Мнениеот loko2004 » 07 юни 2012 20:40
Кой квото си иска дерби да приема за 1, 2 ,3, но на мен са ми много смешни ботевистите като кажат ние локото не ги броях ме за живи, а превъзходството им в дербито през последните 15 последните е дело само и единствено на Христолов и на Жоро Илиев нищо, чи почваме да ги бием още преди христолов и Ж. Илиев и че си продължихме и след Жоро Илиев, но видители периода през 80 те години в които ни превъзхождат отвясъде си е нещо нормално и закономерно все едно цял живот е така, Да ама не . В дерби мачовете статистиката показва, че до периода на 80 те години баланса е да кажем равен с 1-2 победи за Локомотив, почти целия период от 68 до 77 година е в полза на Локомотив и в директните мачове и в класиранията в А група, нещата са на периоди може би само 90 има общо взето равновесие
П.С. ние тогаво кво да кажем да вземем да плюем и да търсим вина само в председателя на ДФС-то от 80-те щото явно той е бил виновен, един отбор е една фирма и вяка организация си зависи от ръковдството като сме били слаби начи ние било слабо ръководството като вие бил Христолов /шеф избран от вас между другто/ сте слаби не може да се разделят нещата
Последна промяна от
loko2004 на 07 юни 2012 20:43, променено общо 1 път.
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!