Взривиха ресторанта на бившия бос на Локо Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Re: Взривиха ресторанта на бившия бос на Локо Пд

Мнениеот костенурк » 16 авг 2012 16:08

Цар киро ако иска да спонсорира отбор дали няма да доиде при неговите хора от ЖП то:mrgreen:
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 16 авг 2012 16:10

костенурк написа:Цар киро ако иска да спонсорира отбор дали няма да доиде при неговите хора от ЖП то:mrgreen:

кирчо е канарче ,кой да спонсорира :lol:
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 16 авг 2012 16:11

kubik написа:
костенурк написа:Цар киро ако иска да спонсорира отбор дали няма да доиде при неговите хора от ЖП то:mrgreen:

Верно ли незнаех то неможе всички цигани да са от Локо нека има и при нас два три за цвят :mrgreen:
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 16 авг 2012 16:12

kubik написа:

П.П. след Kатуница обвини само феновете на Локомотив Пловдив за погрома ,защо :oops: като ваш фен ви защити :oops:
Последна промяна от kubik на 16 авг 2012 16:16, променено общо 1 път.
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 16 авг 2012 16:15

костенурк написа:
plovdivram написа:
костенурк написа:Нямаме четири убити двама турци и един циганин за собственици извиняваи :oops: И с вас е дерби само че голямото дербит Пловдив-София е Ботев-Левски мачове с 50000 души срещу Локо нямаме

да бе... знам, че то нашето ВИНАГИ е различно от вашето... :mrgreen: "Металик" нищо общо с "Велбъжд"... :mrgreen: ....И вземи си опресни малко познанията за ПОСЕЩАЕМОСТТА на "малкото ви ДЕРБИ" с нас... че мога да ти покажа поне два мача, в които ОФИЦИАЛНО са записани 50 000 зрители на "Девети септември", а иначе и ние си имаме такива мачове с Левски с по 50 000 на стадиона, но това не ги прави тези мачове "ГОЛЯМОТО НИ ДЕРБИ!!! :mrgreen:

Много ти е болно че голямото дерби на Ботев е с Левски нали :mrgreen: и с вас е дерби не се сърди никои не го отрича ама историята на Ботев е 100 години брат не последните 10

Не :mrgreen: , просто наистина е смешно, когато нещата ви ги четат хора, които са наясно с нещата - ТАКИВА КАКВИТО СА БИЛИ... Всеки път дори НАГЛЕДНО ви го показват, но вие държите на ПРАЗНИТЕ ПРИКАЗКИ, които са ви необходими за да си създавате МИТОВЕ... :mrgreen: .... нещо, в което иначе обвинявате нас... Проблема ви идва, когато наистина заговорят "ЦИФРИТЕ" и "ПРАЗНИТЕ ПРИКАЗИ" увисват като "прани гащи"... тогава за съжаление обаче вас вече ви "няма", 'щото няма как да оправдаете "глупостите" който ЦЕЛЕНАСОЧЕНО говорите!!! Наистина ставате смешни!!! :mrgreen:

Колкото до дербито и дали ме "боли"... Хич не ме боли, то с ДЕЙСТВИЯТА си показвате кое е то... :mrgreen: ... другото пак са "ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ", за САМОВНУШЕНИЕ!!! :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 16 авг 2012 16:19

Ми добре не ти ли е неудобно да ми казваш кое е дербито за мен :shock: Ти си опасен пловдивкоч :lol: а тоя кубик с неговия цар киро няма кво да му отговарям вече голям филм се е вкарал пича двама турци и един циганин собственици на Локо :oops: Ботев-Левски е голямото дерби между Пловдив-София

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 16 авг 2012 16:24

костенурк написа:Ми добре не ти ли е неудобно да ми казваш кое е дербито за мен :shock: Ти си опасен пловдивкоч :lol: а тоя кубик с неговия цар киро няма кво да му отговарям вече голям филм се е вкарал пича двама турци и един циганин собственици на Локо :oops: Ботев-Левски е голямото дерби между Пловдив-София

Не... изобщо никога не съм се и опитвал да те убеждавам... Просто задавам ДВА въпроса, на които така и нямате адекватен отговор:

1/ На база какво това дерби го приемате за по-голямото?
и втория - по забавния... :mrgreen:
2/ Защо всеки път се нуждаете от ПОВТАРЯНЕТО и УБЕЖДАВАНЕТО между вас си дори, че това е така?! :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 16 авг 2012 16:30

Ram, какво се опитваш да направиш, майна? Искаш да ми определяш, кой двубой предпочитам ли? Спри се! Аз ти казвам, че мач с Левски не съм изпускал от както ходя на стадиона, а с Локомотив Пд, ЦСКА, Локомотив Сф съм пропускал! За мен, мача с Левски е мача на сезона, пък ти както искаш, така го наричай. Интересни двубои стават с Локомотив, но и да паднем, голяма работа. Паднем ли от Левски на Колежа, еии място не мога да си намеря. Дербито за мен е с Левски! Другите са просто мачове ...
Последна промяна от Pupper_ на 16 авг 2012 16:36, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 16 авг 2012 16:32

Pupper_ написа:Ram, какво се опитваш да направиш, майна? Искаш да ми определяш, кой двубой предпочитам ли? Спри се! Аз ти казвам, че мач с Левски не съм испускал от както ходя на стадиона, а с Локомотив Пд, ЦСКА, Локомотив Сф съм пропускал! За мен, мача с Левски е мача на сезона, пък ти както искаш, така го наричай. Интересни двубой стават с Локомотив, но и да паднем, голяма работа. Паднем ли от Левски на Колежа, еии място не мога да си намеря. Дербито за мен е с Левски! Другите са просто мачове ...

Не му обесняваи сега тои пренаписа тяхната история и наща почна :lol: Боли ги че пак са в миманса тва е живота един ден Жоро ти купи титла на другия го гръмнат :twisted:

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 16 авг 2012 16:36

Pupper_ написа:Ram, какво се опитваш да направиш, майна? Искаш да ми определяш, кой двубой предпочитам ли? Спри се! Аз ти казвам, че мач с Левски не съм испускал от както ходя на стадиона, а с Локомотив Пд, ЦСКА, Локомотив Сф съм пропускал! За мен, мача с Левски е мача на сезона, пък ти както искаш, така го наричай. Интересни двубой стават с Локомотив, но и да паднем, голяма работа. Паднем ли от Левски на Колежа, еии място не мога да си намеря. Дербито за мен е с Левски! Другите са просто мачове ...

Като казвам, че вие НЕ ЧЕТЕТЕ ПО СЪЩЕСТВО, а както ВИ Е УДОБНО не си правя "вятър на устата"!!! :mrgreen:
Казах ти, че просто зададох два въпроса, а вие все повече ме убеждавате, че нямате ЛОГИЧЕН отговор на тях... И 'щом просто така ЧУВСТВАТЕ нещата тогава защо изобщо се занимавате с нас, 'щом сме "просто мачове"... Аз 'що не ходя да водя "дискусии" и "спорове" с фенове на ЦСКА, Левски, "Спартак" или "Марица"... 'щото ти казваш, че за ВАС мачовете били с Левски и ЦСКА, а като гледам активността ви о отношение на някакви СПОРОВЕ с тях е почти НИЩОЖНА, на фона на ЕЖЕДНЕВНАТА ви активност по отношение на нас... Ти ми кажи ЛОГИЧНО ли е тогава твърдението ви или НЕ Е?!... 'щото на фона на действията ви е супер НЕЛОГИЧНО!!!
Изображение

Върни се в “Свободна зона”