Стоичков:Трябва да махнем мършите, за да тръгне футбола

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Re: Стоичков:Трябва да махнем мършите, за да тръгне футбола

Мнениеот onegavon » 01 май 2012 10:56

Кандидадът е друг ,Ицо е фронтмен или рупор както искате го разбирайте на промяната.Няма да става той ръководител на БФС.Как веднага изпълзяха сините Матросовци щом се почувства полъха на промяната да ни обясняват какъв простак е Стоичков,лош треньор,неблагадарен син,слаб икономист и бизнесмен,невъзпитан,интересчия.Нещо да съм пропуснал?

Свърши се тя вашата очертава се голяма коалиция против "Перуките" . Основнто ядро са ЦСКА,Славия,Литекс и Локо пд.Дните ви са преброени гробокопачи на българския футбол!Часът на разплатата наближава!

rockman
Контакти:

Мнениеот rockman » 01 май 2012 10:57

Stanimir-74 написа:
rockman написа:
DANS написа:Ключовата реплика е че е готов да застане на детектор на лъжата заедно с Перукан, това означава че бате Ицо няма въпроси от които да се притеснява!

100% Перукан няма да застане на полиграф и ще се крие като мишка цял живот от неудобните въпроси! Този човек се чувства НЕДОСЕГАЕМ, ще ви припомня наглото му поведение когато заяви че той е на друго ниво поради което не носи никаква отговорност и има само права а няма задължения :twisted:

Като например трябва ли да бъде изхвърлен от футбола клуб, който не покрива нормите за лицензиране? Наистина много неудобен въпрос.
".......България нищо не ми е дала. Народа също нищо не ми е дал", каза Христо Стоичков. - Браво. :idea:
".......Напуснах националния отбор по много причини. Всичко е минало и предпочитам да гледам само напред". Пак браво. :idea: :idea:
......"Какво да коментирам за дузпата?", отговори Стоичков на въпрос дали е имало такава. - Що му задават такива неудобни въпроси. :idea: :idea: :idea:

Тези норми за лицензиране са измислени от хора, които са по-компетентни от теб в областта. Щом те са решили..............

Виж сега. Ако беше вникнал в цитатите щеше да ти светне какво имам предвид.
Човек, който така може да си позволи да говори за родината си, какъв ли му е моралът?
Треньор на Национален отбор, който избяга посред нощ, като мишка, какъв ли му е моралът?
Защо отказва да коментира дузпата ,която беше свирена и с която неговия отбор ИЗРАВНЯВА резултата на далеч по скромния отбор, какъв ли му е моралът на тоя треньор?
Това ли ти е идола? Явно да. Но не и мой за поведение.
Това, какво той е постигнал и какво аз не съм постигнал е съвсем друга тема.
P.S. Всички коментари от типа : ти какво постигна и той какво е постигнал и имаме ли правото да Го критикуваме са извън полемиката.

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 01 май 2012 10:58

Ицо е прав за едно ,трябва да махнем мършата! Тука няма фенски пристрастия, на всички е ясно ,че футбола ни е на дъното! Не знам дали Боби е виновен или тия дето си живуркат около него ,но в БФС трябва да има сериозна чистка! На българския футбол му трябват нови лица, млади хора с добро образование, а не старите муцуни ,които си бяха там и по времето на Иван Славков!

shamp1on
Контакти:

Мнениеот shamp1on » 01 май 2012 10:59

stg333 написа:мислех,че тук има умни хора, пак ви питам за 100 тен път, наистина ли някой мисли че посредствена личност като Боби Михайлов, управлява българския футбол и че двамата със Стоичков са противници

забележете,кои са били на юбилея на Наско Сираков...

Валентин Златев, Христо Стоичков, Гриша Ганчев, Борислав Михайлов, Стойчо Младенов, Даниел Боримиров, Николай Илиев, Димитър Иванков

+1
Може и да не съм кой да е, но не съм и какъв да е!

Потребителски аватар
rumbata
Контакти:

Мнениеот rumbata » 01 май 2012 11:16

kireto2 написа:Ицо е прав за едно ,трябва да махнем мършата! Тука няма фенски пристрастия, на всички е ясно ,че футбола ни е на дъното! Не знам дали Боби е виновен или тия дето си живуркат около него ,но в БФС трябва да има сериозна чистка! На българския футбол му трябват нови лица, млади хора с добро образование, а не старите муцуни ,които си бяха там и по времето на Иван Славков!

Млади хора с добро образование :lol: :lol: :lol:
Няма как да стане. В БФС е като в политиката - там може да влязат млади хора, но зад техния грб ще стоят бащи, чичовци, вуйчовци, дядовци и други роднини, които дълги години са редели пъзелите в БФС и сега ще се оттеглят в полза на отрочетата си.

didi1969
Контакти:

Мнениеот didi1969 » 01 май 2012 11:19

да се маха тогава , спомнете се какво каза за БЪЛГАРИЯ.... , този доктор

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 01 май 2012 11:23

Stanimir-74 написа:
blue magic написа:
Stanimir-74 написа: Прав си - какво от това, че е видял свят, че е уважаван от милиони, че е прославил Родината си? Че е изкарал милионите си със собствените си качества и че е подсигурил и правнуците си... Нищо работа :) И казваш счупил тъпомера, ама ти от къде го имаш този уред? Нищо не каза за твоето ниво, но виж да нападаш един от най-успелите българи, можеш. Я сега кажи колко ти е по-добър английският език от този на Стоичков? Предполагам, че и в испанския ще го биеш... Хайде сега си сложи ръката на сърцето и кажи, че си бил цял живот безгрешен, че не си посегнал никога на никой, че винаги си бил в перфиктни отношения с твоите родители и че никога не си псувал държавата си. Слушам те много внимателно, защото явно имаш голям умствен багаж, щом Стоичков толкова много ти простее. И само за последно-хайде отвори си портфейла преди това и преброй с колко пари си останал до заплата, спомни си дали успя да си платиш всички сметки, дали си оправи всички задължения и изобщо разкажи нещо за твоя живот, докато плюеш по една жива легенда?!

