Интер - Рубин Казан (20 Септември |Четвъртък |22:05)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

daniel875
Контакти:

Re: Интер - Рубин Казан (20 Септември |Четвъртък |22:05)

Мнениеот daniel875 » 21 сеп 2012 00:17

durex написа:
daniel875 написа:
durex написа:Беше ясно, че няма да си даваме зор в този турнир, защото калчото е по-важно, но можехме и малко по-сериозно да подходим и да ги бием, вижда се че тия изобщо не са силен противник, просто ние играхме ганкиното.

Ти ми обясни кое му е важно на първенството? За какво ще се борите? Какъв е смисълът? Политика имате ли изградена? Не.
"Милан" ще постигне нещо повече от "Интер", но това ще стане, когато момчетата си повярват, че могат и сами.
"Ювентус", както казах, ги оставяме. Те си играят в предрешено първенство и си мислят, че са нещо.

Естествено че шампионата е много по-важен от второразрядния турнир на Уефа. Най-малкото Интер ще играе за да се класира в Зона Шампионска Лига!

И после какво правите? Ако си мислиш, че отново ще имате възможността да я спечелите, трудна работа. Италианските клубове много харчиха преди за калпави чужденци и сега си патят. А за какво им бяха на "Юве" Исла и Асамоа? Явно Марота реши да се облажи от комисионните.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 21 сеп 2012 00:18

storm написа:И сега е момента в който да кажеш, че въпреки всичко Милан е по силен и тази година ще е шампион, а Юве ще изпадне.. :)

Ще дойдат и контузиите и тогава :(
Не може все конкурентите да имат проблеми. Нали ти казвам? Титлата ви я подари този сезон Берлускони, за да не лаете, че уж ви я откраднали преди. Иначе обичате да го нападате Силвио, но той сериозно си работи с Аниели и разменят титли и купи.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 21 сеп 2012 00:21

Кой е казал, че трябва да я печелим на 100%, просто от там идват големите пари. Когато отбора ти се е класирал за ШЛ, определено прави по-силна селекция през лятото, докато ако се класира за ЛЕ, се вземат само футболисти за отбиване на номер.

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 21 сеп 2012 00:43

durex написа:Кой е казал, че трябва да я печелим на 100%, просто от там идват големите пари. Когато отбора ти се е класирал за ШЛ, определено прави по-силна селекция през лятото, докато ако се класира за ЛЕ, се вземат само футболисти за отбиване на номер.

Абе ти друго говори, как Интер щял да се хвърли в тоя турнир и прочие, ама хайде.. :)
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
marchisio
Контакти:

Мнениеот marchisio » 21 сеп 2012 00:46

Такива индивиди като даниел и онзи хрсцпл или както е там трябва да ги баннат.Ебати маймуните дето са,грам не разбират,и си мислят че някои го вълнува жалкото им мнение :lol: :mrgreen: ***** щял да се представи по-добре от Интер?Интересно ми е какво оправдание ще си измисли даниел,когато интер напълни мизерната им кошница с голове :lol: Сигурно мача е бил продаден от китаиска фирма която има дял в ***** или нещо от сорта.
FACEPALM
[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 21 сеп 2012 00:54

marchisio написа:Такива индивиди като даниел и онзи хрсцпл или както е там трябва да ги баннат.Ебати маймуните дето са,грам не разбират,и си мислят че някои го вълнува жалкото им мнение :lol: :mrgreen: ***** щял да се представи по-добре от Интер?Интересно ми е какво оправдание ще си измисли даниел,когато интер напълни мизерната им кошница с голове :lol: Сигурно мача е бил продаден от китаиска фирма която има дял в ***** или нещо от сорта.
FACEPALM

Това нищо не е ... ако му следеше творчеството в последната година щеше да преоткриеш представата за играта.. :)
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

deladog

Мнениеот deladog » 21 сеп 2012 02:40

durex написа:
deladog написа:Мисля, че вече е дошло времето клубовете от Русия да минават безпроблемно през подобни отбори.

:lol: :lol: :lol: :lol: Аз мисля, че е дошло времето да сложиш край на без това мъчителния ти живот, защото хейтърите не живеят дълго :)

Отивам да се гръмна - гол в продължението и равен срещу "Интер" дори и на негов терен ми идват прекалено.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 21 сеп 2012 12:57

deladog написа:
durex написа:
deladog написа:Мисля, че вече е дошло времето клубовете от Русия да минават безпроблемно през подобни отбори.

:lol: :lol: :lol: :lol: Аз мисля, че е дошло времето да сложиш край на без това мъчителния ти живот, защото хейтърите не живеят дълго :)

Отивам да се гръмна - гол в продължението и равен срещу "Интер" дори и на негов терен ми идват прекалено.

Ако си ми чел постовете преди това, изобщо няма да ти идва прекалено. Повтарям за N-ти път, Интер в този турнир няма да си дава зор, докато не стигнем директните елиминации. За Интер в момента е много по-важно калчото по разбираеми причини, като една от тях е задължително класиране догодина в зона ШЛ, защото различно от това ще е провал. Нормално е да са демотивирани в този турнир, който победителя взима около 10-15 милиона, т.е. толкова, колкото ще вземе един клуб, който се е класирал само за групите на ШЛ.

Потребителски аватар
marchisio
Контакти:

Мнениеот marchisio » 21 сеп 2012 14:25

storm написа:
marchisio написа:Такива индивиди като даниел и онзи хрсцпл или както е там трябва да ги баннат.Ебати маймуните дето са,грам не разбират,и си мислят че някои го вълнува жалкото им мнение :lol: :mrgreen: ***** щял да се представи по-добре от Интер?Интересно ми е какво оправдание ще си измисли даниел,когато интер напълни мизерната им кошница с голове :lol: Сигурно мача е бил продаден от китаиска фирма която има дял в ***** или нещо от сорта.
FACEPALM

Това нищо не е ... ако му следеше творчеството в последната година щеше да преоткриеш представата за играта.. :)

Бетклик са виновни ...за тва завършваме 7ми и падаме от опашкарите,за да печелим пари.Хит са и двамата.
[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]

deladog

Мнениеот deladog » 25 сеп 2012 20:52

durex написа:
deladog написа:Отивам да се гръмна - гол в продължението и равен срещу "Интер" дори и на негов терен ми идват прекалено.

Ако си ми чел постовете преди това, изобщо няма да ти идва прекалено. Повтарям за N-ти път, Интер в този турнир няма да си дава зор, докато не стигнем директните елиминации. За Интер в момента е много по-важно калчото по разбираеми причини, като една от тях е задължително класиране догодина в зона ШЛ, защото различно от това ще е провал. Нормално е да са демотивирани в този турнир, който победителя взима около 10-15 милиона, т.е. толкова, колкото ще вземе един клуб, който се е класирал само за групите на ШЛ.

Ами че това говори още по-зле за клуб от класата на "Рубин" - уж "Интер" не си е давал чак толкова много зор, а не могат да го отнесат като куцо пиле домат на негов терен. Братушки, я се стегнете малко!

Върни се в “Интер”