Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот Искам си Акаунта » 17 апр 2012 15:32

Bourgas написа:
Искам си Акаунта написа:
ntodorov написа:МОМЧЕТА ПРЕДВИДЕТЕ ДЪЖДОБРАНИ. АКО НЯМАТЕ ТАКИВА - ИМА ГИ ВЪВ ВСЕКИ МАГАЗИН ОТ ТИПА "ВСИЧКО ЗА ЛЕВЧЕ" СТРУВАТ ОКОЛО ЛЕВ И ПОЛОВИНА. ЩЕ НИ ТРЯБВАТ.

Е не мойш ли да направиш "силов балон" на сектора за гости да не се мокрят хората ... какъв джедай си ти тогава :mrgreen:

Аз ще ти кажа, кофти джедай! :mrgreen: Мисля, че не е увладял достатъчно Силата, трябва му един ускорен курс, подобен на градевския :?

Сакън ... той ако изкара подобен курс , на целия стадиона ще е сухо ( и в радиус от 500 ) , само в сектора за гости ще вали :lol:

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 17 апр 2012 15:36

kartago написа:Не мога нещо да разбера?! Всички знаят ( или почти всички), че не съм супер-"ултраса" на "Черноморец", заедно с Акаунта сме плаващи между двата отбора, просто защото обичаме бургаския футбол! Не виждам никаква причина някой да ми се сърди за нещо и да ми определя какво, кой и къде да гледам! Ако, колегата Нефтохимик или този господин Райко, успеят да ме убедят, че са по-големи нефтохимици от мен, шапка им свалям, а и ще ги почерпя! Еl greco е достатъчно краен "ултрас" на сините, но намерихме дума с него, дори и да спорим, надявам се взаимно се уважаваме! Никога не съм си отварял устата достатъчно, защото толкова много неща мога да кажа, че ще е неудобно на много хора(особенно за зелената школа!) !!! Да не забравяме, че това е форум на "Черноморец" и аз ( както тука ме нарекоха), като джедай, по никакъв начин няма да позволя, да се разваля хубавата инициатива, емоция, надежда на мои съграждани и приятели, бургазлии!!! Защото имам чувството, че някои хора станаха по-големи католици от папата! Значи двата отбора, могат да се уважават, футболисти, ръководства, треньори, а видите ли...."некви" фенове ( за които не знам дали са хвърляли и медицински топки в училище) решават кое е правилно и кое не!!! Ще ходя на мачове на "Черноморец" ( когато имам възможност), ще помагам с каквото мога за всичко това което се прави, просто защото е повече от чудесно! Ако трябва и за "Нефтохимик" ще го правя! Но,бъдете по-умерени! Не го разбирам това деление, а и май никой няма как да ми го обясни! (но, това си е лично мое мнение)...

Картаго,напълно те разбирам и нямам намерение,нито желание да доказвам дали съм по-голям фен на Нефтохимик от теб,или от който и да било.Аз съм си обикновен фен и нямам намерение да се изтъквам дали съм "По" фен от някой друг. Не съм краен(иначе нямаше да съм в този форум) Ако с нещо съм повече от останалите фенове(без значение дали Черноморец или НХК) то е единствено с по-дългия си стаж по стадионите(поради възраста).Намирам или се стремя да намирам общ език с всеки(дори и с Бартоломей си хуртуваме нормално). Само ще помоля вашия фен Ел Греко да престане да пише отбора ни с името "Нафтекс".Ерата Нафтекс е част от нашата история,но тя е около 6-7 години. 40 години нашият отбор носи името "Нефтохимик".(1964-2002.....2009-2012).Желая успех на Черноморец в мача с Левски!
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 17 апр 2012 16:37

отварям си биричкити и чакам лайфа на мачовете и така чак до 12 :)
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 17 апр 2012 16:40

Bartolomej написа:отварям си биричкити и чакам лайфа на мачовете и така чак до 12 :)

Нека ти е лошо и на теб. С кое започваш? Локото или Берое :)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 17 апр 2012 16:42

Силно се надявам Враца и Локо да врътнат един хикс , а Видима по някакъв най-калитарски начин да спечелят срещу Берое :)

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 17 апр 2012 16:50

Еми по- ми се иска Видима да се спаси от изпадане за сметка или на Враца(че е много далече) или Локо Сф (щот сега им се е паднало да изпадат)
Байерн М и аз се надявам да ги гледам пак на финала :P

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 17 апр 2012 16:56

Аха, Врацата е далеч. Но пък аз не знам, колко ще идат след 2 кръга на Миньоро? :?

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 17 апр 2012 17:07

Дербито във Севлиево не тръгва нещо

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 17 апр 2012 17:09

Bartolomej написа:Дербито във Севлиево не тръгва нещо

http://live.bookmakers.bg/livestream/246 :idea:

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 17 апр 2012 20:32

Миро и Тошко искат сушинка да им издействам. То бива, то може, ама чак да се бъркам в природата и прищявките и...Нц. Не мога, но виж на ПЕС 2011 мога и стадион с козирка да им стъкмя с едитора...Сори момчета. Това са ми възможностите и привилегиите. Надценявате ме. Над Герена - нямам думата. Там действат други всемогъщи сили. За съжаление - все още нямам права там драги мои. :mrgreen:
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Върни се в “Черноморец”