Офанзива,срам ме е от вас

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

blacky
Контакти:

Re: Офанзива,срам ме е от вас

Мнениеот blacky » 21 авг 2012 17:13

Teo написа:
Morgause написа:Добре, ти на тъп ли сте правиш? Повярвайте в Офанзива, помагайте на Офанзива, и живи здрави след време може и да има! Но с 400 лева на месец, тия пари за факли не стигат, камоли за нещо друго! НКП на Левски има толкова кафета, заради наркотиците и Батков! Ние не искаме да сме такива!

Ако на мач се събираха над 2000 лева в урните (да речем от 2000 човека на мач, по 1 лев, а защо не и повече) ще има не 1 кафе, а 3 кафета за отрицателно време! Но дава не става така - бръкни вземи си! Направи 1 кафе ти и да ходим там като си такъв мераклия...

ако имах пари мислиш ли че нямаше да направя :roll: , но като са независими кафе няма да има изобщо в скоро време.

Имаме други приоритети, различни от кафе. Иначе, кафе, в което се събират цесекари има и то е на Армията. Кафето ни е последният проблем! Иначе това с "ако се събираха по 1лв." ... Миналата година на мача с Литекс имаше 12 000души на Армията, 6-7 000 в сектора - събраните средства бяха под 1000лв. , а имаше хора, които дариха 20, 30, 50лв... Просто родният фен е свикнал да си купи пакет семки, две бири и билет за левче и да гледа евтино "зрелище". Не че не се кефи като види каква хореография сме вдигнали и как сме надпяли противника. Просто го приема за даденост.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 21 авг 2012 17:17

Teo написа:
petko.h.markov написа:Сега като домакинството ще бъде в Сливен по-добре ли се чувствате? Като глобяват клуба с 6000лв
по-добре ли се чувствате? Прочисте те се от лумпените и хората с комплекси.Само нашата публика
хвърля димки и бомбички и непрекъснато наказват отбора заради това.

Докато Титан са на власт, така ще бъде пич ;)

Заради вас никой стадион не иска да се играе мача с Локомотив!

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 21 авг 2012 17:50

petko.h.markov написа:
Teo написа:
petko.h.markov написа:Сега като домакинството ще бъде в Сливен по-добре ли се чувствате? Като глобяват клуба с 6000лв
по-добре ли се чувствате? Прочисте те се от лумпените и хората с комплекси.Само нашата публика
хвърля димки и бомбички и непрекъснато наказват отбора заради това.

Докато Титан са на власт, така ще бъде пич ;)

Заради вас никой стадион не иска да се играе мача с Локомотив!

Предлагам мача да се играе у вас в градината на баба ти?
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 авг 2012 21:56

blacky написа:Всеки, който се е поинтересувал достатъчно, знае кой за какво отговаря и кой какъв е в тази организация. Крайно време е да се отучите от наложената простотия с "Шеф на ЦФК"! Нямаме нужда от един човек, който да решава всичко, имаме нужда от единство в мисленето. Сектор Г е ултра сектор и точка по въпроса

Вие точно това не схващате. Не е нужно този човек да е вся и всьо и да коли и да беси, просто да е лицето за пред хората, така е навсякъде по света, може и да са повече, не е задължително да е само един човек. Но с анонимност доникъде няма да го докарате. Авторитет и доверие няма да спечелите.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 авг 2012 22:04

blacky написа:
Защото за това се искат пари! Сините имат кафета заради мръсните пари на Батков и рестото от наркотици. Поддръжката на едно кафе в центъра на София струва страшно много пари, а се вижда, че хората не искат да дават такива. Да ти кажа ли колко пари се събраха на мача в Ловеч в урните? 165лв. От Бургас са доста по-малко. Е, с 400лв. месечно кафе не се поддържа! Да не мислите, че не искаме да си имаме кафе и фен шопове? Или пък зала? Ще бъда болезнено откровен! Пари ни се предложиха - и за кафе, и за зала и за хореографии, и за стюарди, и да си гледаме кефа! Но това не е нашият път, ние сме избрали да бъдем свободни и независими! Ето затова нямаме кафе! Който иска - нека вземе мръсните пари на настоящите или следващите собственици и да си прави кафета и магазини, но ще бъде ЗАВИСИМ! А ние ще сме СВОБОДНИ, макар и в градинката на Иван Асен!

Колкото до това, че навсякъде по света има изявени лица, то това твърдение е толкова вярно, колкото и това, че полицията ни обича и ни пази! Кой е изявеният телевизионен лидер на Делиje(Ц.Звезда)? На The Unity (Borussia), на Забранени (Партизан) или дори враговете им вътре в агитката Алкатраз?! Ами в Полша? Да сте чували за лидера на публиката на Лех Познан или Легия Варшава?

Алкатраз си имат лице от дълги години - Никола Дедович-Джони, имат си и адрес, въобще не си прав, че са анонимни. Делийе също, те дори имат хора в управата на клуба, всеки звездаш ги знае кои са. Имат си и клубове, не се събират по паркове и градинки.

