Славия - ПФК "Лудогорец"24.03.2012 г. /Събота/ 15.30 ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

САМО БЕРОЕ
Контакти:

Re: 20-ти кръг Славия - ПФК "Лудогорец"24.03.2012 г. 15.30 ч.

Мнениеот САМО БЕРОЕ » 24 мар 2012 21:26

Ето това вече е изненада!

Image

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 24 мар 2012 22:47

САМО БЕРОЕ написа:Ето това вече е изненада!

За някои съвсем не бе изненада!
Жалко за феновете пропътували толкова километри, а те не бяха малко! Жалко за всички нас дето гледахме как нямаме нападатели да вкарат топката на празната врата и нямахме вратар да хване летящата топка от 25м! За мен този мач трябва да е последен за Голубович! Изигра си ролята на троянски кон! И само като си помисля, че ако бяха влезнали головете, дори и Голубович не можеше да помогне на ... Славия (Левски)!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 24 мар 2012 23:00

Еми... балона Лудогорец се пукна ... както казвах през всичките тези дни и седмици АМА никой не слуша .. дано сега си отворите очите и ушите..
Поздравявам всички верни фенове който са пътували до София
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 25 мар 2012 00:03

zuekaa написа:Еми... балона Лудогорец се пукна ... както казвах през всичките тези дни и седмици АМА никой не слуша .. дано сега си отворите очите и ушите..
Поздравявам всички верни фенове който са пътували до София

То има още за пукане, ама лошото е че момчета разпердушиниха Славия до почивката, а тази мърда Голубович се .... на метеното!
Само не ми казвай, че Славия са ни надиграли! Някъде прочетох, че статистиката на Търговище била по-добра а те паднаха с 5-0! В този мач трябваше да е същия резултат!
Но каквото е такова! Иначе по наша информация феновете бяха около 170 - 190 човека! Поздрави на всички тях!

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 25 мар 2012 00:24

Много нещастна загуба. Аз все пак съм доволен, че днес в по-голямата част от мача си играхме играта. Днес за разлика от Пловдив поне видях Лудогорец, които създаваше положения. Може би от 10 положения 6-7 бяха наистина чисти, като успяха да реализрат само 2. В автобуса слушах феновете на Славия колко са изненадани от тази победа и как се радват, че не са губели с 4 гола разлика на полувремето.
Славия от 4 удара (последния, от които го създадоха когато се бяхме хвърлили да игарем Ва-Банк) вкараха три страхотни гола. Ударите бяха добри и за 2-рия гол не мога да виня Голубович, но за другите два той самия дойде и се извини на хората, дошли от Разрад, за да гледат този мач.
Рядко се случва на единия отбор да му върви толкова много, а другия изобщо да няма ден, но това е футболът.
Това, което не ми хареса са пропилените положения и най-вече че след като поведохме с 1:2 и нашите се дръпнаха назад. Точно тогава, кога играта ни спореше и правехме каквото си поискаме на терена, ние ги оставихме да се опитат да изравнят. Дори и да не бяха толкова щастливи головете пак си заслужавахме поне единия. Никой не ни е виновен.
Днес поне стана истински мач, видяхме Славия, която искаше победата, за разлика от мачовете й с един друг отбор. Нека да помогат на Левски и не само те и нека да се хвърлят срещу нас с всички сили. Няма да станем шампиони, но ще се научим да играем правилен футбол, а това рано или късно ще даде резултат. Не ме е яд, че сините ще станат шампиони, а че ще го направят по този начин, коефициенти от 1,30 за шампионска титла 10 кръга преди края при равни точки на 3 отбора просто не са нормални за никоя страна.
Раздвоен съм до колко да пожелавам късмет на Славия оттук нататък. От една страна с желанието си за игра срещу нас го заслужават, както и заради феновете си. От друга страна, абе те и феновете си знаят...
Може да излезе нещо хубаво за нас от този мач - столът на Петев се разклати (аз никога не съм му бил фен). Винаги съм смятал, че играта ни се дължи на Дерменджиев или на някой от треньорския щаб - докато си бяхме само с Петев играехме най-безидейният футбол в Б група и ни спасяваха само индивидуалните качества на дадени футболисти. Аз лично си мечтая за треньор като Херо.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 25 мар 2012 07:20

Браво на Славия! Вратарят нямаше ден както и нападателите на Лудогорец!

