgreen:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 12 окт 2012 02:38

Кашчей написа:
TristaNNN написа:

И аз мислех до скоро,че в холдинга има и строителна фирма, но се оказа, че не е така.Всички 9 фирми в холдинга се занимават само и единствено със сметопочистване.

Върни се в “ЦСКА”