30-ти кръг: "Лудогорец" - "ЦСКА" FT: 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

donpacko
Контакти:

Re: 30-ти кръг: "Лудогорец" - "ЦСКА"

Мнениеот donpacko » 20 май 2012 09:02

За вчера ми се сбъднаха всички прогнози за мачовете.За тоя не знам какво да мисля,но много малко ми остава да си подаря картата на някой и да отиде вместо мене,защото съм си наумил нещо.А и ако е вярно това,че билетите почти всички са разпродадени предварително,не виждам аз лично смисъл да присъствам на стадиона.

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 20 май 2012 09:15

Аз само не мога да разбера... Стадионът е с капацитет 6000 места. 10% са 600 места за гостуващата агитка. Айде, домакините направиха реверанс - 750 ще са местата. Вие си ги закръглихте на 800. После някои заговориха 1000 да са. Сега чувам (чета) 1500, а настроенията са за 3000... най-малко. :o :o :o
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 20 май 2012 09:19

gzagorov написа:Аз само не мога да разбера... Стадионът е с капацитет 6000 места. 10% са 600 места за гостуващата агитка. Айде, домакините направиха реверанс - 750 ще са местата. Вие си ги закръглихте на 800. После някои заговориха 1000 да са. Сега чувам (чета) 1500, а настроенията са за 3000... най-малко. :o :o :o

Само си приказват! От мача с Левски е ясно, че полицията знае какво да прави! Никой без билет няма да влезе в града! Дори и някой да успее няма да са 3000! Това е положението! На който не му харесва...!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

СИНЬО_БЕЛО

Мнениеот СИНЬО_БЕЛО » 20 май 2012 09:22

eelche написа:
D.Georgiev написа:"ЦСКА" се подценява от фенове на трети отбори. Изключително труден и напрегнат мач ни очаква. Не мисля, че ще видим кой знае колко футболни достойнства, а основно нерви и здрави единоборства. "ЦСКА" имат предимство в точки, в опита и в традициите, а "Лудогорец" в домакинството и играта. Изключително непредвидим мач, когато всичко се решава в един сблъсък всичко е възможно, не винаги печели по-добрият (вярвам, че в случая това е "Лудогорец"). Хубавото за нас е, че скоро имахме два много ключови мача и се надявам нашите да са попретръпнали от напрежението. Очаквам голове и в двете врати. Пристрастна прогноза: 2:1

Интересно ми е,къде ще съберете всички желаещи от гостуващата агитка,тъй като това не е Светкавица Търговище?!Според мен минимум 2-3000 души гостуваща агитка ще има,а капацитетът на стадиона ви е 8000, тоест това означава 800 места?

ами батка, то си има правила тука бе-по правило домакинът е длъжен да ви осигури ДО 10 процента от капацитета на стадиона.Ама имало било много желаещи- ми то снощи за финала на ШЛ, сигурно е имало един милион желаещи да го гледат на живо, ама нямам как да ги пуснеш всичките на стадиона :lol:

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 20 май 2012 09:26

СИНЬО_БЕЛО написа:ами батка, то си има правила тука бе-по правило домакинът е длъжен да ви осигури ДО 10 процента от капацитета на стадиона.Ама имало било много желаещи- ми то снощи за финала на ШЛ, сигурно е имало един милион желаещи да го гледат на живо, ама нямам как да ги пуснеш всичките на стадиона :lol:

Ама и вие как се пънахте, 2000 , 3000 , 10 000! Не разбирам как може да се говорят глупости постоянно! На домакинските си мачове едва 5000 събирате, а вече и 50 000 ще кажете, че ще дойдете! 750 билета, това е!

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 20 май 2012 09:28

СИНЬО_БЕЛО написа:
eelche написа:Интересно ми е,къде ще съберете всички желаещи от гостуващата агитка,тъй като това не е Светкавица Търговище?!Според мен минимум 2-3000 души гостуваща агитка ще има,а капацитетът на стадиона ви е 8000, тоест това означава 800 места?

ами батка, то си има правила тука бе-по правило домакинът е длъжен да ви осигури ДО 10 процента от капацитета на стадиона.Ама имало било много желаещи- ми то снощи за финала на ШЛ, сигурно е имало един милион желаещи да го гледат на живо, ама нямам как да ги пуснеш всичките на стадиона :lol:

Интересно ми е къде ще събере шефът ми всичките пари, че имам желание да ми увеличи заплатата :lol:
Сериозно, снощи коментаторът май спомена, че на стария стадион са се събрали 64 000 (мисля толкова бяха), които да гледат финала на ШЛ на видеостена. Като говорим за Разград, и по-общо, за българската действителност, ЦСКА-рите може да се съберат на поляната, ама сигурно няма да има видеостена.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 20 май 2012 09:32

gzagorov написа:
СИНЬО_БЕЛО написа:
eelche написа:Интересно ми е,къде ще съберете всички желаещи от гостуващата агитка,тъй като това не е Светкавица Търговище?!Според мен минимум 2-3000 души гостуваща агитка ще има,а капацитетът на стадиона ви е 8000, тоест това означава 800 места?

Интересно ми е къде ще събере шефът ми всичките пари, че имам желание да ми увеличи заплатата :lol:
Сериозно, снощи коментаторът май спомена, че на стария стадион са се събрали 64 000 (мисля толкова бяха), които да гледат финала на ШЛ на видеостена. Като говорим за Разград, и по-общо, за българската действителност, ЦСКА-рите може да се съберат на поляната, ама сигурно няма да има видеостена.

Хаха! Борисов да слага видеостена на полянка "Българска Армия" и това е! Но защо ли ми се струва, че няма да събере и 1000 човека! :) :) :)

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 20 май 2012 10:18

Контузени и наказани в ЦСКА: Адемар, Анисе, И.Боладо, К.Стоянов

Ако трябва да бъдем точни към контузените в ЦСКА трябва да прибавим Антон Карачанаков, Петър Стоянов, Румен Трифонов (засега)..

Потребителски аватар
etgecata1
Контакти:

Мнениеот etgecata1 » 20 май 2012 10:23

Вчера бяхме над 12000.
А, ако от вчерашния мач зависеше титлата бъди сигурен че стадиона щеше да е претъпкан.
То не беше Мтел, КГБ, Гъзпром, Булгартабак, ГЕРБ що пари се изляха и тия фанаха коча за мъдете. А стадиона с формата на полумесец най им отива на 31 кратните сребърни медалисти.
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 20 май 2012 10:27

etgecata1 написа:Вчера бяхме над 12000.
А, ако от вчерашния мач зависеше титлата бъди сигурен че стадиона щеше да е претъпкан.

За да има на Армията 12000 означава поне половината стадион да е пълен, а вчера от това, което видях беше най-много 1/3 пълен, което означава най-много 7000!
Не казвам това за да се заяждам, не това е целта ми! Става въпрос за това, че отдавна мачовете в първенството се играят пред доста малко публика!

Върни се в “Лудогорец”