Сега вече е ясно: БФС прави всичко възможно да спре ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

На линия
Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: Сега вече е ясно: БФС прави всичко възможно да спре ЦСКА!

Мнениеот danko_sot » 30 мар 2012 22:34

Според мен е почти невъзможно да станем шампиони. 7 мача без Присо, ми те остават 9 общо до края на първенството. Начи срещу Лудогорец поне шъ играе! Отделно сигурно ще ни резнат съдиите с някой друг червен картон основен футболист и някой друг ако се контузи и трудно ще издържим.
Затова да им честитим титлата предварително на левски, вече ще го пиша само с малки букви. А и на Гонзо, най-сетне ще реализира огромния си потенциал като треньор, а лятото кой знае може Гуардиола да понаучи нещо покрай наш Гонзо. Например как се играе ръгане с лакти! :)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

|Georgi
Контакти:

Мнениеот |Georgi » 30 мар 2012 22:34

Член 24. За червен картон и/или по доклад за тежки провинения
на състезател към служебни лица, на нарушителите се
налага наказание ЛСП за 10 /десет/ срещи и глоба 3000
лева. При повторно нарушение – ЛСП за 12 /дванадесет/
срещи и глоба от 5000 лева.

http://football.sportal.bg/news.php?news=357348 Ето и линк, според това което виждам- заслужено наказание. На 00:50 се вижда как посяга. Все пак всеки има мнение

Потребителски аватар
стратегът
Контакти:

Мнениеот стратегът » 30 мар 2012 22:34

Аз_съм_Спас написа:Гриша Ганчев иска трета поредна титла, и прави организация.ЛЕВСКИ и Лудогорец, доброволно вече дръпнаха "ръчната". Само Стойчо е твърдоглав, щото си е червен и в червата.За това сега ще започне истинска интифада срещу вас-тя тепърва започва.Очаквайте зверски съдийски тесли след около един-два кръга

И ако все пак Литекс останат втори , тогава ще хвръкне лиценза на цска .

Аз_съм_Спас

Мнениеот Аз_съм_Спас » 30 мар 2012 22:35

Червени_шампиони написа:АКО НИЕ СМЕ С ОТБОРА И ГО ПОДКРЕПЯМЕ ВСЕКИ МАЧ ПО 90 МИНУТИ, ПРОСТО НЯМА КОЙ ДА НИ СПРЕ! НЕ БФС-ТА, НЕ КОМИСИИ, ДОПИНГИ И Т.Н. ПРОСТО НЯМА КОЙ!

[center]Изображение[/center]
[center]К*Р ЗА ЛЕФСКИ И БФС![/center]

има, има батка- спомни си лятото на 2008-ма :mrgreen: ...и сега може нещо подобно да ви спретнат-айде да не е с лиценза пак,щото ще бъде банално...ма може току виж пак някоя положителна допинг-проба да излезе-тогава вече ще има служебни загуби, санкции и т.н.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 30 мар 2012 22:35

|Georgi написа:Член 24. За червен картон и/или по доклад за тежки провинения

http://football.sportal.bg/news.php?news=357348 Ето и линк, според това което виждам- заслужено наказание. На 00:50 се вижда как посяга. Все пак всеки има мнение

Пич, ти си първият човек, който вижда какво се случва на това видео! Би ли ни го разказал, по-образно ако може? И ако може да дефинираш също така термина "тежки провинения", както и да обясниш къде във видеото ги виждаш.
Мерси предварително.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

На линия
Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 30 мар 2012 22:36

Абе отворко а на гАРА дЕМБЕЛЕ ЗАСЛУЖЕНО ЛИ БЕШЕ НАКАЗАНИЕТО ДА ТЕ ПИТАМ?????
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 30 мар 2012 22:36

Аз_съм_Спас написа:Гриша Ганчев иска трета поредна титла, и прави организация.ЛЕВСКИ и Лудогорец, доброволно вече дръпнаха "ръчната". Само Стойчо е твърдоглав, щото си е червен и в червата.За това сега ще започне истинска интифада срещу вас-тя тепърва започва.Очаквайте зверски съдийски тесли след около един-два кръга

Севлиево ще играе да контузи ключов играч на ЦСКА, Мораеш, Антон т.н... вече е ясно, че те няма да играя за 3-те точки, а за контузии срещу нас, ако не вярвате гледайте мача.

|Georgi
Контакти:

Мнениеот |Georgi » 30 мар 2012 22:37

danko_sot написа:

Ми те и Максим Ставийски не го вкараха в панделата, дай всеки убиец на пътя да го пускат [и ако го вкарат да ореве светосията и да дава пример с Максим]? Гарата го наказаха за 2 мача, защото такива са били докладите, какво да направя? Вие ревете, че ви наказват справеливо. Тоест искате да сте извън правилата?! Наказанието е в съответствие с правото.
Аз разбирам да не е виновен- ок. Но на видеото се вижда- той не иска да излезе, полицията го дърпа, той се обръща и замахва да удари полицай, това какво е ?
Последна промяна от |Georgi на 30 мар 2012 22:41, променено общо 1 път.

На линия
Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 30 мар 2012 22:39

|Georgi написа:
danko_sot написа:

Ми те и Максим Ставийски не го вкараха в панделата, дай всеки убиец на пътя да го пускат? Гарата го наказаха за 2 мача, защото такива са били докладите, какво да направя? Вие ревете, че ви наказват справеливо. Тоест искате да сте извън правилата?! Наказанието е в съответствие с правото

Е бахти смешния отбор сте честно. Сини мишки :evil:

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 30 мар 2012 22:40

На видеото нищо не може да се види ,освен едно сбутване и как една кука се е засилила към Присо и след малко и пада шапката.Явно наказанието е по доклад на делегата ,ама той го няма в тунела ! Изобщо не присъства на ситуацията !

Бях отворил една тема за бфс в раздел бг-футбол и е хубаво да се събират всичките им "безпристрастни" и "непринудени" решения.
Едно е ясно ,войната тече с пълна сила ! Личи си че тия мишки са се надупили и действат по препоръка от кой е тя ,само може да гадаем.
Последна промяна от percival на 30 мар 2012 22:41, променено общо 1 път.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Върни се в “ЦСКА”