Относно кафето - сините си имаха и далеч преди историите, за които пишеш. Примерно на "Антим 1" имаха клуб, където се събираха. После на "Струма" и т.н. Т.е., явно и без наркотици може.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

blacky
Контакти:

Мнениеот blacky » 22 авг 2012 02:36

1982 написа:
blacky написа:Всеки, който се е поинтересувал достатъчно, знае кой за какво отговаря и кой какъв е в тази организация. Крайно време е да се отучите от наложената простотия с "Шеф на ЦФК"! Нямаме нужда от един човек, който да решава всичко, имаме нужда от единство в мисленето. Сектор Г е ултра сектор и точка по въпроса

Вие точно това не схващате. Не е нужно този човек да е вся и всьо и да коли и да беси, просто да е лицето за пред хората, така е навсякъде по света, може и да са повече, не е задължително да е само един човек. Но с анонимност доникъде няма да го докарате. Авторитет и доверие няма да спечелите.

Тези хора, които са лицето пред хората, всеки, който ходи на повече от 5 мача в годината ги знае кои са. Който не ги знае, може да попита някой, който ходи на повече от 5 мача и да бъде упътен. Никому не е нужно те да се показват по телевизията и да даваt пресконференции. Ние сме ултра организация, а доверието се печели с действия, не с приказки. Смятам, че за една година успяхме да се докажем като сериозни хора с ясна цел и приоритет. В основата на ултра манталитета седи равенството между всички. Ние всички сме равни, няма нужда от изявен лидер, защото има взаимно уважение между всички. Така трябва да бъде цялата трибуна - като отидеш на мач да чувстваш всички около себе си като свои братя... поне за 90 минути. ;)

При Алкатраз е белото, при Делийе е ръководството - и в двата случая се взимат пари отнякъде. А при сините преди наркотиците беше ръководството, след това само наркотиците, сега са и двете... Не е случайно, че дръпнаха толкова в последните години.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 22 авг 2012 09:25

Ваша си работа де, така сте решили, няма лошо. Но запомни ми думите, далеч няма да стигнете така.

Тая формула - питай Х, да ти каже кои са Y и Z, па на някой мач иди при тях, няма как да сработи. За масовия фен вие нямате лице, няма как да ви се довери. Затова и ще събирате още по-малки суми и от досегашните, това е реалността.

Неслучайно всяка управляваща партия си има лидер - т.нар. министър-председател. Той не управлява всичко сам, естествено, но е лицето на тази партия пред хората. Въобще това важи за всякакви организации - политически, икономически, благотворителни и т.н.

А и нали знаеш - колективната отговорност е равна на колективна безотговорност.

blacky
Контакти:

Мнениеот blacky » 22 авг 2012 11:10

1982 написа:Ваша си работа де, така сте решили, няма лошо. Но запомни ми думите, далеч няма да стигнете така.

Тая формула - питай Х, да ти каже кои са Y и Z, па на някой мач иди при тях, няма как да сработи. За масовия фен вие нямате лице, няма как да ви се довери. Затова и ще събирате още по-малки суми и от досегашните, това е реалността.

Неслучайно всяка управляваща партия си има лидер - т.нар. министър-председател. Той не управлява всичко сам, естествено, но е лицето на тази партия пред хората. Въобще това важи за всякакви организации - политически, икономически, благотворителни и т.н.

А и нали знаеш - колективната отговорност е равна на колективна безотговорност.

Излъчването на такъв човек би означавало по-голяма власт за него - той е лицето, каквото каже той - това е, независимо дали действително всички мислят така. Повече власт за един човек ще наруши баланса, който имаме в момента. Партиите имат лидер, той не е министър-председател (това е нещо съвсем различно, но няма да се хващаме за думите), и е избран на общо събрание от регионалните членове на организацията, след като се е кандидатирал. Неговата функция е именно ръководна. Просто всички са свикнали да следват един човек, защото така е било дълго време. Отговорността не е обща - всеки си носи отговорност за поетите от него задължения. Всъщност, структурата ни е много проста и ефективна - всеки си има задължения и си ги изпълнява. А когато някой има нужда от малко помощ, винаги я получава.

svetlan28

Мнениеот svetlan28 » 22 авг 2012 15:04

Супер!Интересна тема се е заформила!Преди време имахме един,смея да кажа добър треньор,който повтаряше непрекъснато че в ЦСКА е нужно единство на отбор-треньор-фенове-ръководство!А какво имаме днес?Скандали в отбора/дори и на терена/!Липса на футболисти/дори и като бройка/!Обезверен треньор!Никакво ръководство!А феновете-разделени на сектор А,Б,В,Г1,Г2 и т.н.Точно затова ЦСКА достигна дъното и продължава да копае надолу!?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 22 авг 2012 21:23

blacky написа: Отговорността не е обща - всеки си носи отговорност за поетите от него задължения.

Всичко това е чудесно, но за средностатистическия фен, тъй като не ви познава, отговорността ви е доста размито понятие. И затова не смее да ви се довери.
На Дучето му откликваха на какви ли не инициативи (дори и някои щури такива) именно защото заставаше с личното си име и авторитет зад тях, за добро или лошо, хората обичат да виждат лицето на някого преди да му се доверят. Вие излизате пред обществото просто с някакво сборно наименование, няма "аз", има "ние". Така е, но "ние" също се състои от различни "аз"-ове. А хората не ги виждат.

Как да е, спирам понеже няма какво да си кажем повече, времето ще покаже, пожелавам ви успех и дано не се окажа прав в прогнозата си, все пак сме от един отбор. От една публика.

Върни се в “ЦСКА”