Без име написа:Абе какви са тия "нови тенденции" ? Това да не е мода, че да се появяват ?
Ще гледам пак и пак повторение, ама за мен си беше 3 метрова засада !
Не е

Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Без име написа:Абе какви са тия "нови тенденции" ? Това да не е мода, че да се появяват ?
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
BLUE CHAMPIONS написа:Браво на комшиите, радват с приятна игра. Второто полувреме се очертава още по-напрегнато, коравите ирландци и те показват зъби.
[offtopic]Slaven Bilić![]()
![]()
[/offtopic]
Red_Pride написа::lol:![]()
![]()
[offtopic][/offtopic]
гарфилд написа:Без име написа:Абе какви са тия "нови тенденции" ? Това да не е мода, че да се появяват ?
Да,обаче ирландец удря топката и тя отива в Йелавич.Иначе си беше тотална засада.
krasimilkov написа:гарфилд написа:Без име написа:Абе какви са тия "нови тенденции" ? Това да не е мода, че да се появяват ?
Да,обаче ирландец удря топката и тя отива в Йелавич.Иначе си беше тотална засада.
Страничния как видя в перспектива ,че ирландец ще я върне -Йелавич беше вече пред Гивън -ако топката беше минала и беше избита от Гивън и тогава се върне в Йелавич засада ли е!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 36 госта