[quote="Гочето1913"]
За мен по комплексирани фенове , които са от Варна или от някой друг град извън София и плюят върху родният си град и стават фенове на Левски и ЦСКА НЯМА! Аз съм роден във Варна и съм запазил своята чест и своето достойнствтво да подкрепям местният отбор, а не да бъда комплексар , който плюе върху ценностите на родният си град, ставайки фен на държавните отбори Левски и ЦСКА!
Браво, пич,

/ обръщението ми е такова, защото не ти знам възрастта, но не е важна тя /тези твои дума напълно се препокриват и с моето мнение. Бил бил той фен на Левси или ЦСКА, ама обича си той местния отбор, ама то видиш ли от малък бил за някой от "грандовете" и как сега да се изметне, амииии...и това е обяснението, не може ти да си привърженик на два отбора еднакво, все към единия те тегли сърцето и това е...някакви раздвоени личности,,, не мога да си го обясня. Но познавам и повечко/вече/ хора, които започнаха да се отвръщат от Левски или ЦСКА, виждайки какво е футбол от техния Лудогорец...
На мен също са ми симпатични Черноморец, Берое, но сринаха Черноморец, а заслужаваха да бъдат поддържани много повече от ЦСКА то или Левски. И като съм започнала, да си довърша, не е вярно, че не излъчването по телевизията на първенството било предпоставка Лудогорец да си взема мачовете нечестно, това си е плямпане без покритие. Миналата година и с излъчване, не спряха да хулят отбора ни по всякакъв начин. Най-верни са думите, че успее ли един да подаде глава над блатото, 10 други го дърпат надолу да потъне при тях...българщина...