Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 24 яну 2012 15:56

blue avalanche написа:
BLUE CHAMPIONS написа:

Отборът съставен от защитата – Христо Попадийн, Иво Иванов, Стефан Станчев, Орлин Старокин и халфове Борислав и Радослав Цоневи и 15-годишният Антонио Вутов показаха най-добри показатели от всички отбори.

И какво излиза,че защитниците ни са направо "стомана". :o

Дано е така, но забеляза ли "големият липсващ"? Данчо- май си заплю сигурното място на пейката. Защо така пропадна това момче си нямам и идея :roll:
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 24 яну 2012 15:57

Да, но виж кои защитници по-точно. Милиев го няма в списъка. ;)
Едит- изпреварили са ме с коментата. Както и да е, Милиев нямя място в този тим на Левски, предвождан от Ники Костов. ;)
Изображение

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 24 яну 2012 16:17

messi7 написа:Да, но виж кои защитници по-точно. Милиев го няма в списъка. ;)
Едит- изпреварили са ме с коментата. Както и да е, Милиев нямя място в този тим на Левски, предвождан от Ники Костов. ;)

То това вече на всеки е ясно ама кой ще играе до Грийн, ако смятат да е старокин :o

П.С. какво става с новия спонсор, нещо Тонев само ни отлага?!?!?!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 24 яну 2012 17:28

BLUE CHAMPIONS написа:
blue avalanche написа:
BLUE CHAMPIONS написа:

Отборът съставен от защитата – Христо Попадийн, Иво Иванов, Стефан Станчев, Орлин Старокин и халфове Борислав и Радослав Цоневи и 15-годишният Антонио Вутов показаха най-добри показатели от всички отбори.

И какво излиза,че защитниците ни са направо "стомана". :o

Дано е така, но забеляза ли "големият липсващ"? Данчо- май си заплю сигурното място на пейката. Защо така пропадна това момче си нямам и идея :roll:

Като гледам хората,които се търсят,Милиев и Димов не само ще търкат пейката,ами лятото може и да си стегнат багажа!

Потребителски аватар
Есиенчо
Контакти:

Мнениеот Есиенчо » 24 яну 2012 17:33

Gonzi_407 написа:

То това вече на всеки е ясно ама кой ще играе до Грийн, ако смятат да е старокин :o

До Грийн,някой нов защитник-резерви Иво или някой измежду Станчев и Старокин.Много е важна ролята на треньор,аз смятам че Костов може да извлече максимума от споменатите горе защитници.
[center]Ние сме Левски София!Отбора на народа,най-обичания отбор в България![/center]

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 24 яну 2012 18:34

Да,така е-най -после се появи тренер,който иска защитниците му да започват организацията на всяка атака,а не като им падне и да я ритат накъдето са обърнати.Затова и Милиев и Иво едва ли ще си намерят място тази пролет в този Левски.

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 24 яну 2012 18:41

ако се задържи Костов и за следващия шампионат, със сигурност Милиев и Иванов ще отидат на друго място. Както и Старокин, Димов и Младенов. Дано само да не му подлее някой водица, защото най-силния трансфер на Левски за последната година, е именно тренера. Ники Костов в момента ги учи (буквално) как да застават, да се движат, да защитават и да атакуват. А за това е нужно и време. Имам му пълно доверие на този човек и му стискам палци!
Последна промяна от santiliana на 24 яну 2012 18:43, променено общо 1 път.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 24 яну 2012 18:42

обзалагам се че сега ще ме почнете след тези мои думи,но.
Слабата форма на Иванов според мен се дължи точно на Милиев и обяснявам защо.
Много бавен,муден с пълна дезорентация,не е същия Данчо от преди две години.
В този ред на мисли се сещам за Топчо-та питам помните ли кога стана добър защитник-отговор когато дойде Томашич.
Иво има хляб и дано покаже че става за Левски,ако не Попадийн и Асен Георгиев чакат.

За Димов не мога да коментирам но в тази схема на Левски той е изключително бавен дори и дефанзивен халф да е той.
За Йовов мнението ми е че не е за там,но няма футболери ,защото близнака е малък още,Димов не е харесван,Грийн става централен,иииии те свършиха.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 24 яну 2012 18:44

ако си мислите, че с юношите можете да се борите за титлата жестоко се лъжете .. и ще се убедите сами в това,но ще бъде вече късно ;)
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 24 яну 2012 18:44

Gonzi_407 написа:

Май ще имаме доста палва защита, централнуите защитници не са такива, а единият е Старокин, който е жалък на собствената си позиция, не ми се мисли колко е зле на чужда

Върни се в “Левски”