Бихте ли плащали за БГ-футбол по ТВ?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Бихте ли плащали за БГ-футбол по ТВ?
Да - ама макс 5 лв/месец.
Без да се замислям да, тръпката е много по-голяма когато гледам наши мачове, усещам ги някак си по-близко.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
- Жозе Моуриньо
- Контакти:
Бих плащал за мачовете на любимия ми отбор , които не мога да посетя .
В никакъв случаи както и за другите първенства .Трябва да плащат кабеларките които така или иначе вземат пари от своите клиенти имено заради тези първенства,защото едва ли някои се абонира заради другите телевизии които дават стари филми отпреди 10-15 години[новите всеки си ги тегли от нета*]а реалити шоутата и другите интересни предавания се предават от ефирните телевизии които са безплатни.Ние сме наи бедната страна от европеиския съюз и народа не може да си позволи да дава пари за глупости и развлечения.
-
- Контакти:
It is a special case..
Vendita Actos | Principio Attivo In Actos | Cio Che e Utilizzato Per Actos
comprare actos online
comprare actos online
- ultrasbooks.com
- Контакти:
НЕ!
Моят отбор си го гледам на живо! Но да плащам за идиотии като миналогодишните от рода на Калиакра - Миньор....НЕ, мерси!
Моят отбор си го гледам на живо! Но да плащам за идиотии като миналогодишните от рода на Калиакра - Миньор....НЕ, мерси!
CHE написа:Трябва да плащат кабеларките които така или иначе вземат пари от своите клиенти имено заради тези първенства,защото едва ли някои се абонира заради другите телевизии които дават стари филми отпреди 10-15 години.
Да те трябва да плащат, ама като всичко в БГ май ние ще оберем пешкира...Аз все пак съм готов и да плащам но ИСКАМ ДА СИ ГЛЕДАМ НАШЕТО БГ ПЪРВЕНСТВО....Не виждам в тази /без ТВ/ ситуация как от БФС-то искат да им ходя и на мачовете на нац.отбор...Ами аз забравих как игарят наш'те .ащо да ходя да гледам непознати футболери.Моя отбор си го гледам на живо..когато мога..
-
- Контакти:
НЕ !
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
Върни се в “Футбол - България”