Черноморец - ЦСКА - 1:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

xadez
Контакти:

Re: Черноморец - ЦСКА 19.08.2012

Мнениеот xadez » 13 авг 2012 23:19

Bourgas написа:
xadez написа:
Bourgas написа:Аз не броя никого, казвам фактите. А те са точно това. За да се правиш на мъж, трябва да знаеш от къде си тръгнал. Ако забравиш, олекваш, ставаш лукова глава и никой не те бръсне за нищо. Иначе черноморци казваш не са ходили по села и паланки? Хайде, няма да говорим за преди 89. Може да поговорим за след това. И на последно място ще кажа и аз, малко или много, черноморци подкрепят момчетата по села и паланки. Лафовете с 20-те платени фена на шарана можеш да си ги заделиш нейде в архива.

[offtopic]Никъде не съм споменавал 20-50-100-5000-10 000 ,че пък били и платени още по-малко.Не съм и казал,че не ходите по села и паланки,казах,че нашите момчета подкрепят отбора по села и паланки.Не зная защо ми слагаш някакви думи които не съм казал(написал).Няма да е лошо да прочетеш първо и тогава да коментираш и изкривяваш написаното защото иначе олекваш с коментара си[/offtopic]

А, извинявай, не знаех, че имало и един, който да не го пише/мисли.

[offtopic]Не е само един,но както и да е.....,да не разводняваме темата[/offtopic]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 13 авг 2012 23:21

xadez написа:
subzero написа:Xadez,идваш ли с нас на мача ??

С вас евентуално мога да отида някъде на по бира.Нищо лично към вас,но на мач на Черноморец няма я тръпката при мен.Иначе успех ,дано ги излъжите

Начи преди мача евентуално. Избягвай дрехи в червения нюанс. ;) :mrgreen:
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 13 авг 2012 23:42

Прогнозата ми е невироятен футбол с много голове без съдийски грешки пред около 20 000 зрители 5:5 :)
[offtopic]То няма кой да вкара един гол за нас аз пък 5 :lol:[/offtopic]
[offtopic]Освен ако Стойчо най-накрая се престраши и пусне Станко Машината тогава ще видите :evil:[/offtopic]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 13 авг 2012 23:43

xadez написа:
subzero написа:Xadez,идваш ли с нас на мача ??

С вас евентуално мога да отида някъде на по бира.Нищо лично към вас,но на мач на Черноморец няма я тръпката при мен.Иначе успех ,дано ги излъжите

Да. Нормално. Усилията на няколко момченца успяха да сторят това. Да убият тръпката. Аз те каня, но, като се замисля и аз не бих имал тръпката за мач на Нафтата. Вече. Странно ми е. Диференциран привърженик съм станал и аз. Против волята си... До скоро. По други поводи се чувствай поканен. Насред зимоскас се събираме много често. Гат зрее виното и се свари ракията, а слънцето падне не ни остава нищо друго освен да материализираме някоя друга сала с ракия във веселба.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 13 авг 2012 23:45

BRF написа:Прогнозата ми е невироятен футбол с много голове без съдийски грешки пред около 20 000 зрители 5:5 :)
[offtopic]Освен ако Стойчо най-накрая се престраши и пусне Станко Машината тогава ще видите :evil:[/offtopic]

Вальо. То пък ние имаме едни голмайсторииии. Дано пуснете Станко да се поразкърши.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 13 авг 2012 23:49

BRF написа:Прогнозата ми е невироятен футбол с много голове без съдийски грешки пред около 20 000 зрители 5:5 :)

20 000 и 10 гола :o Кво ти стана бре момче?! Да не си се телепортирал във времето с 30 години назад?

п.п. Тук взе да става интересно и многоцветно! :o Сини, зелени, ся и червени! Чакаме жълтити, оранджавити :o и црно-белите и ши направим егати и китеника :mrgreen:

Потребителски аватар
grud
Контакти:

Мнениеот grud » 13 авг 2012 23:52

petkan написа:

20 000 и 10 гола :o Кво ти стана бре момче?! Да не си се телепортирал във времето с 30 години назад?

п.п. Тук взе да става интересно и многоцветно! :o Сини, зелени, ся и червени! Чакаме жълтити, оранджавити :o и црно-белите и ши направим егати и китеника :mrgreen:

Майтапа настрана глей ко става : посетители - BRF, grud, ntodorov, petkan, subzero, xadez и 4 госта
ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС - ЗАВИНАГИ В СЪРЦЕТО МИ!
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 13 авг 2012 23:52

Бе той Xadez е ясен. Аз от кое време му мрънкам. ;)

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 13 авг 2012 23:53

Ооооо,Светльо. Гледам и ти по темата се включи. :mrgreen:

Потребителски аватар
grud
Контакти:

Мнениеот grud » 13 авг 2012 23:55

subzero написа:Ооооо,Светльо. Гледам и ти по темата се включи. :mrgreen:

Ми що да не ;)
ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС - ЗАВИНАГИ В СЪРЦЕТО МИ!
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.

Върни се в “Черноморец”