колега не е проблема в изнасянето и не си прав че ги учи на това.
Виж Барса всичко е пакет от 6-играчи които се движат в пакет-там топката се изнася от Шави-той буквално взима всяка топка от Валдес,а е подсигуряван от Бускетс.Всичко е в средата на терена там е разковничето-ето защо искам Грийн там.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна около Левски.....
LEVSKI_FOREVER
- milen.hristov
- Контакти:
santiliana написа:ако се задържи Костов и за следващия шампионат, със сигурност Милиев и Иванов ще отидат на друго място. Както и Старокин, Димов и Младенов. Дано само да не му подлее някой водица, защото най-силния трансфер на Левски за последната година, е именно тренера. Ники Костов в момента ги учи (буквално) как да застават, да се движат, да защитават и да атакуват. А за това е нужно и време. Имам му пълно доверие на този човек и му стискам палци!
А защо още сега не се разкра Страрокин вместо да му се плаща и без това не млката му заплата
не забравяй че Костов сложи Старокин там,нали помниш Топчо какъв бек беше в началото в Левски.
LEVSKI_FOREVER
- milen.hristov
- Контакти:
zlatan написа:не забравяй че Костов сложи Старокин там,нали помниш Топчо какъв бек беше в началото в Левски.
Ти направо богохулстваш като сравняваш Топчо със Старокин, вторият всеки се чуди кой го е излигал, че става за футболист, тобива никакви качества ам в тоя ни борбеност ни нищо.
Ники КОстов го слага там в момента защото селекцията така е забоксувала, че като нищо ще останем само с Пинто и човека гледаи за други варианти.
Абе тоя баткото само тука ли си киси

- santiliana
златан, до някъде си прав. Но си мисля, че ако Иво имаше качества, той би трябвало да повлияе и на Милиев да "дръпне" нагоре, а не обратното. Спомняш ли си кога Туньо (Трифон Иванов) стана наистина голям защитник? Когато в националния първо го "подхвана" Ники Илиев, а след това с Петьо Хубчев оформиха желязна двойка. Навсякъде е така, приятелю. Когато в една централна двойка защитници поне единия е класен, той "увлича" и другия да се развива и да става по-добър (това в случай, че и двамата имат качества). Но в нашият случай, за съжаление, трябва да си го признаем с ръката на сърцето- и двамата ни централни защитници са доста слаби. Или, хайде да не звуча толкова крайно- не са за отбор като Левски. Те изглеждаха добри в предишните си клубове, но там тактиката на игра е в стил "грабвайте телата"... Нямат елементарна тактическа дисциплина, та те до ден-днешен не знаят как и къде да застанат при ъглов удар или някакво друго центриране в наказателното ни поле...
Така мисля аз, може и да не съм прав...
Последна промяна от santiliana на 24 яну 2012 18:57, променено общо 1 път.
- santiliana
milen.hristov написа:santiliana написа:ако се задържи Костов и за следващия шампионат, със сигурност Милиев и Иванов ще отидат на друго място. Както и Старокин, Димов и Младенов. Дано само да не му подлее някой водица, защото най-силния трансфер на Левски за последната година, е именно тренера. Ники Костов в момента ги учи (буквално) как да застават, да се движат, да защитават и да атакуват. А за това е нужно и време. Имам му пълно доверие на този човек и му стискам палци!
А защо още сега не се разкра Страрокин вместо да му се плаща и без това не млката му заплата
е а, де! И аз това се питам. Тази зима исках повече да се освободим от Старокин, хМарян и Балтанов, отколкото привличане на нови и т.н. Дори един Садула беше в пъти по-добър от Старокин. При това си беше наше момче. Не ми се ще да се привличат играчи просто заради самото "упражнение", но пита ли ме някой...
- milen.hristov
- Контакти:
santiliana написа:златан, до някъде си прав. Но си мисля, че ако Иво имаше качества, той би трябвало да повлияе и на Милиев да "дръпне" нагоре, а не обратното. Спомняш ли си кога Туньо (Трифон Иванов) стана наистина голям защитник? Когато в националния първо го "подхвана" Ники Илиев, а след това с Петьо Хубчев оформиха желязна двойка. Навсякъде е така, приятелю. Когато в една централна двойка защитници поне единия е класен, той "увлича" и другия да се развива и да става по-добър (това в случай, че и двамата имат качества). Но в нашият случай, за съжаление, трябва да си го признаем с ръката на сърцето- и двамата ни централни защитници са доста слаби. Или, хайде да не звуча толкова крайно- не са отбор като Левски. Те изглеждаха добри в предишните си клубове, но там тактиката на игра е в стил "грабвайте телата"... Нямат елементарна тактическа дисциплина, та те до ден-днешен не знаят как и къде да застанат при ъглов удар или някакво друго центриране в наказателното ни поле...
Абе точно тези си имаха качества, но в Левски решиха ,че няма нужда да им ги развиват и си останха на едно място , след което като на всеки нове играч в Левски в последните 3 годин след един полусезон формата им спада постоянно.
nomer9bativo написа:Много баби хилаво дете.Ние отбор ли ще правим или като бат Б.ще търсим работа и място за тези дет не стават за чеп-Иво Тонев,Шишков,Веско Б.,Киро И.,Гонзо,Николай К.,Ришко Ш. Искам да кажа,че много се разводнява цялата работа-спортни директори технически,кондиционни,сакути,финансови,административни пък и поселекцията трябва ни голаджия т.е Номер 9,като Гунди,Киро Миланов,Мишо Вълчев,Наско Сираков,Гонзо,Гара Дембеле,а ние взимаме Зизинио,който бил крило и халф,ама не нападател ама ще ставал по схемата на Никито щот щели да са връткатт,пардон въртят.Абе десетата(Д.С) Боратков,чичо Скруч 'баждека' примиера Б. Иво тонев и новорекламирания спонсор (кгб) ли ? Новия стар пребоядисан чорни ли? или някой държавна Бг офшорка.Кво ще измислят - да вземем отбора на народа той някак си ще оцелее,а ние ще оберем каквото можем - сещате се нали..дядовците им обираха мандри а внуците пак същото
- milen.hristov
- Контакти:
santiliana написа:milen.hristov написа:santiliana написа:ако се задържи Костов и за следващия шампионат, със сигурност Милиев и Иванов ще отидат на друго място. Както и Старокин, Димов и Младенов. Дано само да не му подлее някой водица, защото най-силния трансфер на Левски за последната година, е именно тренера. Ники Костов в момента ги учи (буквално) как да застават, да се движат, да защитават и да атакуват. А за това е нужно и време. Имам му пълно доверие на този човек и му стискам палци!
е а, де! И аз това се питам. Тази зима исках повече да се освободим от Старокин, хМарян и Балтанов, отколкото привличане на нови и т.н. Дори един Садула беше в пъти по-добър от Старокин. При това си беше наше момче. Не ми се ще да се привличат играчи просто заради самото "упражнение", но пита ли ме някой...
Това ми харесва най-много тази година, че за сега не се превлекоха 5 човека на куп и няколко поотделно