Александър Томов:Станишев и политическата мафия удариха ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Александър Томов:Станишев и политическата мафия удариха ЦСКА

Мнениеот Кашчей » 14 мар 2012 21:03

svetlan28 написа:
Кашчей написа:Ти прочете ли всъщност какво съм написал в два последователни поста?

Вашият форум ще наричаш този, който сам си направиш, заедно с още поне един човек.Този е форум на ГОНГ и е техен, а не ваш!

ЦСКА
forum.gong.bg/cska
Така пише!!!ПРОЧЕТИ!!!Невземане на лиценз за ЕКТ е различно от недаване на лиценз за А група-кажи го на всички фенове на ЛЕВСКИ ,че много нещо цитират глупостта на П-ан !!!

Виждам, че можеш да пишеш.Ако можеше и да четеш, щеше да е направо разкошно!

Между другото, много обичате да казвате, че ви е отнет лицензът, а на вас просто не ви беше даден лиценз за ЕКТ.Ако ви го бяха недали въобще, щяхте да играете във В група, но нещо не си спомням да сте ходили дотам :roll: ...И това ли е все едно, или има малка разлика?

Само че, за това, че ви е отнет лицензът ревете вие, а не някой друг.Някои даже и в подпис са си поставили тази висша несправедливост :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 14 мар 2012 21:07

blue avalanche написа:Т.е,както писах по-горе:
Порто-дисциплинарен
ЦСКА-лицензионен
Дисциплинарно наказание може да се обжалва до дупка!За лиценза има краен срок!Какво,ТОЧНО трябваше да направи БФС?Да каже:"Абе,вярно,че ЦСКА не са спазили срока,ама айде от вас да мине?Друг път ще слушаме..."И след този прецедент,всеки да се лицензира,когато си поиска?

Тук вече може да прочетеш и какво си говорим с Кашчей и евентуално да коментираш изказването, че ЦСКА е бил единственият изряден отбор.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

svetlan28

Мнениеот svetlan28 » 14 мар 2012 21:10

Кашчей написа:[]

Само че, за това, че ви е отнет лицензът ревете вие, а не някой друг.Някои даже и в подпис са си поставили тази висша несправедливост :mrgreen:

А вие що ревете че не сме във В група?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 мар 2012 21:10

vaskonti написа:
Кашчей написа:
vaskonti написа:Ами още по-зле значи. При положение, че е редно Кръстев да се съобрази с шефа на НАП, а той не го прави, какво да си мислим? Едно от най-важните неща, които гледа Лицензионната комисия, не е ли именно мнението на НАП? Честно, идея си нямам защо се хващаш за абсолютно нищо не значещи подробности, а не се интересуваш с поне 1/100 от същия плам от факта, че всички останали крият доходи и данъци. По някакъв начин в това нещо ти виждаш нещо нередно, извършено от ЦСКА. Идея си нямам какво точно виждаш, но важното е ти да знаеш.

Вече съвсем отделен въпрос е защо чуждите федерации защитават клубовете и играчите си пред европейските централи, само нашата федерация се бори за по-големи наказания за собствените си членове. Подозирам, че и по този въпрос не си се замислял, а и да се замислиш, пак ще видиш вина в ЦСКА, така че все тая.

Между другото, недаване на лиценз за ЕКТ въобще не значи и недаване на лиценз за А група. Това са съвсем отделни неща, нямащи никаква причинно-следствена връзка по между си.

Пропускаш една съществена подробност:Лиценз за ЕКТ не ви дадоха през 2008, а Стефанов се направи на голям 2 години по-късно, така че Кръстев няма как да се съобрази с нещо, което ще стане ясно 2 години по-късно.
За защитата.... Мисля, че имаш предвид допинга, но пък и аз си мисля, кой шеф в съответния олимпийски комитет ще се изказва предварително по това, какви трябва да са нечии наказания?Както и не съм убеден, че последните двама наказани, не в България, им тече срокът от времето на решението за временно спиране на състезателните права.

За лиценза вече ти написах, че беше недаден само за ЕКТ, защото така, както го представяте- че ви е отнет- означаваше едно и ти знаеш какво, аз няма да го пиша пак

Е значи пък още по-зле - през 2008г. К. Стефанов или е предоставил същите данни и Кръстев очевидно не се е съобразил, или е фалшифицирал документи и факти, в следствие на което лиценза не беше даден! А защо Стефанов си е мълчал 2 години, смятам, че не е трудно човек да се сети. В крайна сметка очевидно ЦСКА в случая е най-малкият проблем.

Васкоооооо.....Стефанов е шеф на НАП от 2009-а година, след оставката на Мургина.Освен това, Лицензионната комисия не ходи да търси кой на каква заплата се осигурява, а иска изрядна документация, която се подава за лицензирането.Искат и още няколко неща, но те не са свързани със заплати, осигуровки и данъци.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 мар 2012 21:11

svetlan28 написа:

Та от кои съм аз, че ми стана любопитно :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

svetlan28

Мнениеот svetlan28 » 14 мар 2012 21:13

Кашчей написа:
svetlan28 написа:

Та от кои съм аз, че ми стана любопитно :mrgreen:

От ТАМПЕРОВАНИТЕ мнооооого ясно!!!

svetlan28

Мнениеот svetlan28 » 14 мар 2012 21:20

Кашчей написа:[Васкоооооо.....Стефанов е шеф на НАП от 2009-а година, след оставката на Мургина.Освен това, Лицензионната комисия не ходи да търси кой на каква заплата се осигурява, а иска изрядна документация, която се подава за лицензирането.Искат и още няколко неща, но те не са свързани със заплати, осигуровки и данъци.

