25-ти кръг: Лудогорец - Литекс - 1:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Re: 25-ти кръг: Лудогорец - Литекс, 22.04.2012, 17:30

Мнениеот D.Georgiev » 22 апр 2012 19:49

Сами сме си виновни, не съм гледал повторения, но от последните две положения, едното беше дузпа за "Литекс", а при другото играчът на оранжевите се опита да търси съприкосновение. За мача - мисля, че ги надиграхме и отново изпуснахме прекалено много положения. Междудругото до сега не съм виждал отбор да играе толкова отвратително като "Литекс". Изобщо не се опитаха да спечелят мача, играха си за Х и изключително много симулираха и се търкаляха. Първото полувреме сигурно се е играло едва 30 мин. Разочарован съм изключително много от тях.
За първенството - честита титла на "ЦСКА"! Имам чувството, че днес оранжевите играха за тях, но това няма никакво значение. Дано в евротурните да покажат защо са станали шампиони. Докато нашите продължават да им вкарват елементарни голове и да изпускат толкова не заслужават отличеие. Сега поне остана да се борим само на един фронт и се надявам да хвърлим всичко за Купата.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 22 апр 2012 19:49

RedeviL написа:
POPCORN написа:не е въпроса до точките.това на Галин Иванов е чиста дузпа.

Ясно е това!Даже по-горе и аз съм го написал, че е чиса дузпа.Просто хиксът е един вид утешение, защото както ти казах до гола на Литекс наистина не виждах как може да вземат нещо от Лудогорец.

и аз така, ама затова футбола е толкова интересен.след като литекс вкара обаче, имаха поне 3-4 положения за гол и можеха накрая да ги накажат.иначе по време на мача Лудогорец изпусна много!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 22 апр 2012 19:51

Бяхте по-добри до гола на ЛИТЕКС ,като изпуснахте 4/5 много изгодни положения,след като изравнихте пък ЛИТЕКС бяха по-добри и ако не беше този бразилец взет от плажовете и не дадената чиста дузпа- падахте
все пак може би равен беше най-заслуженият резултат
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 22 апр 2012 19:52

POPCORN написа:и аз така, ама затова футбола е толкова интересен.след като литекс вкара обаче, имаха поне 3-4 положения за гол и можеха накрая да ги накажат.иначе по време на мача Лудогорец изпусна много!

Честно да ти кажа, ако този хикс стигне на ЦСКА, за да стане шампион въобще не ми пука, че съдята не е свирил дузпа. ;)

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 22 апр 2012 19:54

Съдята свири доста добре мача с изкл. на последните 10 мин. когато даде няколко измислени
фаула за Лудогорец и не даде няколко за Литекс. Като цяло доста добро съдийство според мен
от млад БГ арбитър и то в мач с голям заряд, имаше смелостта да даде и 5 мин. продължение.
Положението за дузпа което коментирате м/у Минев и Г.Иванов по същия начин съдята го свири
и м/у М.Иванов и защитник на Литекс. Освен това правилно решение на съдиите когато защитник
на Литекс изби от голлинията и домакините претендираха за дузпа, дори и да удари топката с ръка
(не се видя добре) то и 2-тему ръце бяха скръстени на гърдите.

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Re: 25-ти кръг: Лудогорец - Литекс, 22.04.2012 FT 1:1

Мнениеот mad forest » 22 апр 2012 20:19

Страхотен мач! Недобър за нас резултат, но това е положението, като не вкараш така става! Особено при нас този сезон това е голям недостатък!
Честита титла на ЦСКА , за нас остава да хвърлим всичко за купата! Не заслужаваме да останем без трофей този сезон!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 22 апр 2012 20:48

RedeviL написа:
POPCORN написа:и аз така, ама затова футбола е толкова интересен.след като литекс вкара обаче, имаха поне 3-4 положения за гол и можеха накрая да ги накажат.иначе по време на мача Лудогорец изпусна много!

