Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: /анкета/Без цензура!

Мнениеот 1914.1902 » 15 мар 2023 07:42

peliforewer написа:Каква синьо-зелена химия, пу, пу-у дано не Ви урочасам. Гледам в един уважаван спортен сайт пише, че Локомотив Пловдив -Левски май щял да се играе в Пазарджик защото местата за гостуващите фенове на Лаута били малко.Ало-у БФС Ко прайм сега с феърплея и равнопоставеността, а сега да видим колко сте принципни.След като Левски за 5 месеца взе първата си победа в Пазарджик да не е спусната директива всички гостувания на сините да са там.Явно Мъри е уцелил точния терен.

А това видя ли го в статията и защо не го отбеляза тук? Ти виждал ли си новия сектор на Лаута за гости? Пак влезна във филма.

''По всяка вероятност в плейофите, ако на Локо Пд му се наложи да приеме ЦСКА-София (София), отново ще прибегне до съоръжението в Пазарджик.''

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 15 мар 2023 08:23

1914.1902 написа:
peliforewer написа:Каква синьо-зелена химия, пу, пу-у дано не Ви урочасам. Гледам в един уважаван спортен сайт пише, че Локомотив Пловдив -Левски май щял да се играе в Пазарджик защото местата за гостуващите фенове на Лаута били малко.Ало-у БФС Ко прайм сега с феърплея и равнопоставеността, а сега да видим колко сте принципни.След като Левски за 5 месеца взе първата си победа в Пазарджик да не е спусната директива всички гостувания на сините да са там.Явно Мъри е уцелил точния терен.

А това видя ли го в статията и защо не го отбеляза тук? Ти виждал ли си новия сектор на Лаута за гости? Пак влезна във филма.

''По всяка вероятност в плейофите, ако на Локо Пд му се наложи да приеме ЦСКА-София (София), отново ще прибегне до съоръжението в Пазарджик.''

Последните дни гледаме не филм, а индийски сериал.На 1 ноември 2022г ЦСКА гостува на Лаута, ето как се развиха тогава нещата...
Поради големия интерес към мача: Молим привържениците на Локомотив да се възползват от предварителната продажба на билети", призоваха от "Лаута".

"Пропуските за феновете на гостите ще бъдат ограничена бройка заради ремонтните дейности на стадион “Локомотив", като ще се продават само в деня на мача ...
Тогава дори не беше открита новата им трибуна, хубав ден ти желая.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 15 мар 2023 08:45

Питам те за сегашния им сектор за гости. Пусни снимки, за да го видим и да ни убедиш, че няма нужда мача да се играе в друг град.

По-любопитното е, че не си съгласен това да бъде град Пазарджик, който е удобен за феновете на Локомотив. Но специално заради теб може мача да се проведе в Силистра.

Разликата в случая и сравненията е, че от Локомотив, който е домакин, искат мача да се играе другаде!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 15 мар 2023 09:03

1914.1902 написа:Питам те за сегашния им сектор за гости. Пусни снимки, за да го видим и да ни убедиш, че няма нужда мача да се играе в друг град.

По-любопитното е, че не си съгласен това да бъде град Пазарджик, който е удобен за феновете на Локомотив. Но специално заради теб може мача да се проведе в Силистра.

Разликата в случая и сравненията е, че от Локомотив, който е домакин, искат мача да се играе другаде!

Честно да ти кажа ми е все едно къде ще се играе този мач, ЦСКА в момента е на друго ниво, не казвам орбита (⁠◠⁠‿⁠・⁠). На Лаута имам спомен, че две агитки бяха на една трибуна разделени от охрана и полиция.Ясно ми е, че Люи дьо Крушан ще направи най-доброто за Левски, все пак пари Ви дари, с екип на Левски ходи на Герена, но се притесних за равнопоставеността и феърплея, а това са неща на които БФС изключително много държи.Доколкото съм забелязал и феновете на Левски и Лудогорец се явяват като стожер на честната игра.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

Dakata_1912
Контакти:

Мнениеот Dakata_1912 » 15 мар 2023 10:21

krumeto написа:
Dakata_1912 написа:
krumeto написа:Този не е "олигофрен". Не е завеян и като ГА и Ачко.
Един от най-добрите български съдии – Атанас Узунов – коментира пред „Мач Телеграф“ дискусионните съдийски отсъждания в последните 2 кръга, които са свързани с двата претендента за титлата – Литекс-София и Лудогорец.

Относно дузпата за Лудогорец и червения картон на Васил Панайотов от Черно море в Разград, специалистът анализира. „Няма никакъв спор в тази ситуация. Това, че футболистът на Лудогорец (б.р. – Спас Делев) излиза от наказателното поле, не прави нарушението по-малко. Нарушението го има. Вторият жълт картон на състезателя на Черно море (б.р. – Васил Панайотов) също е редовен, защото за настъпване се дава жълт картон. Просто такива са правилата“.

