Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
гледам и Гибона акал пред някаква медия за Левски. Няма хранилка за тези и не спират
-
30-35 хиляди да има срещу Бока, никак не би било зле.
Междудругото, има доста аржентинци, които си бачкат в Европа.
Очаквам и поне 500-1 000 фенове на Хуниорс.

- Levski4Ever
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:30-35 хиляди да има срещу Бока, никак не би било зле.
За целта тези аржентинци, които работят в Европа трябва да разберат, че Бока идва в България. Рекламата трябва да се засили и да се таргетират дори хора извън България.

- Странджата
- Контакти:
С цялото ми уважение към Гибона - носехме го на ръце, но той, заедно с онзи - Сирака - отпрашиха за Пловдив при брокерите - сигурно, защото са левскари, а Филибе им е роден дом
. Пак казвам - може да имаш каквото си имаш мнение за Левски, но ако си негова "легенда", не може това да го правиш достояние на медии - има хора, има публика, има начини. И в края на краищата всеки може да е недоволен, но ако не можеш да посочиш начина, по който причината за това недоволство може да бъде преодоляна, не си никаква легенда. Не можеш да си легенда и да се грижиш за егото си - нали ходи на мачове, нали е сред левскари - нека там дава израз на недоволството си, а не да храни медиите. Погледнете само какви въпроси му се задават=- такива, които предполагат негативизъм и очерняне. Защо - защото Левски показа, че може и да не се крие какво има зад фасадата и зад маркетинговите трикове. Веднага услужливите медии намериха "полезния глупак", за да принизят и унизят Левски. Ако не си даваш сметка за това, че е такъв ефектът от твоите думи - значи или не си левскар, или си глупак, или и двете ...
Развали ми настроението за цяла седмица и ме накара да се замисля над идеята си, свързана с ветерани, с такива, които са играли за Левски и могат да възкресят времената, в които имаше място само за вричане пред синия олтар ...
И е крайно време да се спре с това - дали много за Левски - всички са играли за пари, всички са получавали освен пари слава и признание от нас - безимените, всички и сега черпят дивиденти от тази слава, с която сме ги дарили ние - защо - понеже са играли футбол в Левски, но са играли, защото Левски ги е пожелал. Били са добри, можели са да играят и другаде, избрали са по една или друга причина Левски, но пак повтарям - защото Левски ги е пожелал! И Левски е давал всичко, за да се чувстват добре, за да могат да играят така, както са играли. Ако клубът не е направил всичко за някого - то е за нас, хилядите привърженици - за звездите е имало всичко, каквото са поискали - и сега да рият, защото са вече сред нас, а не са сред избраниците - е, не става. Сик глория мунди - и е нахално да си мислиш, че светът започва и завършва с тебе!

Развали ми настроението за цяла седмица и ме накара да се замисля над идеята си, свързана с ветерани, с такива, които са играли за Левски и могат да възкресят времената, в които имаше място само за вричане пред синия олтар ...
И е крайно време да се спре с това - дали много за Левски - всички са играли за пари, всички са получавали освен пари слава и признание от нас - безимените, всички и сега черпят дивиденти от тази слава, с която сме ги дарили ние - защо - понеже са играли футбол в Левски, но са играли, защото Левски ги е пожелал. Били са добри, можели са да играят и другаде, избрали са по една или друга причина Левски, но пак повтарям - защото Левски ги е пожелал! И Левски е давал всичко, за да се чувстват добре, за да могат да играят така, както са играли. Ако клубът не е направил всичко за някого - то е за нас, хилядите привърженици - за звездите е имало всичко, каквото са поискали - и сега да рият, защото са вече сред нас, а не са сред избраниците - е, не става. Сик глория мунди - и е нахално да си мислиш, че светът започва и завършва с тебе!
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
onegavon написа:[offtopic][/offtopic]specter написа:Доста обнадеждаващи резултати (на този етап) и вече е редно всички, които мрънкаха как няма яснота около задължения и т.н. да престанат с очевидно напразните обвинения, че само се говори и нищо не се прави. 7.5 милиона от спонсорство са повече от впечатляващи на фона на предните години. Добре е, че и приходите от билети се вдигат - това си е нашият начин да помагаме финансово на клуба, дай Боже да се вдига все повече посещаемостта. Приходите от трансфери също са впечатляващи, имайки предвид факта, че предните години всички ги изпращахме с неустойки и след време дела за забавяния и още плащане. И последно, но не на последно място, разбира се - невероятно е, че задълженията намаляват с добър темп, дано се запази. А относно задълженията за сектора и факта, че въпреки изплащането от не знам колко години вече има още 12 милиона - няма да кажа нищо за Тонев тук, защото иначе ще трябва да бъда баннат.
И най-важното, което сега предстои - дано, дано да стигнем колкото се може по-напред в предварителните кръгове на ЛЕ, за да има още приходи. Аз, разбира се, вътрешно си се моля да стигнем и групите, ама знам, че на тоя етап е почти невъзможно.
Това лято имате ли приходи от трансфери ? Ако са верни цифрите в пресата за Тиам-300 хил. евро и за исландеца-500хил., а може и за Вутов някаква сума на Удинезе.Така,че следващия ви отчет ще придобие по- инакъв вид.
Другото любопитно в отчета е, че има съкратени 40-50 човека и огромно нарастване на ФРЗ.Вие си знаете де за какво иде реч. Да са живи и здрави спонсорите иначе сте катастрофа!
Добре де, от няколко години подред, ти и себеподобните ти категорично прогнозирате, че ще фалираме. Хубаво, ама не фалирахме преди 3 години, не фалирахме и преди 2, когото отборчето ти литна в небитието и станахте за посмешище на целия футболен свят, не фалирахме и лани, а гледам, че и тази година ни има. Айде казвайте най-накрая кога ще стане това - догодина ли, след 2 години ли, след колко? Не е спешно и не питам за един приятел, но все пак искам да си знам, затова реших да се допитам до виден специалист по финансовите въпроси на "Тодорини кукли", като теб.