Не са няколко неща а са страшно много!!!Виж се информирай по-добре!Ако се спазват буквално правилата за лицензиране ,никой Бг отбор няма да получи лиценз !!!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 14 мар 2012 21:25

Кашчей написа:
vaskonti написа:
Кашчей написа:Пропускаш една съществена подробност:Лиценз за ЕКТ не ви дадоха през 2008, а Стефанов се направи на голям 2 години по-късно, така че Кръстев няма как да се съобрази с нещо, което ще стане ясно 2 години по-късно.
За защитата.... Мисля, че имаш предвид допинга, но пък и аз си мисля, кой шеф в съответния олимпийски комитет ще се изказва предварително по това, какви трябва да са нечии наказания?Както и не съм убеден, че последните двама наказани, не в България, им тече срокът от времето на решението за временно спиране на състезателните права.

За лиценза вече ти написах, че беше недаден само за ЕКТ, защото така, както го представяте- че ви е отнет- означаваше едно и ти знаеш какво, аз няма да го пиша пак

Е значи пък още по-зле - през 2008г. К. Стефанов или е предоставил същите данни и Кръстев очевидно не се е съобразил, или е фалшифицирал документи и факти, в следствие на което лиценза не беше даден! А защо Стефанов си е мълчал 2 години, смятам, че не е трудно човек да се сети. В крайна сметка очевидно ЦСКА в случая е най-малкият проблем.

Васкоооооо.....Стефанов е шеф на НАП от 2009-а година, след оставката на Мургина.Освен това, Лицензионната комисия не ходи да търси кой на каква заплата се осигурява, а иска изрядна документация, която се подава за лицензирането.Искат и още няколко неща, но те не са свързани със заплати, осигуровки и данъци.

Да не искаш да кажеш, че чак сега се разбрира, че ЦСКА е бил единственият изряден? През 2008г. не се е знаело, така ли? Айде моля ти се! В Литекс ще се осигуряват на 220лв, в Левски на 800, но това не е проблем за комисията, стига да се внасят данъци на тези суми, така ли? На тоя фон изведнъж ЦСКА вади средни доходи над 2500лв, което Батков окачествява като отворена кутия на Пандора?! И какво се прави? Вторачват се в ЦСКА, а не виждат нищо нередно в другите??? Стига, не си толкова наивен!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 15 мар 2012 06:41

vaskonti написа:Да не искаш да кажеш, че чак сега се разбрира, че ЦСКА е бил единственият изряден? През 2008г. не се е знаело, така ли? Айде моля ти се! В Литекс ще се осигуряват на 220лв, в Левски на 800, но това не е проблем за комисията, стига да се внасят данъци на тези суми, така ли? На тоя фон изведнъж ЦСКА вади средни доходи над 2500лв, което Батков окачествява като отворена кутия на Пандора?! И какво се прави? Вторачват се в ЦСКА, а не виждат нищо нередно в другите??? Стига, не си толкова наивен!

Нали не искаш да ми кажеш, че е работа на Лицензионната комисия да прави проверки за това какви заплати са декларирани и какви се получават?Като са знаели тези неща от НАП и НОИ защо ги огласиха едва 2 години след скандала с вашият Евролиценз?
Освен това, това, че си обявил действителните доходи, но не плащаш задължителните данъци и осигуровки върху тях, прави ли неплащането по-малко нарушение?

И не на последно място:Томов защо не е в затвора все още, а дори дава и интервюта, в които отново той е най-невинното агънце?Много странни съвпадения стават последните десетина дена с интервютата на Стойчо и на Томов, не мислиш ли?

Успех днес в Симитли, защото не ми се мисли какво ще става, ако вземете, че отпаднете!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 15 мар 2012 07:27

Кашчей написа:
[]

Само че, за това, че ви е отнет лицензът ревете вие, а не някой друг.Някои даже и в подпис са си поставили тази висша несправедливост

Мислих,че всичко на тоя свят има край,но твоята наглост е безгранична.Във футболната история по целия свят няма аналог на опита за закриване на клубът,който бе извършен през 2008-ма.И само заинтересованите го отричат.И въпреки всичко не си губя времето в оплюване на тия,които ни причиниха това.Не зная причината за омразата ти към ЦСКА,но вече наистина прекаляваш.Да не би да са те "обиждали" физически и психически в казармата,ако си бил годен да ходиш там?Ти какъв подпис искаш да си сложа?Може би снимката на Батков!Бягай се скрий някъде,че наистина си се превърнал във форумен смешник!Намери някое по полезно поле за изразходване на излишната ти енергия!Спри се с тая омраза!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Върни се в “ЦСКА”