Bourgas написа:xadez написа:Bourgas написа:Аз не броя никого, казвам фактите. А те са точно това. За да се правиш на мъж, трябва да знаеш от къде си тръгнал. Ако забравиш, олекваш, ставаш лукова глава и никой не те бръсне за нищо. Иначе черноморци казваш не са ходили по села и паланки? Хайде, няма да говорим за преди 89. Може да поговорим за след това. И на последно място ще кажа и аз, малко или много, черноморци подкрепят момчетата по села и паланки. Лафовете с 20-те платени фена на шарана можеш да си ги заделиш нейде в архива.
[offtopic]Никъде не съм споменавал 20-50-100-5000-10 000 ,че пък били и платени още по-малко.Не съм и казал,че не ходите по села и паланки,казах,че нашите момчета подкрепят отбора по села и паланки.Не зная защо ми слагаш някакви думи които не съм казал(написал).Няма да е лошо да прочетеш първо и тогава да коментираш и изкривяваш написаното защото иначе олекваш с коментара си[/offtopic]
А, извинявай, не знаех, че имало и един, който да не го пише/мисли.
[offtopic]Не е само един,но както и да е.....,да не разводняваме темата[/offtopic]
[/center]
[/center]