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- delqnski47
- Контакти:
TristaNNN написа:onegavon написа:[offtopic][/offtopic]specter написа:Доста обнадеждаващи резултати (на този етап) и вече е редно всички, които мрънкаха как няма яснота около задължения и т.н. да престанат с очевидно напразните обвинения, че само се говори и нищо не се прави. 7.5 милиона от спонсорство са повече от впечатляващи на фона на предните години. Добре е, че и приходите от билети се вдигат - това си е нашият начин да помагаме финансово на клуба, дай Боже да се вдига все повече посещаемостта. Приходите от трансфери също са впечатляващи, имайки предвид факта, че предните години всички ги изпращахме с неустойки и след време дела за забавяния и още плащане. И последно, но не на последно място, разбира се - невероятно е, че задълженията намаляват с добър темп, дано се запази. А относно задълженията за сектора и факта, че въпреки изплащането от не знам колко години вече има още 12 милиона - няма да кажа нищо за Тонев тук, защото иначе ще трябва да бъда баннат.
И най-важното, което сега предстои - дано, дано да стигнем колкото се може по-напред в предварителните кръгове на ЛЕ, за да има още приходи. Аз, разбира се, вътрешно си се моля да стигнем и групите, ама знам, че на тоя етап е почти невъзможно.
Това лято имате ли приходи от трансфери ? Ако са верни цифрите в пресата за Тиам-300 хил. евро и за исландеца-500хил., а може и за Вутов някаква сума на Удинезе.Така,че следващия ви отчет ще придобие по- инакъв вид.
Другото любопитно в отчета е, че има съкратени 40-50 човека и огромно нарастване на ФРЗ.Вие си знаете де за какво иде реч. Да са живи и здрави спонсорите иначе сте катастрофа!
Добре де, от няколко години подред, ти и себеподобните ти категорично прогнозирате, че ще фалираме. Хубаво, ама не фалирахме преди 3 години, не фалирахме и преди 2, когото отборчето ти литна в небитието и станахте за посмешище на целия футболен свят, не фалирахме и лани, а гледам, че и тази година ни има. Айде казвайте най-накрая кога ще стане това - догодина ли, след 2 години ли, след колко? Не е спешно и не питам за един приятел, но все пак искам да си знам, затова реших да се допитам до виден специалист по финансовите въпроси на "Тодорини кукли", като теб.![]()

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- modor
- Контакти:
Левскари, 7-ми юли наближава. Нека заедно да направим едно добро дело за всички нас, да се съберем много хора и да изчистим районите около стадиона.
Начало: 08:30 часа
Сборен пункт: Пред Сектор А
По план ще се чисти около секторите А, Б и В на стадиона, а ако има достатъчно хора и парка.
Очакваме ви,
Само Левски!
Повече информация за събитието тук:
https://web.facebook.com/events/220882235176044/
Начало: 08:30 часа
Сборен пункт: Пред Сектор А
По план ще се чисти около секторите А, Б и В на стадиона, а ако има достатъчно хора и парка.
Очакваме ви,
Само Левски!
Повече информация за събитието тук:
https://web.facebook.com/events/220882235176044/
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
delqnski47 написа::mrgreen: Начи вие не рискувате като нас.Заради това.Виж,ние се хвърляме за титли,купи...и ,логично,може да имаме финансови проблеми.А вий...като Славия....няма как да имате финансови проблеми.
Как няма да се хвърляте за титли и купи... Все пак в момента имате само 8 общо - по 4 от двете отличия...

И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!
- metodito
- Контакти:
metodito написа:ralka_levskarka написа:Предполагам, че това е фалитът, за който говори Методи постоянно?!
За какъв фалит говоря, Рали? Припомни ми, че аз нещо не вдявам. Ако обичаш и с цитат. Може би съм забравил.
Извинявам се, Рали. Намекнах го - давайки примера с Клуж.