Ти пък и ти, големия съдия- бахти тъпата пристрастна пластмасова глава, тоя не е никъв съдия и никога не е бил. Проблема във вашия мач, не беше дузпата, такава си имаше, проблема е че нищо не е играете и тази година тирето май ще са шампиони. Апропо и един въпрос - кво става с централната трибуна на стадиона, що не я строи Домусчиев?

Ако Атанас Узунов не е бил никакъв съдия! Ха!
Що не го запиташ Домусчиев???

Що си мислиш че се заяждам? Интересно ми е дали ще ви завърши стадиона цялостно Домусчиев, за това те питам, все пак си фен на Лудогорец, ако не се бъркам. Та ако обичаш и имаш инфо ми отговори на въпроса.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 15 мар 2023 10:24

Dakata_1912 написа:
krumeto написа:
Dakata_1912 написа:
Един от най-добрите български съдии – Атанас Узунов – коментира пред „Мач Телеграф“ дискусионните съдийски отсъждания в последните 2 кръга, които са свързани с двата претендента за титлата – Литекс-София и Лудогорец.

Относно дузпата за Лудогорец и червения картон на Васил Панайотов от Черно море в Разград, специалистът анализира. „Няма никакъв спор в тази ситуация. Това, че футболистът на Лудогорец (б.р. – Спас Делев) излиза от наказателното поле, не прави нарушението по-малко. Нарушението го има. Вторият жълт картон на състезателя на Черно море (б.р. – Васил Панайотов) също е редовен, защото за настъпване се дава жълт картон. Просто такива са правилата“.

Ти пък и ти, големия съдия- бахти тъпата пристрастна пластмасова глава, тоя не е никъв съдия и никога не е бил. Проблема във вашия мач, не беше дузпата, такава си имаше, проблема е че нищо не е играете и тази година тирето май ще са шампиони. Апропо и един въпрос - кво става с централната трибуна на стадиона, що не я строи Домусчиев?

Що си мислиш че се заяждам? Интересно ми е дали ще ви завърши стадиона цялостно Домусчиев, за това те питам, все пак си фен на Лудогорец, ако не се бъркам. Та ако обичаш и имаш инфо ми отговори на въпроса.

Чакат държавата да им я построи, в краен случай общината :) Имат вашето ноу хау, пък и трибуна Моци май беше построена по някакъв проект за селските райони по спомени
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 15 мар 2023 10:27

Ех как така необичаш да цитираш всичко написано до края, а само избирателни абзаци.
В същият този сайт, в същата тази статия пише:
По всяка вероятност в плейофите, ако на Локо Пд му се наложи да приеме ЦСКА, отново ще прибегне до съоръжението в Пазарджик.
За да сме максимално обективни във въпросната пише, че МОЖЕ да посрещне и е изложена причината.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 15 мар 2023 10:33

Dust написа:

Ех как така необичаш да цитираш всичко написано до края, а само избирателни абзаци.
В същият този сайт, в същата тази статия пише:
По всяка вероятност в плейофите, ако на Локо Пд му се наложи да приеме ЦСКА, отново ще прибегне до съоръжението в Пазарджик.
За да сме максимално обективни във въпросната пише, че МОЖЕ да посрещне и е изложена причината.

Аз не съм писал може, а МАИ, разлика.ЦСКА ЕВЕНТУАЛНО може да играе с Локо Пловдив като гост.
W84me ( Блатер) ..

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 15 мар 2023 10:36

tmanolov написа:
Dakata_1912 написа:
krumeto написа:
Dakata_1912 написа:

Чакат държавата да им я построи, в краен случай общината :) Имат вашето ноу хау, пък и трибуна Моци май беше построена по някакъв проект за селските райони по спомени

Има други които са получили по ЧЕТИРИ/ПЕТ пъти повече от Лудогорец. Има и такива, които сега чакат ред да получават.
Ако Лудогорец е получил от държавата 4 милиона за стадиона, а Домусчиев е построил база за 20 милиона, сваляйте му шапка!
Който и да види базата, включително и чужденци, заявяват че е на първо място в балканите и на челно в Европа.
Може ли някой наш отбор да се похвали с такава?
Има време и за дострояването на стадиона. Ако не се вмести във времето има неустойки затова!
ДА, СТАДИОНА ЩЕ БЪДЕ ЗАВЪРШЕН.
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 15 мар 2023 10:50

peliforewer написа:Аз не съм писал може, а МАИ, разлика.ЦСКА ЕВЕНТУАЛНО може да играе с Локо Пловдив като гост.

Все тая, какво си писал, ясно е посланието на мнението ти.
Спрял си се до момента Левски, че можело или май един какво си, но същото важи и за ЦСКА-София, но това удобно не си пожелал да го споделиш.
Също така едва ли те вълнува, каква е аджеба причината за същото.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Върни се в “Левски”