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 25 мар 2012 10:31

Съгласен съм с мнението на D.Georgiev ! Много болезнена загуба, след като си надиграл съперника, владял си 70:30 топката, имаш 12 на 5 удара към вратата...Големия грешник се казва Голубович, защо се провали, никой не може да каже, дали толкова може, дали е бил купен, дали е залагал на тото.. Чисти положения на Мишо на два пъти( с Локо пак изтърва), Генчев, Иван. На Славия всеки удар влизаше.
Казваме "Чао" на титлата. Сега се надявам напрежението да поспадне и да се съсредоточим за запазване на мястото в тройката или в Зона Европа.
Продължавам да твърдя че играем най-добрия и правилен футбол в БГ. Липсва ни зрялост пред вратата. Липсва ни безпощаден нападател който да завършва атаките. Такъв е Бадема,но без Марселиньо се губи и той. Марселиньо липсваше тези два мача, той е лицето и вдъхновението на отбора.Надявам се да се завърне час по-скоро за да видим познатия Лудогорец...
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 25 мар 2012 12:06

snakebite написа:Съгласен съм с мнението на D.Georgiev ! Много болезнена загуба, след като си надиграл съперника, владял си 70:30 топката, имаш 12 на 5 удара към вратата...Големия грешник се казва Голубович, защо се провали, никой не може да каже, дали толкова може, дали е бил купен, дали е залагал на тото.. Чисти положения на Мишо на два пъти( с Локо пак изтърва), Генчев, Иван. На Славия всеки удар влизаше.
Казваме "Чао" на титлата. Сега се надявам напрежението да поспадне и да се съсредоточим за запазване на мястото в тройката или в Зона Европа.
Продължавам да твърдя че играем най-добрия и правилен футбол в БГ. Липсва ни зрялост пред вратата. Липсва ни безпощаден нападател който да завършва атаките. Такъв е Бадема,но без Марселиньо се губи и той. Марселиньо липсваше тези два мача, той е лицето и вдъхновението на отбора.Надявам се да се завърне час по-скоро за да видим познатия Лудогорец...

Като ви гледам писаниците все едно говорите за Барселона ве..
Само ви следя, писаниците.
След две загуби почнахте да оревавате "орталъка" тоз не става, не става тренера, не става вратаря, не става..
За т ва не ме кефите защото ИМАТЕ АМБИЦИИ: ама неподплътени , Имали сте фенове , ама след две загуби взехте да плюете отбора ...
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 25 мар 2012 12:12

zuekaa написа:
snakebite написа:Съгласен съм с мнението на D.Georgiev ! Много болезнена загуба, след като си надиграл съперника, владял си 70:30 топката, имаш 12 на 5 удара към вратата...Големия грешник се казва Голубович, защо се провали, никой не може да каже, дали толкова може, дали е бил купен, дали е залагал на тото.. Чисти положения на Мишо на два пъти( с Локо пак изтърва), Генчев, Иван. На Славия всеки удар влизаше.

След две загуби почнахте да оревавате "орталъка" тоз не става, не става тренера, не става вратаря, не става..
За т ва не ме кефите защото ИМАТЕ АМБИЦИИ: ама неподплътени , Имали сте фенове , ама след две загуби взехте да плюете отбора ...

Стига глупости! Ако на вас ви вкарат такива голове ...! За мен този вратар не става! Досега изглеждаше стабилен, защото нямаше работа! Два по-сериозни мача и се осра тотално! След Литекс си замълчахме, казахме на всеки се случва! След Локото, там прости играхме слабо, но след вчера просто нямам думи...!
А кои амбиции не са подплатени? До 20 кръг водим в първенството, на 1/2 финал сме за купата, кое не е подплатено! Като Левски имат амбиции, а още не са били !-ви този сезин за тях какво да кажем! Бъди по-обективен! Вчерашния мач намирисва и това е...!

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 25 мар 2012 13:00

mad forest написа:
zuekaa написа:

Стига глупости! Ако на вас ви вкарат такива голове ...! За мен този вратар не става! Досега изглеждаше стабилен, защото нямаше работа! Два по-сериозни мача и се осра тотално! След Литекс си замълчахме, казахме на всеки се случва! След Локото, там прости играхме слабо, но след вчера просто нямам думи...!
А кои амбиции не са подплатени? До 20 кръг водим в първенството, на 1/2 финал сме за купата, кое не е подплатено! Като Левски имат амбиции, а още не са били !-ви този сезин за тях какво да кажем! Бъди по-обективен! Вчерашния мач намирисва и това е...!

Намирисва наистина - Славия играха без фал срещу нас - много странно. Всички други ни чупят краката.

Върни се в “Лудогорец”