Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Re: /анкета/Без цензура!

Мнениеот ugly bug » 13 мар 2023 09:25

sinqkrepost1914 написа:
ugly bug написа:Къде да следим поредната порция подуенско шоу ?

Добре бе, грозен, така като наблягаш на това Подуене наясно ли си, че примерно жп гара Подуене се намира на 4 светофара и 6-7 мин. с кола от кочината ви, която е в ''идеалния център'' на София ? Щях да напиша мол Сердика ама не съм сигурен дали се пада в Подуене или Оборище. От там е още по-близко. Та разбирам Герена да се намира след Враждебна някъде верно в някое село.. Така създаваш впечатление на някво прасе от дълбоката провинция, което само мели няква изхабена прасешка опорка, която е била актуална преди да се родиш.

Не ми трябва карта на София !!!
Трябва ми линк за забавната програма !
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 13 мар 2023 09:53

peliforewer написа:
miro_rz написа:
peliforewer написа:След като стана 1-2 в Разград съдията Георги Гинчев показва чудеса от храброст за да обърне резултата.

Дай да те видим!
Нали Домуса плащал в 1948, там са -4 точки. Левски били наши хора, -4 точки. ЧМ ни лягали, ей го 1:2 водят!

Ти си един дърт въздухар, коплексиран от зеленото и синьото. Клавиетурен мишок, който само се чуди какво да драсне и да бъде интересен.

Какво е дал храбрият съдия, ЧК, дузпа!?

Аз може да съм дърт, но не си изтървам нервите.Три чисти фаула в полза на Черно море подминати, единият фаул беше удар в лицето срещу футболист на Черно море за картон пред наказателното поле на Лудогорец, а другите два неотсъдени фаула доведоха до опасни атаки за Лудогорец.На другите ти простотии нямам намерение да отговарям.

Пели стига с това реване бе, айде дръж се поне малко по-мъжки, възрастен човек си в края на краищата, мама му стара!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 13 мар 2023 10:02

miro_rz написа:
peliforewer написа:След като стана 1-2 в Разград съдията Георги Гинчев показва чудеса от храброст за да обърне резултата.

Дай да те видим!
Нали Домуса плащал в 1948, там са -4 точки. Левски били наши хора, -4 точки. ЧМ ни лягали, ей го 1:2 водят!

Ти си един дърт въздухар, коплексиран от зеленото и синьото. Клавиетурен мишок, който само се чуди какво да драсне и да бъде интересен.

Всъщност - и двете, и то накуп :D Мишока вади втори жълт за нарушение при излизане от полето ... Не гледах внимателно и дали беше въртре, ама съм сигурен, че ВАР са гледали внимателно.
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 13 мар 2023 10:08

boabbb написа:
miro_rz написа:

Дай да те видим!

Всъщност - и двете, и то накуп :D Мишока вади втори жълт за нарушение при излизане от полето ... Не гледах внимателно и дали беше въртре, ама съм сигурен, че ВАР са гледали внимателно.

Виж сега настъпването!?
Има ли фал, има. Вътре ли е, вътре е. А това тръшкане и реплики на Панайотов не са ли за втори ЖК?
Изображение

На линия
tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 13 мар 2023 10:41

sinqkrepost1914 написа:

Добре бе, грозен, така като наблягаш на това Подуене наясно ли си, че примерно жп гара Подуене се намира на 4 светофара и 6-7 мин. с кола от кочината ви, която е в ''идеалния център'' на София ? Щях да напиша мол Сердика ама не съм сигурен дали се пада в Подуене или Оборище. От там е още по-близко. Та разбирам Герена да се намира след Враждебна някъде верно в някое село.. Така създаваш впечатление на някво прасе от дълбоката провинция, което само мели няква изхабена прасешка опорка, която е била актуална преди да се родиш.

Подуене става квартал на София още по времето, кагато тя е свършвала на Орлов мост :) Остави ги - пусках им карти на стара София - имаме няколко с надпис игрище Левски на мястото на националния стадион - и преди 44, и след 44-та, но нито една с надпис Кочинпарк арена или Кърпачев спор. Комунисти, сър!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

На линия
tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 13 мар 2023 10:43

eddie написа:Изображение

Евала, един път и ти да постнеш нещо хубаво. Че мани, ми май не е и фалшиво откъм цици, като полюциите на внука на Сталин :)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

LoveAndPeace2
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace2 » 13 мар 2023 10:44

В Разград е било такова чудо , че линка с "репортажа" от мача НЕ работеше до късно вечерта :))))
Сега има някакъв - 7 мин за 5 гола

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 13 мар 2023 11:01

ugly bug написа:
sinqkrepost1914 написа:

Не ми трябва карта на София !!!
Трябва ми линк за забавната програма !

Тук анонсират, че ще излъчват поредната подуенска драма.
https://sportal.bg/news-2023031308491720695

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 13 мар 2023 11:05

tmanolov написа:
sinqkrepost1914 написа:

Подуене става квартал на София още по времето, кагато тя е свършвала на Орлов мост :) Остави ги - пусках им карти на стара София - имаме няколко с надпис игрище Левски на мястото на националния стадион - и преди 44, и след 44-та, но нито една с надпис Кочинпарк арена или Кърпачев спор. Комунисти, сър!

Е, тука малко справочни материали да си правиш справки.. за игрище АС'23, Чавдар и ЦСКА..

http://stara-sofia.com/mapsofia1935.jpg
http://stara-sofia.com/sofiamap1947.jpg

Не знам дали си даваш сметка, но през 1949-та, стадиона на ЦСКА все още е единствения затревен терен в София!

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 13 мар 2023 11:05

Тен кю !
Бягам за пуканки !
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Върни се в “Левски”