Е драги, кланай си се на харманлийския ти господ и някой ден той може да те дари с някоя полуцензорна благословия. И тогава ти години наред няма да си миеш ушите, защото той (пардон Той) те е удостоил с висше благоволение. Нападаш всеки дръзнал да критикува Него. Говориш, че бил уважаван от милиони? А от колко е презиран? Прославил Родината? Този тип никога и с нищо не е показал патриотизъм - напротив редовно плюе по нея и дори в чужди медии си позволи да каже, че България нищо не му била дала. Отрече се от род и родина. Захвърли и стъпка националната фланелка насред "Васил Левски". А за чуждите езици - драги, кой друг е ставал за по голямо посмешище говорейки английски и руски от този, който носи прякор на жител на югоизточната турска провинция Кюрдистан. Не ми бери грижа на парите - типично българска черта е да гледаш и да преценяваш по хората това кой колко получава.
По странната ти логика Азис е много по велик от теб - и повече пари взима и повече е известен и обичан. Благодаря, моите ценности са други.

Да, кланям се и винаги ще го правя, защото знам с какво ме е дарил този човек. Защото през 94-та се прегръщахме и се целувахме с непознати на НДК именно заради неговите голове. Защото никой преди Него не ме е дарил с тези емоции, с тази тръпка... Защото никога немците не са гледали по-жално именно благодарение на Него. Защото смълча Камп Ноу с гола си за ЦСКА. Защото стана носител на Златна топка и обувка, защото стана голмайстор на Световно първенство. Защото отиде да играе и дълго носи на плещите си един от най-великите клубове в историята на футбола. Защото именно заради него в света научиха, че България и Боливия не са една държава. Този Човек ми е донесъл толкова радост и положителни емоции, че изобщо не ми дреме как владее английски, как псува и в какви отношения е с родителите си! Той е най-големия и винаги ще Му се възхищавам. Ще се кланям и гордея с "харманлийския ми господ", а също и с "благоевградския ми господ". И грешиш, не нападам всеки, който е против Него, а Го защитавам от всеки, който Го напада! Нали разбираш от футбол и правиш разлика между защита и нападение? А сега аз на свой ред искам да те попитам - ти на кой господ точно се кланиш и кой ти донесе подобни емоции в България. Наско или може би Гонзо и Йовов? Ще бъде интересно да споделиш :)

Напълно съм съгласен , че Стоичков донесе огромна радост на БГ феновете през 90-те години , и особено в Америка 94. И аз съм се радвал и крещял по улиците, това никой не го е забравил... НО !!! Сега сме 2012 , футболът ни е на дъното (както и Държавата) . Търсим алтернатива на управлението в БФС ! Не обсъждаме футболните качества на Стоичков , или вратарските умения на Перуката... Те са вече ИСТОРИЯ . Ние обсъждаме административните им способности ! Ние обсъждаме ръководителските им дарби... Анадъ му ??? Каква е тази шизофренна представа за хората ?? Какво общо имат головете на Мамата с намеренията му да дърпа конците в БФС ? Това са съвсем различни неща ! :idea:

BlueRadiotherapist
Контакти:

Мнениеот BlueRadiotherapist » 01 май 2012 11:26

Само със Стоичков и оставка на Перукан няма да стане.Винаги съм го казвал.След края на този шампионат да се обявят нулеви години,две,три или коклкото е нужно и да се организира БГ футболът от начало.Наредби,бази,стадиони,лицензи и т.н.Ясни и точни правила.Всичко друго е ала бала.Стоичков каза,че мършите си знаели кои са.Все едно нищо не е казал.Това вече сме го чували.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 01 май 2012 11:42

Тука явно никой нищо не чете , а си пише неговото. Не вдявате ли ,че Ицо е част от една голяма кампания за промяна на статуквото в българския футбол.В нея са включени и сериозни хора с капитали включително и ген.Борисов.

Половината от мненията първосигнално плюете по Стоичков.Мислете малко, защо сега се разбуча Ицо и набързо си изтри номера на Боби от мобилния.Защото са го включили в новия проект и Боби вече е история.Кара на доизживяване с останалите мумии Насо,Данчо,Емо,Камен,Гигов хора с отслабени позиции и без клубове зад тях.Само Гигов е с клуб,ама без пари.На Ицо гласът ме се чува и у нас и то на високо, и в чужбина за това са го пуснали да вдига пушилка.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 01 май 2012 11:50

Какво толкова Стоичков е сторил на сините фенове, че толкова яростно го плюват ми е много интересно :roll:
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Върни се в “Футбол - България”