tsonpen написа:Хм, интересна дискусияМежду другото и аз колкото съм от Разград, толкова и не съм и дори причината не е само една. Но съм силно свързан с този град и ми е голяма тръпка да има такъв отбор, защото нещата се правят както трябва. Не толкова успехите ми харесват, колкото правилният подход и това, че се случва в Разград.
Няма какво да критикуваме това, че в момента в мъжкия отбор има само един футболист от Разград. Предвид целите на отбора и бързия му строеж на по-високо ниво, няма как да се намерят достатъчно местни футболисти. Дори само българи да се търсят, пак не става. Вижте и в другите клубове колко много чужденци има. Такива са реалностите. Хубавото е, че е поставена основа на добра школа и нещата ще се променят към по-добро.
И самият Лудогорец е само отчасти разградски проект, но освен това проект на Лудогорието и на цялата държава. Често хората коментират как е спечелено едно богатство, но както и да е спечелено, по-добре с парите да се постоят бази и да се направи нещо, което да вълнува много хора, отколкото да се пръскат по други начини. Нека ценим това, което имаме, а то е нещо за което дори не сме мечтали.
Прав си,долу горе това и съм писал и аз.Трябва време докато школата даде резултат.От по-старото поколение ли съм не знам ,но някак си съм свикнал в отбора да има местни момчета и все още не мога да възприема този вид на представителният отбор.Докато за ЦСКА ,там вече сме свикнали,ЦСКА винаги е бил консуматор .