Виляреал-Реал Мадрид - 1:1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Виляреал-Реал Мадрид
Преиграване на мача????
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
сдаваме титлата полека.... Уникален тъпизъм
КАКВО СТАВА С ТОЯ МАЧ БЕ ГЛЕДАМ ГО НА LIVESCORE ШЕ СИ СТРОПА ЛАПТОПА :@:@:@:@:@:@
-
- Контакти:
Наистина има ли вариант мача да се преиграе 

liverpool_19 написа:Наистина има ли вариант мача да се преиграе
абе ти наред ли си? Това да не е България
MORSKI написа:liverpool_19 написа:Наистина има ли вариант мача да се преиграе
абе ти наред ли си? Това да не е България
Е червен картон в 50 минута не е маловажно...
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
Браво на подводницатаааа...аа уникален ден

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Какво всички отписвате титлата?? Тука е пълно с песимисти, които си правят изводи от 2 мача. Играе се за титлата до пследно и отбора се подкрепя до последно. Стегнете се малко.
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."
- UNBEATABLE
- Контакти:
К*Р ЗА СЪДИЯТА, И ПОСЛЕ КАЖЕТЕ, ЧЕ НАС БУТАТ
Niksh0 написа:Какво всички отписвате титлата?? Тука е пълно с песимисти, които си правят изводи от 2 мача. Играе се за титлата до пследно и отбора се подкрепя до последно. Стегнете се малко.
Виж сега. Как няма да я отпишеш като първо тези 10 точки ги натрупахме след уникални драми и голяма доза късмет. Когато той спря да ни покрива и почнахме да не вкарваме- резултатът е на лице. Ако така продължаваме не знам дали няма да се издъним и с Апоел...