До Ники Александров

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: г-н Александров защо пак сте "наопаки"

Мнениеот Кашчей » 09 дек 2013 18:05

kiko75 написа:даже е мек ники сектора за гости в разград нестава за животни не да се гледа футбол и ако вие( селяци ) ходите по 15 души то от левски и ЦСКА не ходят само роднините на футболистите така че не се правете на много умни

То щото "Българска армия" е стадион за пример и подражание :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 09 дек 2013 18:17

За стадионите съм съгласен,но мен друго ме дразни от казаното от тия от Лудогорец.Става въпрос да се намалят отборите на 10.Така,ще се затрие и футбола в някои градчета,а и ще е тъпо да гледаш по 4 мача със всеки един отбор.На мен,ще ми се изгуби тръпката от мачовете с ония,а пък и ако има и два мача за купата,стават 6 мача.Така тези мачове,ще станат рутинни и скучни.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 09 дек 2013 18:18

ivodelev написа:Защо питам когато някой предложи нещо и то не лошо Вие пак сте на наопаки на всичко и всички.
Нима е лошо да има добри терени нима е лошо да ма повече дербита повече силни мачове или ви притеснява това че тогава ще ядете бой доста повече.
Когато правите сравнение с Лудогорец арена и Армията и това колко мача са играни там спомнете си от кога няма мач от Европа там и какъв е терена там пък тогава си говорете.
И последно свалете тези червени очила че почва много да Ви личи.
И да не забравя поздрави о Шумен.

Защото това е задължение на бфс.Той трябва да го изисква това от всички отбори.Няма нужда някой да го предлага.
Както се казваше в една реклама"от ушите ми било"

st.todorov
Контакти:

Мнениеот st.todorov » 09 дек 2013 19:35

господа,г-н Александров вижда само в червената част от спектъра на видимата светлина-това е всеизвестно,днес въпросът е за причината ,поради която шефът на лудогорец ни в клин ,ни в ръкав заявиче иска 10 отбора в АРФГ-според мен шамарът ,нанесен му от Левски е причина за това,в близко бъдеще отборът с публика от два файтона ще се минимизира,хайде всичко хубаво -have a nice day !

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 09 дек 2013 20:29

kanari написа:Александорв , само глупости приказва и повече напомня на пристрастния пияница в еврофутбола , отколкото на спортен журналист .

Ама той журналист ли е? :shock:
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 09 дек 2013 20:55

st.todorov написа:господа,г-н Александров вижда само в червената част от спектъра на видимата светлина-това е всеизвестно !

Много точно кaзaно!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 09 дек 2013 21:02

caci написа:За стадионите съм съгласен,но мен друго ме дразни от казаното от тия от Лудогорец.Става въпрос да се намалят отборите на 10.Така,ще се затрие и футбола в някои градчета,а и ще е тъпо да гледаш по 4 мача със всеки един отбор.На мен,ще ми се изгуби тръпката от мачовете с ония,а пък и ако има и два мача за купата,стават 6 мача.Така тези мачове,ще станат рутинни и скучни.

Тук не съм съглaсен. Предпочитaм дa гледaм 4 мaчa с Литекс, отколкото 2 с Пирин Гоце Делчев. И в кои грaдчетa ще се зaкрие футболa? И товa ли ще бъде причинaтa? По скоро безпaричието ще ги убие. Впрочем, то вече го е нaпрaвило в много "футболни" грaдове, кaто Русе, Сливен, Велико Търново и т.н. Кaквa е фaйдaтa от Добруджa в A групa, aко не могaт дa изкaрaт до зимaтa.
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Доктор Хаус
Контакти:

Мнениеот Доктор Хаус » 09 дек 2013 21:43

Като че ли,г-н Александров робува свято на цветовете,а не на отборите.ЦСКА,Ливърпул,Галатасарай.......как пък нищо по-различно от червеното.

ivodelev
Контакти:

Пак ли бе Александров пак ли

Мнениеот ivodelev » 06 яну 2014 17:13

Кога ще имате мъжко мнение
"ама това ама онова"
Сравнявате Тройчо със сър Алекс оле мале слезте на земята моля Ви.

Върни се в “Архив”