Честно да ти кажа, ако този хикс стигне на ЦСКА, за да стане шампион въобще не ми пука, че съдята не е свирил дузпа. ;)

[offtopic]Е много ясно, как ще ти пука ... :?[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 22 апр 2012 20:56

Първо да кажа - честита титла за ЦСКА , опитахме се, но...сега остава да ги бием в директия двубой и да покажем кой е по-добрия :)
За мача - беше ми мног о странно да се оказва лекарска помощ на терена и да се губят 2-3 минути!!Това за пръв път го виждам !! Имаше 4-5 влизания по няколко минути ей ги тези 10 минути.
Съдията бъркаше и в двете посоки..определено. можеше и да свири дузпа..но, можеше да вади и повече картони за Литекс и в началото всяко падане се свиреше фаул за Литекс , доста грубички бяха...е и нашите имаха две три влизания които бяха маркирани с картони !!
Иначе с оглед на 2-3 контри които вещаеха гол за Литекс и с нашите БЕЗУМНИ пропуски за пореден път резултата е реален !
Темпото на игра бе много високо, рядко се наблюдава такова в БГ, затова поздравления и за двата отбора !
Изненадах се от този вариант на Литекс и добрата им игра като цяло, очаквах да ги бием поне с два гола разлика, но онова положение на Кабаселе..промени изцяло мача...Ето колко е важно да имаш опитен голмайстор, като Гъргоров., който учудващо за мен почива !!!
Шоко и Голубович сътвориха поредната груба грешка, Шоко не покрива, Голубович излиза. Трябва ни нов вратар, тоя ни проваля във всяко дерби почти. Шоко пък е виновен за последните три ( и фатални гола) на Арената - с Черно море и двата и сега. Търчи напред и няма кой да го покрива а и мек в единоборствата !!Мисля че Витиня трябва да ни е бека, да в офанзивен план е по -слаб от Шоко, но отзад няма грешка !!
Догодина = нова селекция....и ще бъдем огън ! :)
Поздравления и за публиката ни, добра атмосфера, пълен стадион...какво повече му трябва на човек !!
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
Red_Pride
Контакти:

Мнениеот Red_Pride » 22 апр 2012 21:08

snakebite написа:Първо да кажа - честита титла за ЦСКА , опитахме се, но...сега остава да ги бием в директия двубой и да покажем кой е по-добрия :)

морални шампиони ли ще ставате :lol: :lol: Все пак успех за купата ви желая :!:
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
counterstrike
Контакти:

Мнениеот counterstrike » 22 апр 2012 21:11

D.Georgiev написа:Сами сме си виновни, не съм гледал повторения, но от последните две положения, едното беше дузпа за "Литекс", а при другото играчът на оранжевите се опита да търси съприкосновение. За мача - мисля, че ги надиграхме и отново изпуснахме прекалено много положения. Междудругото до сега не съм виждал отбор да играе толкова отвратително като "Литекс". Изобщо не се опитаха да спечелят мача, играха си за Х и изключително много симулираха и се търкаляха. Първото полувреме сигурно се е играло едва 30 мин. Разочарован съм изключително много от тях.
За първенството - честита титла на "ЦСКА"! Имам чувството, че днес оранжевите играха за тях, но това няма никакво значение. Дано в евротурните да покажат защо са станали шампиони. Докато нашите продължават да им вкарват елементарни голове и да изпускат толкова не заслужават отличеие. Сега поне остана да се борим само на един фронт и се надявам да хвърлим всичко за Купата.

Да, така е, имаше дузпа за Литекс, истина си е! Иначе е твърде рано да се честити титлата на ЦСКА, просто има няколко мача в които ЦСКА наистина може да загуби точки и със сигурност ще загуби точки, сигурен съм, че Миньор ще скочат много хард и с Литекс имат мач. Въпроса е колко точки ще загубят...
Всички пътища водят в Рим. Само един път води в Рая: Пътят на СВОБОДАТА!
Гео Милев, 1 май 1924 година, списание "Пламък".

Върни се в “Лудогорец”