Срамота! Плевнелиев срича по БНТ!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
shumkar_44
Контакти:

Re: Срамота! Плевнелиев срича по БНТ!

Мнениеот shumkar_44 » 08 сеп 2012 14:30

Доста се чудех дали да не се намеся тук, защото по принцип не обръщам внимание на новата боковска марионетка. Но се чувствувам длъжен да ви информирам, че Росен Самодивата (както му викат в приятелсия му кръг) наистина е с обратна сексуалност. Това е публична тайна , а жена му се чудеше дали да не го напусне, когато го разбра. Това го знам от мой близък приятел, който е доста близко до семейство Плевенлиеви и е бил заплашен да си мълчи, или ще му съсипят бизнеса. Бягайте от тука, млади, бягайте до като е време, бъдеще - няма!!!
Толстолоб, на теб съм роб.

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 08 сеп 2012 14:45

"Прост народ, слаба държава"
[offtopic]stn, може ли да те питам едно въпросче: С какво точно описаната от теб случка е смешна? Дотук измъдри единствено нещо за охраната му, обаче представи си да те бяха поотупали набързо насред университета. Медиите щастливи, че си имат скандал, и ти щастлив, че ще имаш основание да злобееш до следващите избори. Браво на Президента, че не е паднал до нивото ви. Дотук обаче смешките, ако има такива, свършват. И започва хваленето колко сме смели, че наричаме някого "гей" зад гърба му.
Иначе, успех в съда. Много съжалявам, че за теб (както и за мноооооого други) в нашата страна да наречеш някого "гей", или "промит мозък" явно е нещо нормално, но ако му кажеш "жалък тъпанар" и се аргументираш защо е всяко едно от двете, вече е причина да те осъди. Думите "гей", "промит мозък", "жалък", "тъпанар", "простак" и т.н. си имат точно значение, може да провериш в речника и после пак да прочетеш предишното ми мнение.[/offtopic]
shumkar_44, нали се сещаш, че очевидно твоят приятел не си е мълчал. Ако думите на твоят близък приятел са верни, очаквай проследяване на IP-то ти и разследване на името му. Като му съсипят бизнеса, прати ми една дарителска сметка, ще помогна на човека с каквото мога.
Както се разбира, сексуалната ориентация на който и да било осмисля ежедневието на българина и се коментира с повод и (както е в случай) без повод и това само затвърждава мнението ми относно правотата на цитираната в началото поговорка. Темата първоначално беше за сричане, после се оказа, че не сричал, ами четял от лист, сега пък бил гей. Жалко, че не усещате какво имам предвид.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
shumkar_44
Контакти:

Мнениеот shumkar_44 » 08 сеп 2012 15:14

Съжалявам, просто съм твърдо против хомосекслуализъма и не мога да остана безмълвен по темата. Не може в единия ден да се здрависваш с Путин, а на другия да задоволяваш някой господин с тази същата ръка. Който е почитател на Самодивата и неговата партия може да го аплодира ако иска. Позор...
Толстолоб, на теб съм роб.

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 19 апр 2013 11:35

Плевнелиев е бъдещето на България, независимо дали искате да го приемете или не! ;)
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
Sir_Vodkin
Контакти:

Мнениеот Sir_Vodkin » 19 апр 2013 11:38

Той не е неграмотен, просто на рептилите им е малко трудно да произнасят човешки звуци, още по-малко пък да говорят на български!
Смърт за рептило-илюминатската паплач на американците и техните поклонници!

Върни се в “Свободна зона”